Visaadi · bezjeedziigi · murgi


that's what you get when you let your heart win

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
18.03.2011. Tiësto - Knock You Out feat. Emily Haines

Somebody to rough you up
Somebody to make it tough
Somebody to bait you
Somebody to love
But wait...

Is it still love you want
Somebody to pamper
Somebody to blame it on
Somebody to love
But wait...

(Chorus)
Baby, baby I wanna be true
You gotta knock me out some other way
And I want to be with the sun and the moon
I've been hopeless
And I want to

Baby, baby I wanna be true
You gotta knock me out some other way
And I want to be with the sun and the moon
I've been hopeless
I've been..

Somebody to take you out
Somebody to show you how
Somebody to train you
Somebody to love
But wait...

Is it still love you want
Somebody to put you down
Somebody to smack you 'round
Somebody to love
But wait...

(Chorus)

Ooooooo

High hopes
High hopes
She got high hopes

High hopes (x7)
She got high hopes

High hopes (x7)

Oooooooo

(Chorus)

Tas bija naakamajaa dienaa peec tuseeshanas Leeds klubaa tiger tiger ar martinu, andreju, danielu un nav.
Tad manaa smadzenee , sirsninjaa ieseejaas seeklinja idejai, juutaam, ka man vareetu martins patikt. un taa tas aizgaaja ... liidz lielai pukjiitei.

Vai tas ir normaali , ka biezhi vien es juutos tik drausmiigi nokaitinaata ar vinju ( piem, paarnaak maajaas piedzeeries, reti kaut ko normaalu daraam kopaa u.tml.) bet tai pashaa laikaa miilu vinju un gribu , lai mees butuu kopaa ilgu laiku? citreiz pat taada sajuuta, ka shiis ir love-hate attieciibas.

vispaar shodien taada diivaina sajuuta.
vakar paarnaacu no darba ap 12iem. Martins peedeejaas dienas juutas riktiigi slikti - drebulji, galva saap u.t.t. vienaa house paartijaa sestdien dzeera, piipeeja zaali, cigaretes plus veel kaut kaadu nitro gaazi - smieklu gaazi.
nu jaa, vinjsh aizgaaja guleet, es seezhu pie datora. tad ap vieniem vins saka, ka gribot viens pats shonakt guleet, vai es nevarot iet maajaas savaas? Es vinjam prasu - tu gribi , lai es tagad nakts viduu eju uz savaam maajaam?
laikam paaraak skarbi paprasiiju, vai kaut kaadaa neapmierinaataa tonii, jo vins teica peec tam, nee, nee, vari palikt te.
Labi, gulju gultaa blakus vinjam, uz pashas malinjas, lai tik vinjam netrauceetu. beigaas tas bija paaraak neeerti, jo visu laiku domaaju, ka nokritiishu. Tad beigaas likos guleet uz griidas. bet vinjam nav ne guljammaiss, ne cita bieza sega. labi, panjemu savu uniformas netiiro kreklu, uzlieku virsuu dvieli kaa spilvenu, dabonu vienu plaanu sedzinju ar ko apsegtioes un tad l;iekos guleet uz griidas. Bija neereti un auksts, jo taa sedzinja bija pamaza un plaana un no durviim naaca aukstums, jo virtuvee laikam logs bija valjaa.
Nevareeju normaali paguleet, ik pa laikam pa nakti pamodos. Nosalu bik arii.
Bet vins protams to no riita nemaz nenoveerteeja. vins vispaar peedeejaas dienas taads iigns. labi, es saprotu, ka vins juutas slikti u.t.t. bet paldies, ka es vinjam taisu eest, mazgaaju traukus u.t.t. , var jau pateikt. Vai vismaz apskaut. vins taads svess tagad liekas. :( kas mani diez gan apbeedina. un arii vins neprasa kaa man iet.
piemeeram, kad vins gaaja uz to baluku sestdien, es bimbaaju, biju noskumusi, mees bik runaajaam par to. Bet kad vins paarnaaca maajaas, naakamajaa dienaa vins pat nepaprasiija vai man viss kaartibaa, vai juutos labaak u.t.t.
pilniigi taada sajuuta, ka es esmu vieniigaa mulke, kas tik ljoti ruupeejas par visiem citiem. Labi, es jau negaidu tur nekaadus laurus vai baigi lielaas pateiciibas un veel sazin ko. bet es gribeetu, lai vismaz kaads cits arii par mani ruupeetos, vismaz aptaujaatos, vai man viss kaartiibaa.

aij, es atkal visu paarspiileeju u.t.t. labi, uzpiipeeshu un likshu atkal masku virsuu. nananana

Garastāvoklis::
annoyed annoyed
Mūzika:
Three Days Grace - Riot
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry