|
13. Jul 2011|15:24 |
Iznāca neeeeenormāli garšīgi. :D Man bija 8 ungāru pipari, 500 g maltās gaļas, sauja rīsu, garšviela maltai gaļai no Santa maria, sīpols, buljona kubiks. Nogriezu pipariem augšas (tā kā vāciņus, lai ar zobu bakstāmo var piespraust atpakaļ, kad piepilda), iztīrīju sēklas. Uzliku vārīties rīsus, vārīju apmēram 10 minūtes (pusgatavus tādus). Apcepu sīpolu. Maltajā gaļā iejaucu rīsus, sīpolus un garšvielu, sapildīju piparos, vāciņus piespraudu ar zobu bakstāmajiem. Liku dziļajā pannā (vai seklajā katlā - man tāds dīvains trauks, tā kā apmēram 10 cm augsts katls ar vienu rokturi kā pannai, otru - kā katlam), pārlēju līdz pusei ar ūdeni, pieliku buljonu, uzliku vāku un sautēju 30 min. Tad ar skābu krējumu (tēvs ar tomātu mērci, bet man negaršo). Riktīgi labi un samērā ātri. |
|