Visaadi · bezjeedziigi · murgi


bla bla bla i could not stop thinking

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
tam taram.
sen neko te neesmu rakstījusi.
Pēdējais mēnesis, pusotrs ir bijis man ļoti smags. pilna slodze.
Es esmu nogurusi.
Nē, es jūtos lieliski, viss ir baigi labi. ( Pozitīvā domāšana)
Pēdējo mēnesi bieži ar vecmāmiņu kašķējos. Par mācībām, visvairāk par nočakarētajām tiesībām.
Katru dienu to vien daru kā mācos, vai arī palīdzu vecmāmiņai lauku darbos.
Šodien Lāsma teica - ou jē, beidzot piektdiena.
Es - ou jē, kārtējā diena, kad varēšu mācīties. Jo man visas dienas ir vienādas. Nedēļas nogales vairs nesagādā tādu prieku kā agrāk. Vienīgais , kas nedēļas nogalēs ir savādāks ir tas, ka nav jāiet uz skolu.
ā.. man uz skolu tagad ir jābrauc ar riteni. 5 km. It kā nav daudz, bet tik un tā, gabaliņš jau ir. Pa dubļiem nav diez ko patīkami braukt, plus vēl tas, ka sasvīstu pa ceļam. tas man nepavisam nepatīk. Tagad vakarā mājās pārbraucu ar galīgi slapju muguru. Rīt būs jāģērbj cita jaka, vai džemperis.
Man riebjas braukt ar mašīnu.
Nezinu, kā tās tiesības nolikšu. Bet kaut kā jau jānoliek ir.
Tagad jāmācās teorija. Rīt likšu autoskolā eksāmenu. 30 jautājumi ar vienu pieļaujamu kļūdu. Nezinu, vai nolikšu. Cerams.
Vēl man jāizpilda fizikas eksāmena 1. daļas lapas, kopā 3.
rīt atkal smaga diena. Daudz kas jāizdara. Bāc.. es ceru, ka drīz šis viss beigsies. Nolikšu eksāmenus, dabūšu tiesības un tad beidzot vismaz mazliet varēšu atpūsties.
Matīss laikam ir galīgi sajucis prātā tās Nikas dēļ. Uz skolu retāk nāk, atkal viņa spārnotais teiciens - kāda jēga - ir uzņēmis apgriezienus.
Lāsma šodien krievu valodas stundā stāstīja, ka vienu dienu, kad papildstundā gājusi pie angļu valodas skolotājas atbildēt kaut kādu parādu, tad skolotāja esot visu kaut ko prasījusi par matīsu. Lāsma esot atbildējusi, ka viņš bieži sakot - kāda jēga? u.tml. Skolotāja esot teikusi , ka vai tik nav nelaimīgi iemīlējies. Visi smējās, bet Matīss tur teica, jā jā, esot tā . Nezinu, ko vēl teica,jo tad pārtraucu klausīties. Negribu zināt, vai viņš kādu mīl vai nē.
Man vispār liekas, ka es atkal esmu kļuvusi bezjūtīga. Nu vismaz attiecībā uz pretējo dzimumu.
Es secināju, ka nekad neesmu bijusi iemīlējusies. Labi, man ir patikuši vairāki puiši, bet tā riktīgi riktīgi laikam neviens. Nu maybe Mareks, bet tas pat tā īsti nē. Es nezinu. Aij, vispār man riebjas šitādas lietas. Labi vien ir, ka uz nevienu man nav baigā ļubestība. Tas tikai traucētu dzīvot.
Kaut gan reiz\em jau gribētos.
Nē, negribu gan.
Es būšu / esmu karjeriste.
Ha!
Labi, jāsāk kaldināt savas kāpnes uz fizikas eksāmenu un teorijas eksāmenu.
bla bla bla
ā.. es kādu nedēļu jau sapņoju par Matīsu katru nakti. yay! "baigais prieķelis" :D

bāc

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry