Visaadi · bezjeedziigi · murgi


Komentāri

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
kārtējā interesantā diena. Gandrīz nemaz. hahaha
lalala.. šodien tīri normāls garastāvoklis. :))

Vakar beidzot tikos ar Matīsu. Otro reizi. :) Bija tīri jauki, atskaitot vienīgi to, ka atkal staigājām daudz un laukā bija nežēlīgi auksts. Viņš kā vienmēr bija smaidīgs un labi izskatījās. Tikai šoreiz viņam nebija tā panciskā frizūra. :D
Satikāmies Rietumu centrā, bet tur bija arī 2 meitenes no manas iepriekšējās skolas. aahhhhh.. :D kad viņš atnāca, tad mani apskāva, bet es kaut kā notizlojos un tad tur bija tā dīvaini.. nu noteikti no malas izskatījās lempīgi.. es jau nez.. :D
bāc, ceru, ka tās meitenes, ko pazinu, neko nepadomāja.. :D :D

Nu jā, aizgājām līdz jūriņai. Atkal daudz runājāmies it kā. Bet šoreiz tās sarunas tik labi nevedās kā pirmajā tikšanās reizē. Liene teica, ka tas tāpēc, ka pirmajā reizē viss nezināmais vienam par otru uzzināts un ka mums nav tik daudz laika pavadīts kopā, lai runātu par ikdienas notikumiem, būtu ieinteresēti un bla bla bla.

Nu jā, uz atvadām apskāvāmies. Vairāk neko.
Liene teica, ka nākamreiz gan kko vajagot, citādi es viņam drīz apnikšot. Tas ir stulbi. man tas riebjas. :D
N', nu es jau pati arī gribētu kko vairāk. Bet kaut kā nevarēju/nevarētu saņemties.. Kautrīga laikam tomēr esmu. Nu cerams, ka nākamreiz, kad mēs tiksimies ( JA mēs vispār tiksiemies), tad viņš man panāks soli pretī .. :D tā būtu vieglāk.. jo es negribu būt uzbāzīga, jo tāda jau parasti esmu. Gribu beidzot izdarīt pareizi visu. Nu ne gluži pareizi, bet vismaz, nesačakarējot visu.

Pēc tam gāju pie Lindiņas, kura bija pie Evitas. Nu jā, tur kādas pāris stundiņas pasēdējām. Uz beigām tur atnāca arī Arnis. īstenībā biju pat tīri priecīga viņu ieraugot. :)) Viņš man arī teica, ka esot ļoti priecīgs mani satikt. yay! :D kādam tomēr esmu vajadzīga etc. :D

Nu jā, pa nakti paliku pie Lindiņas. Neizmācījos. Toties tīri normāli izgulējos. Lai gan tik un tā skolā šodien diezgan nāca miegs. Linda uz skolu nebrauca , jo viņai analīzes vajadzēja nodot.

Skolā.. bija garlaicīgi kā jau vienmēr. Matemātikās sēdēju tikpat kā blakus Matīsam. (sun) :D Tomēr mani viņš vēljoprojām pievelk.. tas man diez ko nepatīk..
Stundās mēs ik pa laiciņam runājām par uzdevumiem un bik arī par angļu valodas mājasdarbu. :D

Angļu valodas mājasdarbu norakstīju no viņa. Bet stundā , kad salīdzināju, redzēju, cik viņam tomēr daudz kļūdu. :D Labi, ka tas nebija jānodod. :D
Starpbrīdī centos mācīties bioloģijas kontroldarbam. Diez ko neizdevās.. Matīss un Niklāvs traucēja. :D Runājāmies par visu kko .. par skolu, nākotni u.t.t. Bija diezgan jautri.
Man jau oatīk ar Matīsu runāties. Viņš bieži sarkst, vismaz runājot ar mani. :D šodien arī sarka. :D Tas izskatījās tik jauki.. :)) (love)un tās acis.. es nevaru. Man brūnas acis ļoti patīk. :)) Vienīgi Nora saka, ka tās parasti ir viltīgiem cilvēkiem vai kaut kā tā..

Bioloģijā man blakus sēdēja Eduards. :D (sun) viņš ir smieklīgs. :D
ā.. bioloģijas kontroldarba laikā gandrīz aizmigu. :D Lasu vienu uzdevumu, acis nenormāli krīt ciet.. klanos.. :D

kaut kā izturēju. :))

Pēc skolas gāju pie mammas pēc atslēgām ( nu tām ,ar kurām uzgriežņus skrūvē). Tad gāju uz savu nu jau veco dzīvokli. Sāku skrūvēt dīvānu. Piezvanīja Kārlis. Teica, ka jau esot gandrīz klāt ar busiņu. Zvanīju Matīsam uz mājas nr. ( jo man viņa mobilā nr. nav, jo viņš to bieži maina :( ). Atbildēja viņa mamma, teica, ka Matīss neesot mājās, bet ka esot jau pie manis aizgājis. Un tieši tai brīdī dzirdēju zvanu pie durvīm.
Skolā prasīju Eduardam, lai palīdz ar dīvānu. Bet tā kā viņam nebija laika ( bija jābrauc likt CSDD teorija), tad prasīju Matīsam, jo viņš vienīgais vēl no vietējiem bija brīvs.

Es jau sākumā domāju,ka viņam tas nebūs pa spēkam. :D :D zin kā, tievs, ar sportu daudz nenodarbojas, sēž visu laiku pie pc... kur tad spēks radīsies?! :D Bet tomēr bija gan.. :))

Nu jā, nonesa man dīvānu, atveda uz laukiem , ienesa istabā, saskrūvēja. Viss ļoti jauki. :)) Bik ar Matīsu parunājos ar.. aij.. nu kāpēc viņš ir tāds, kāds viņš ir.. ?? sēž tik daudz pie pc.. un kpc viņam patīk tā Nika? nu kpc ne es? :D :D bāc.. aij, pārdzīvošu.. :D :D :D

Maybe kaut kas ar otru Matīsu sanāks. Bet nez..
Tgd ar Lieni pa skype runāju... nu čatoju..
lūk te mazs izvilkums.. :D :D

[17:10:50] Liene: vienkārši viņš padomās, ka tev viņš īsti nepatīk un viss
[17:10:50] L: vai otrādi
[17:10:55 L: kādam jau ir jāsāk
[17:11:08 L: ja abi baigi kautrīgie :D hahahhaa
[17:14:13] Es: man liekas, ka otrādi drīzāk.. :D
[17:14:23] Es: tas nav smieklīgi.. :P :D
[17:14:34] L: ir gan
[17:14:41] L: jo tu nemaz nesi tik kautrīga
[17:14:54] L: tu, man liekas, esi nekautrīgāka par mani... tikai pati sevi bremzē :D
[17:15:20] L: tu pārāk daudz domā par to, ko citi varētu domāt, nevis dari to, ko vēlies
[17:15:26] L: tā ir tava lielākā problēma
[17:15:29] L: lai gan tu jau to zini
[17:18:39 Es: aij.. un ko lai es tgd daru? :S
[17:19:33]L: nezinu, tu jau necenties mainīties
[17:19:43] L: tu tik un tā vispirms 1000 cilvēkiem pajautāsi, ko viņi domā
[17:19:49] L: un tad kaut ko izlemsi
[17:19:55] L: tev taču pašai arī ir galva
[17:20:08] L: un cilvēki mācās tikai no savām kļūdām nevis no citu
[17:20:09] L: ja vispār mācās
[17:20:28] Es: nav man galva pašai.. (shake) :D
[17:20:48] L: ir gan

lalala.. (tmi) :D :D

Nezinu, ko darīt. vnk vāks. :D

Labi, tgd iešu turpināt ēst zaķaušus. (sun) :D

Pēc tam uz savu māju. :) Vajadzētu iekurināt kamīnu, sakārtot mantas, bik pagulēt, izmācīties.. eh, neko netīkās darīt.. :S
Rīt ķīmijā K.D. ahhgg.. atkal vēlviena slikta atzīme manā kontā būs.. :S

nu neko darīt. Tāda dzīve.

* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.