oblica - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

24. Sep 2009|16:47

oblica
Mēs laukos arī tā darījām, ja nu kāds gadījās, bet stāsts vairāk par to, ka no 2,5 kg labi, ja puse ir ēdama! Pēc nomizošanas līdz nezaļajai daļai no tā kartupeļa paliek pāri 1/4 daļa + mēs bieži vārām kartupeļus ar mizu, jo mizā un tai ļoti tuvā kārtiņā (ko ar mizošanu nomizo) ir vielas, kas palīdz labāk pārstrādāt kartupeļos esošo cieti.
Pēc analoģijas - tad jau var tirgot arī mazliet iesmakušu gaļu, jo laukos tādu ar etiķūdeni nomazgā un pēc tam sasautē - visi dzīvi, vai arī puspuvušus ābolus - laukos to sapuvušo vietu izgriež ārā un ēd nost...
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.