[info]ob rakstīja
3. Janvāris 2003, 21:13
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Atpakaļ nākotnē

Artjoms beidzot nonāca pie globāli mozīmīgā lēmuma web attīstībā, kas mums būtu jāizdara visiem. Kāpēc mums jāpakļaujās izpropļotiem industrijas monstru priekšstatiem par HTML. Nav un nevar nopietni mūsdienās uzskatīt par brovseriem NS un IE zem 5 versijām.

Un nemēģiniet man atgādināt par Operu. 0,8% nav arguments manām rūpēm par brovseri kas NEATBALSTA stantdarta rekomenāciju.


(ir doma)
No:[info]terrible_lie
Datums:5. Janvāris 2003 - 12:03
(Link)
Sen jau pie šāda secinājuma vajadzēja nonākt :) It kā jau tā nav diez ko laba webdizaina gaume (vismaz, kā Nīlsens un daži citi web guru uzskata), taču man po - ja manu saitu statistikas datos IE6 aizņem 67% (un atlikušo procentu lielākā daļa aiziet IE5-tajām versijām), tad neuzskatu par vajadzīgu supportēt Netscape, kas statistikā vispār man vēl nav parādījies un Opera, kas, kā jau tu minēji, ir kādi 0.8%

Būtu jau teorētiski jāizturas ar iecietību pret "minoritātēm", taču arī mirušas tehnoloģijas atbalstīt ir mazliet par traku...
(Atbildēt) (Diskusija)
No:[info]ob
Datums:5. Janvāris 2003 - 13:48
(Link)
1999. gada apriiilii Nīlsena prognoze.
(Atbildēt) (Iepriekšējais)
No:(Anonīms)
Datums:5. Janvāris 2003 - 13:22

korporatiivie klienti

(Link)
pagaidaam veel ir ljoti daudz neizgliitotu cilveeku, kas to nesaprot un veel vismaz kaadu laiku nesapratiis, bet sliktaakais ir tas, ka shiem cilveekiem ir nauda un tas ir vinju trumpis.

pirmais solis buutu, ja netscape toreiz buutu pieveerushi savu 4.x parluuku izstraadi, bet tie maitas turpina.
(Atbildēt) (Diskusija)
No:[info]ob
Datums:5. Janvāris 2003 - 13:50

Re: korporatiivie klienti

(Link)
Labi turpinam atbalstīt 4.x brovserus, bet lūdzu paskaidrojeit vai man ir vai nav jāraksta workaround priekš MacOS IE4.5?
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija)
No:(Anonīms)
Datums:5. Janvāris 2003 - 16:48

Re: korporatiivie klienti

(Link)
ja tavs klients izmanto sho paarluuku, tad jaa, jo vinjsh ir tas, kas tev maksaas naudu un vinjsh ar savu ie4.5 mutantu uz maca seedees un skatiisies rezultaatu. preteejaa gadiijumaa mociities prieksh viena cilveeka buutu bezjeedziigi, ja nu vienigi tas "caur pakalju" variants ir nepiecieshams, lai cilveeks vispaar redzeetu to lapu.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija)
No:[info]ob
Datums:5. Janvāris 2003 - 17:10

Re: korporatiivie klienti

(Link)
risinājums ir triviāls: standarta saita specifikācijā tiek rakstīts: pārlūks kurā viss rādīsies kā skicēs un darbosies kā prototipos ir tāds un tāds uz tādas un tādas OS ar piekonfigurētu lietotāju, kam IQ nav mazāks par tik un tik. Ja jūsu mārketingā paredzēts saniegt specifiskās auditorijas, kas lieto savādākus pārlūkus, tas arī protams iepējams. Par adekvātu samaksu, papildtermiņā. Jā, par adekvātu samaksu Lynx jūsu saitā rādīs bildes...
(Atbildēt) (Iepriekšējais)
No:[info]smejmoon
Datums:5. Janvāris 2003 - 16:59
(Link)
nah, rakstīt priekš browseriem, kas neatbalsta standartus?


bet principā man vienalga, jo "contents über alles" ..
(Atbildēt)

(ir doma)