pastkartes 2 (jaunaa sezona)
Monday, April 11th, 2005

Date:2005-04-11 10:26
Subject:On my way to the sun (ptfuu, wind) city
Security:Public
Mood:saule pamodina cilveeku
Music:Astrud Gilberto - the essential LP + Elbow remix ep

Pieljauju, ka neesmu vieniigais, kas a)pamodinaats tik shaushaliigi agri, jo saule, saule, b)poshaas uz veeju pilseetu gaidaamajaa nedeeljas nogalee.
Taa kaa pieljauju, ka b) attiecas veel uz kaadu, tad ir dazhi jautaajumi uz kuriem tiek gaidiitas izsmeljoshas atbildes, kas vareetu nodereet arii citiem, jo veeju pilseetaa peedeejo reizi esmu bijis shkjiet pirms gadiem septinjiem un gan jau viss tur ir mainiijies!
Vispirms, peec erbes_kurpes iereekjinaashanas auto sarakstaa shkjiet, ka ir veel 3 briivas vietas 2 and back muzikaalajaas auto mashiinaas. Jaagarantee jaukas sarunas ar Sharma kungu un jaaapmaksaa benziinizdevumi (2 mashiinas, katraa 4 cilveeki, taatad lielaa benziina summa tiek daliita uz 8, cik liela ta vareetu buut, lai reekjina kaads cits). Tie, kas brauks vienaa mashiinaa ar mani, dabuus MYLO essential mix, kas diezgan obligaati, gatavojoties ballei, katram jaapaklausaas arii maajaas esot (no www.bbc.co.uk/radio1 jaaieklikshkjina Dance un pie essential mix jaanospiezh klausiishanaas poga).
Bet nu par veeju pilseetu:
a) kaa ir ar TAXI pakalpojumiem? Vai kaads nevareetu ieposteet kaadu telefona numuru. Jaadomaa, ka veeju pilseetaa TAXI maksaa daudz leetaak, nekaa sheit.
b) a nice and cheap accomandation! Frika kaut kad teica par 7 ls no cilveeka. Ir interese par kaut ko apmeeram taadu - 1 istaba prieksh 3, 1 prieksh 2iem cilveekiem. Kursh hotelis ir noderiigaaks, njemot veeraa balles norises vietu?
c) diezgan ticama ir iespeejamiiba par dazhaadu atspirdzinoshu nieku izbeigshanos tieshi tad, kad tam nevajadzeetu notikt. Kur veeju pilseetaa ir kaads jauks diennakts veikals, kam piejaat likumus? :))
d) bez juuras un jokainiem pieminekljiem taas krastos, kas ir the best place for chill agraa sveetdienas priekshpusdiena?

Priecaashos par atbildeem! :)

ny

p.s. shkjiet, ka kaut kaa liidz ar jaunas nedeeljas saakumu, arii ir skaidrs how to start kicking the way through the summer:
izkataas, ka Oasis @ Hurricane un juunija beigu Roskildes gardumi ir apvienojami!!!

36 comments | post a comment


browse days
my journal