oblica - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

6. Sep 2013|09:40

str
Sākt katru rītu ar glāzi citronūdens (glāze ūdens, kas ir istabas temperatūrā vai nedaudz siltāks, kam pievienota no ½ citrona izspiesta sula) ir brīnišķīgs veids, kā pamodināt savu ķermeni, uzmundrināt to, kā arī sagatavot to brokastīm, pirmajai ēdienreizei piešķirot citu kvalitāti.

Kopumā dienā ieteicams izdzert divas glāzes citronūdens, dienā izlietojot vienu citronu. Ja ir vēlēšanās justies ne tikai mundrai, bet izjust arī ilglaicīgāku efektu, ir svarīgi citronūdeni dzert regulāri, katru dienu.

Protams, vislabāk ir dzert avota ūdeni kopā ar citronu, tomēr arī citrona sula, kas pievienota parastajam ūdenim, padarīs to atsvaidzinošu, garšīgu un sārmaināku. Lai ūdenī justu citronu, tam jābūt vismaz 5 % no kopējā sastāva. Vislabāk ir dzert citronūdeni bez cukura un citiem saldinātājiem.

Arī citronam ir jābūt istabas temperatūrā. Savukārt, lai no tā varētu iegūt vairāk sulas, to var vairākas reizes paripināt šurpu turpu pa galdu. Vispatīkamāk organismam ir uzņemt citronūdeni ķermeņa temperatūrā, kas rada nomierinošu efektu. Savukārt, ja ūdens ir par karstu vai par aukstu, ķermenim nepieciešama papildu enerģija, lai to uzņemtu.

Ja sagatavoto ūdeni lieto uzreiz, sagriezto citronu var atstāt ūdenī, bet, ja citronūdens tiks lietots arī vēlāk, citrons ir jāizņem no ūdens vai jāpievieno tikai sula. Citādāk ūdens var kļūt pārāk spēcīgs un kairinošs. Ja vien citrons nav īpaši rūpīgi nomazgāts vai pirkts bioloģiskā saimniecībā, pārāk ilga turēšana ūdenī var novest pie tā, ka izdalīsies uz citrona mizas esošie pesticīdi un ķimikālijas.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.