ofuda - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
ofuda

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Pusdienlaiks: 28. Mar 2005|13:57

ofuda

Senāk pirms intīmās tuvības par tradīciju tika uzskatītas pusdienas. Francijā un Austrijā restorānos bija iekārtotas speciālas istabas, kuras varēja attaisīt tikai no iekšpuses. Sens franču sakāmvārds vēsta, ka gultā saderas mīlestība un pilns vēders. Taču īstenībā tā nebūt nav. Seksuālās darbības uzreiz pēc bagātīgas maltītes ieturēšanas var sagādāt pat nepatīkamas izjūtas.
Tiesa, dažiem cilvēkiem uztura lietošana pati par sevi spēj kļūt par erotisku izrādi. Deserta ēdiens jau taisnā ceļā ir virzība uz seksu - bet nepārcentieties ar alkoholu, kā arī ļaujiet viens otram pēc maltītes ieturēšanas atpūsties. Senajā Grieķija un Senajā Romā mīlestība un maltītes uzņemšana noritēja vienkopus, kad mīlnieki gulēja līdzās uz kušetes un viens otru baroja (geišas to dara arī mūsdienās). Dažiem cilvēkiem patīk spēles ar ēdienu (piemēram, krēms vai saldējums uz ādas, vīnogas uz krūtīm utt.) Tas viss ir lieliski kādā īpašā gadījumā, bet ir absolūti nepiemērots parastam intīmām attiecībām. Vairums cilvēku, kuriem pieejami labvēlīgi intīmas tuvības apstākļi, būdami kaili, mīl kopā baudīt maltīti un no visiem ēdieniem izvēlēties kaut ko pēc savas gaumes.
Vēsture pazīst lielu daudzumu «uzbudinošu» ēdienu. Tie ir gan noslēpumainie sparģeļi, gan arī ēdieni ar «seksuālo smaržu» -tomāti ķekarā vai daudzveidīgi spilgti ēdieni. Nav iespējams apstrīdēt uzskatu, ka sīpols nav pieskaitāms «seksuāliem» ēdieniem, kā arī tas, ka žeņšeņa sakne neiedarbojas uz katru. Jebkurš «uzbudinošs» ēdiens kļūs par tādu, ja cilvēks pārliecināts, ka tas uzbudina, bet produktu tieša iedar bība netiek ievērota, jo to «aizēno» citas izjūtas. Faktiski divi partneri viens no otra tik stipri uzbudināti, ka tas dominē pār jebkuru citu iedarbību. Piemēram, liels augu eļļas daudzums nedaudz kairina urīnpūsli, tas patīk dažam sievietēm. Asas piedevas izsauc vieglu dedzināšanu —seksuālā jomā tā ir vēl viena fizioloģiski nosacīta iedarbība. Tomēr iepriekš aprakstītais nav nekādi salīdzināms ar piemērotu laiku, piemērotu vietu un mīļu cilvēku. Eksperimentējiet! Nepieļaujama ir tikai «smaga» barība un alkohols lielos daudzumos.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..