Jan. 3rd, 2007 @ 02:51 am oh what a night!
Current Music: papas ni pidamos

viss gjeniaalais ir vienkaarsh. iesaakumam pietiek tikai uzrakstiit paaris rindinjas kaadai internetaa nejaushi atrastai ska grupai. un shie izraadaas esam atsauciigi! taa nu tiekam ieaicinaatas uz meegji. mums paveicas jau ierodoties sastapt puisieti, kam esu rakstiijusi. pamaziiteem sarodas arii paareejie muziikji. kopumaa laikam 10 vai 11 - divi saksofonisti, trompetists (kaa jau ska grupai pieklaajas!), perkusionists (jawohll!), basgjitaarists, kam esu rakstiijusi, bungjieris, kursh nokaveejas tik pamatiigi, ka meegjis patiesiibaa norisinaas bez vinja, divi gjitaaristi, pianists, solists. jau pirmaas skanjas uzbur to nenormaali laimiigo smaidu sejaa un aarpraatiigas laimes sajuutu - ko veel pastiprina alus glaaze, kas pastaaviigi tiek papildinaata... neesam vieniigie cieminji - veel solista draudzene un venecueelietis, kaa izraadaas arii no kaadas turieneejaas regeja grupas. taa nu seezham saspiedushies uz diivaaninja un malkojam alu (laikam beidzot buushu iemaciijusies to dzert!)
peec meegja ejam sapiipeet un parunaaties savaa lauziitajaa spaanju valodinjaa - buenosairesas spaanju valodaa, jo protams, kaa jau galvaspilseetai tai kaa reizi ir savajadzeejies ieviest savas korekcijas izrunaa un vardu lietojuma. un tiekam ieaicinaatas balliiti un alus dzershanu turpinaat kaadaa krogaa!
nebuutu iedomaajusi ka komunikaacija patieshaam var buut tik vienkaarsha. un taa jau vakaram ejot uz beigu sadalju esam taa pieklaajiigi iedraudzeejushies.
ap kaadiem puschetriem baarmenis jau muus atsakaas apkalpot, un taa kaa dazhiem no shameejiem naakamaa nelaimiigaa darbdiena saaksies jau peec ljoti ljoti dazhaam stundaam, tad citu krogu mekleet vairs nedodamies. sanaak ka muusu maajupceljsh iet uz to pashu pusi kur venecueelietim, kursh pagaidaam apmeties pie sheitam dziivojoshajiem vecaakiem. shis izraadaas esam labs fotograafs un kjer mirkljus uz naksniigajaam ielaam - arii muus ar Eliinu. pieseezham uzpiipot un lai gan naakoshais miegs un alus daudzums stipri apgruutina vaardu izrunaashanu noseezham labu briidi pljaapajot par lietu kaartiibu un ideologjijaam- patiesiibaa tik ilgi, ka cigareshu pacinja pazuud nemanot.
ielas pa to laiku jau kljuvushas tik tukshas ka nemana vairs pat nevienu no pilseetas kakju tuukstoshiem. arii laikam devushies atpuusties no nakts sirojumiem.. dodoties taalaak ieraugaam uz ielas stuura izmestu matraciiti un taa kaa nav pilniigi nekaadas saprashanas par to cik taalu liidz taa sauktajaam maajaam, tad trijataa atluustam turpat..
nezinu cik ilgi esam guleejushi, bet pamostamies no slotu shviikstiem un mashiinaam kas piegaadaa augljus un daarzenjus mazajiem veikalinjiem. lai gan celties negribas druscinjas..
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]ligonis
Date: January 3rd, 2007 - 06:11 am
(Permanent Link)
Žužuli!
iedzīvojies.

nu,trokas bobas!

buhlas.
[User Picture Icon]
From:[info]gg
Date: January 3rd, 2007 - 08:12 am
(Permanent Link)
tā lūk tie darbdienu vakari mēdz ievilkties... :)
From:[info]pitchforks
Date: January 3rd, 2007 - 10:18 am
(Permanent Link)
Tik skaisti. Nevaru sagaidt savu stopēšanas piedzīvojumu. :)
[User Picture Icon]
From:[info]ommm
Date: January 3rd, 2007 - 08:40 pm
(Permanent Link)
kuda budjesh pajehatj s avtostopam? shas?
From:[info]greeta
Date: January 3rd, 2007 - 03:53 pm
(Permanent Link)
ajā jāvōl forši :D
a no kuras grupas tas venecolānietis ir?
[User Picture Icon]
From:[info]ommm
Date: January 3rd, 2007 - 08:45 pm
(Permanent Link)
ui, nav ne jausmas! bet jau ilgi - k-kaads regejs laikam.. peec paris nedeeljaam buus fests k-kaadus 300 km no buenosairesas, taa kaa dereetu aiztriit:)
tikai nav pilniigi nekaadas saprashanas kaadaa veidaa!!
From:[info]greeta
Date: January 4th, 2007 - 08:51 pm
(Permanent Link)
es zinu divas venecolaanieshu gruupijas viens ir shlaagers desorden publico,otrs kaukaadst ta tur sound sistem regejs. a kaa nesaprashana kaadaa veidaa..ar businju vai iikshkjiiti. chakaa chakaa latiinoo :D