oblica - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

3. Feb 2009|11:29

putnelis
Ir lietas, kurās gribu iebilst - Es nodarbojos ar uzņēmējdarbību (pārvaldniece, tiesa - darba ņēmēja), es domāju par uzņēmuma virzību, izdevumiem, par ienākumu palielināšanu, attīstību. Domāju gan par šodienu, gan par rītnienu, gan pusgadu uz priekšu. Domāju kā lai mani nomnieki būtu apmierināti, jo tikai tad viņiem būs nauda nomas maksām. Par to visu es saņemu tikai savu algu un neko vairāk.
Es neesmu pelnījusi tādu valdību, es neesmu pelnījusi ģimenes lietu ministru, kuram uzspļaut uz paša sievu, es neesu pelnījusi integrācijas lietu ministru, kurš principiāli atsakās piedalīties seksuālo minoritāšu gājienā un kurš atbalsta latvijas sadalīšanu 2 kopienās - latviešu un krievu. Es neesmu pelnījusi godmani, kurš lai arī cik strādīgs nebūtu - nekontrolē situāciju valstī. es neesmu pelnījusi ekonomikas ministru, kurš neorentējas ekonomikā.
Kāda tauta? Tā kura ir sekojusi savai valdībai paļaujoties, ka viņi zina ko dara un gājusi rūpēties par visas tautas interesēm?
Es esmu tauta, es kā nodokļu maksātājs un sekojoši arī valdības darba devējs esmu ārkārtīgi neapmierināta ar pasūtīto darbu kvalitāti.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.