Visaadi · bezjeedziigi · murgi


i'm a barbie girl

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Shonakt nevareeju normaali paguleet. MArtins ik pa laikam pa nakti mani ceela augshaa. Te vajadzeeja uudeni, te vnk kaut ko murmuleeja. Nevareeju neko saprast, vai nu vins bija paaraak miegains vai nu runaaja spaaniski, vai nu es pati biju paaraak miegaina.
Tad veel 7os no riita vins pamodaas, atkal slikti jutaas, prasiija , lai padodu ibuprofen. Labi, iedodu. Un tad vinam runaajamais uznaaca. Par kaut ko runaaja, vairs tik neatceros par ko, nekas svariigs jau nebija, tikai random things. tad veel vins saaka dziedaat - i'm a barbie girl. aaaaaaahhghjhh sdjfkldhgfhlkgjdfli ... es domaaju, ka noshaushos. kamoon! 7os no riita!!! Tad veel vins izdomaaja, ka ir izsalcis un paluudza man vinam uztaisiit auglju salaatus ( mums jau iisti nekaa cita , ko eest, maajaas nav). Labi, eju taisu, tad vins bik uzeed un tad beidzot varam likties atkal uz auss. Pus desmitos noskaneeja modinaataajs, vajadzeeja celties, jo man bija doma novaakt velju no strikja savaas maajaas un tad laiciigi iet pie acu aarsta, kas bija pus12os. nospiedu modinaataaju, biju nenormaali nogurusi un miegaina, domaaju veel paaris minuutes paguleeshu.mhm.. kaa tad..
pamodos 20 min paari 11iem, kas noziimee 10 min pirms acu aarsta apmekleejuma. Nezinaaju, ko kjert, ko graabt. Aizskreeju uz dushu, noskaloju sviedrus , apgeerbos un skreeju ar tukshu veederu.
protams, ka nokaveeju 10 min. dabuuju gaidiit, vai naakamais klients, kam pieraksts, arii neieradiisies, tad vareetu iet vinja vietaa. par laimi, neatnaaca un tad tiku pie acu aarsta. Redze palikusi sliktaaka. dabuuju leecas. samaksaaju par apmekleejumu 20 maarcinjas. naakamo reizi jaaiet peec 2 ned. tad buus jaapasuuta leecas. tagad man iedeva vienu paari uz meenesi ( guljamaas) par briivu. labi, ka taa.
peec tam vilkos uz maaju pusi. iegaaju studentu centraalee nopirkt biljetes uz fnd prieksh manis, noras un martina = 45 maarcinjas. Besii aaraa , ka taa nauda tik aatri pazuud. :(
tad gaaju augshaa pie martina, vins veeljoprojaam slikti juutaas.
tagad beidzotm eedu. juutos tik nenormaali paargurusi un sliktaa garastaavoklii. bet man liekas, ka tas viss tikai no taa, ka nepaeedu pirms skreeju pie aarsta, jo es vienmeer eedu brokastis, taa man ir svariigaakaa dienas dalja.
Aizieshu maajaas, nonjemshu no strikja gultas velju, tad ielikshu mazgaaties uniformu. cerams, ka izzus pa sodienu , jo man rit ir jastrada. pec tam martinu vajadzes aizvest uz slimnicu, lai arsts parbauda, kas vinam kais. Bet vins jau negribes, bet bus japiespiez, jo si jau 4. diena, kad vins tik suudiigi juutas un es vairs nezinu, kaa vinjam paliidzeet un ir jau gruuti noskatiities, kaa vins mokaas.
Nora vakaraa atbrauks. yay! vismaz kaut kas labs buus. nananana
Garastāvoklis::
tired tired
Mūzika:
Darkness - I believe in a thing called love
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry