|
26. Okt 2009|13:48 |
ir viena ārkārtīgi garšīga ķirbja kūkas recepte. ta man mājās jāapskatās, bet pamatam tiek izmantoti lazdu rieksti un pildījumam vaniļas pudiņš, kondensētais piens, citrons.. un ķirbis protams :D pēc ķirbja negaršo.
ķirbju zupa ir laba ar malto gaļu, lēcām un puraviem. tur arī ķirbja garša nav jūtama. ja ir interese, varu uzrakstīt abas receptes.
ir vēl recepte kur veselu ķirbi izmanto - izņem "iekšas", pildījumu pirms tam sagatavo uz pannas pusgatavu (rīsi, maltā gaļa, pupas, ķiploki utt. dārzeņi un lauku labumu, ko vēlas). tad pildījumu saliek ķirbī, uzliek "vāciņu" (ķirbja cepurīti) un lieks cepeškrāsnī un pusstundu vai vairāk. pēc tam griež šķēlēm. ir ļoti garšīgi.
|
|