Dienas prieks |
5. Mar 2012|15:02 |
Pieēdāmies biznesa pusdienas no Neiburga un patiesā priekā paziņoju, ka viss atkal joprojām tik garšīgs, tik garšīgs... Ja man prasītu, no zupām/salātiem būtu grūti izvēlēties, jo visi vienlīdz garšīgi, no otrajiem ņemtu sviestā sautēto puravu ar panētu ceptu bri sieru un olu-citrusu mērci, bet desertā - apelsīnu keksu ar maskarpones krēmu, jo neesmu īpašs rīsu cienītājs.
Un 8. martā visi laipni aicināti uzaicināt mani uz restorānu un uzcienāt ar garšaugu-omāru sviestā ceptām gambām ar parmezāna risotto, tempurā ceptu seleriju un bisque mērci.
Nekautrējās, nekautrējās, vismaz pirmajiem pieciem noteikti neatteikšu, jo šo es varētu apēst kādas 5 porcijas. (Vispār nevienam neatteikšu, jo pārējās pakošu līdzņemšanai). |
|