oldambera - [entries|archive|friends|userinfo]
oldambera

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 8th, 2008|01:29 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kur Tu esi..? pirms miega prātoju par to, kur gan Tu esi, kāpēc es Tevi vakar nesatiku.. prātoju, kur gan Tu esi, kāpēc šodien Tevi nesatiku..? Kur gan Tu esi? neesmu Tevi satikusi jau ~2 nedēļas (mazliet ilgāk) un esmu mazliet noilgojusies. Gribu satikt un zināt, vai man Tevi vajag vēl, gribu zināt vai vēl Tu esi tik pat tīkams, tik pat patīkamms, tik pat vēlams..
pakrūe savādi dun sirds, tā ir ziņkāres trīsa, es zinu! tā ir tā trīsa, kas vēlas noskaidrot, vai man ir lemts beidzot no Tevis brīvai būt. no vienas puses- gribu, lai man pret Tevi nav ne mazākā vājuma, taču no otras puses- negribu vēl ļaut tam visam tā vnk izgaist. Tavam skatienam veltīt savu, Tavu smaidu sajust un veltīt Tev to pašu.. atgriezeniskā saite..
man ir auksti. jāaizver logs, bet vai tas palīzēs sasildīt manu vientulību, kuru apzināju JG svinību laikā?
apkārt esot tik daudziem lieliskiem cilvekiem, tik daudz priekam utt., es tomēr jutos neremdināmi vientuļa, jutu to savādo tukšumu, kurš nav remdināts. un tad es īsi pirms 00.00 ievēlējos velēšanos, tā nāca no visdziļākajiem sirds kambariem.. es ievēlējos, lai mani kāds neprātīgi iemīlētu un lai arī es spētu iemīlēt šo cilvēku tik pat neprātīgi. un tiesām ticu, ka šī vēlēšanās piepildīsies, lai arī kurš būtu tas, kurš manī iemīlētos, lai arī kurš būtu tas, kurā es iemīlēšos. es beidzot gribu iemīlēties, mīlēt.. un būt mīlēta! beidzot es gribu, lai pamostoties no rīta man līdzās būtu kāds, kas būs arī nākamajā rītā, kurš nepametīs mani.. kurš sargās mani un liks man justies kā sievietei, kurš nemelos man un liks man iemīlēt viņu. Es gribu, lai iedegas kaislības, mīlestības un nebeidzamā stāsta lāpa. Lai šī uguns neizdeg!
es vēlos.. un es vēlos tik spēcīgi! Lai neaptrūkst siltuma, kuru otram sniegt, kuru otram ap kaklu siet..
linkpost comment