Visaadi · bezjeedziigi · murgi


stuuupiiid

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Nesen pamodos no taa saucamaas diendusas, seshos.
Piezvana Martins. (Pirms tam, kameer guleeju, vins bija nogaajis lejaa tikties ar Danielu) Prasa, lai nometu lejaa vinja somu ar pildspalvaam, kladi, kalkulatoru. Un galvenais arii cigareeshu papiiriishus, kur tiit iekshaa zaaliiti. Tad man kaut kaads stulbs klikskis galvaa bija. Ka nu vins noteikti atkal piipees zaaliitiun ies uz studentu baaru dzert un tuseeties ar saviem draugiem. paliku nenormaali dusmiiga. Likaas, ka uzspraagshu. Saku, vai es varu dabuut kaadas cigaretes?
Labi, nometu pa logu vinjam somu lejaa. Vins saka, ka Daniels uznaaks augshaa pameklees tos papiiriishus un atnesiis man cigaretes ( es nevareeju tos stulbos papiiriishus atrast).
Pats palika lejaa. lol
Labi, Daniels uznaak iekshaa. Iedod cigaretes, meklee papiiriishus, tikmeer bik paplapaa ar mani, kaa man iet u.t.t.
aiziet. Palieku viena. yay!
uzrakstu facebookaa moodaa : I've got some weird mix of anger and fear in me. Feels like i could do something stupid.
tad jutos vnk taa: viss, pakoshu savu somu un ieshu atpakalj uz savu maaju. Baigaa jeega, ka es te vispaar esmu, ja vins te nav. tikpat labi es vareetu buut savaas maajaas. Saakumaa es te pie vinja paliku, jo vins gribeeja mani biezhaak redzeet u.t.t. bet es tgd domaaju, ka tam nu galiigi nav jeegas. mees tak neko kopaa nedaram. Tikai paeedaam, bik parunaajaam un paseksojamies. :D
vins saka, jaa, aizbrauksim kaut kur, patuseesim, kad eksaameni buus beigusahies. blaa blaa blaa.. a kaa tad vins vareeja iet tuseet ar saviem druagiem eksaamenu laikaa? aaaaahhhhhskahfdselgjdfog
Izpiipeeju vienu cigareti. Viena tik vairs palikusi. Tagad dzeru alu. Gribu piedzerties, bet nedriikst jau, riit eksaamens.
Domaaju arii, ko dariishu vasaraa. Martins jau visu laiku tuseesies ar saviem draugiem - puishu vakari u.t.t. Es tikai shad tad vareeshu piebiedroties. KO ES DARIISHU PA VASARU? man jau te draugu nav. Buus tikai darbs. domaaju mekleet veel vienu, lai buutu vairaak naudas. bet gribu , protams, arii atpuusties, patuseet. bet ar ko? ;(
Meegjinaashu pamekleet kaadas deju stundas liidsaa. Vienas jau atradu, bet taas tikai vienmu reizi nedeeljaa. un nav arii garantija, ka tur ar kaadu iedraudzeeshos. vareetu it kaa megjinaat vairaak pakontakteeties ar annu mariju , keitu, rutu. nez, nu redzees. :S
ko tagad?
turpinaashu dzert alu, gaidiishu, kad nora ienaaks skype, paplapasu ar vinju un tad maybe pameegjinaashu pamaaciities.
un tad tik gaidiishu maajaas martinu. sazink, kad tas veel buus.
sveetdienas vakaraa martins gaaja tuseet uz studentu baaru. bet tas bija taa. vins vakaraa nogaaja lejaa satikt danielu un tad peec kaadas stundas man atraksta: es esmu studentu baaraa, buushu atpakalj peec paaris tundaam. es taa.. nu jaa. forshi.. bet ko lai es tgd daru?? Jo biju jau nogurusi no maaciishanaas. bet nebija nekas, ko dariit, jo internetu vins bija piesleedzis savam xbox, lai lejuplaadeetu savu speeli.
gaaju guleet. klausiijos mp3. protams, nevareeju aizmigt.
tad vins paarnaaca maajaas kaados 12os. teica, ka ieshot pie daniela speeleet xbox. un panjeema papiiriishus. taatad piipees arii zaaliiti. iegaaju it kaa guleet, bet veeljoprojaam kalusiijos muuziku. drausmiigi murgoju. man bija taads murgs. vins paarnaak maajaas, staav pie izlietnes taads galiigi baals ar ziliem rinkiem ap aciim, izskataas paarnarkojies. Daniels kaut kur uz griidas uz veedera. Es pie datora seedeeju. Es saku Martinam, vai viss kaartiibaa. Vins saka, ka gribot skirties. Es vispaar neko nesapratu. Vins arii neko iisti neteicu. Tik tas tonis bija ntaads.. un izskatiijaas vins tik launs. Tad vins veel saka, ka vinam tak tik daudz meitenu rakstot sms u.t.t. un es: un tu vinjuaam atbildi.. vins taa, kjip flirtiigi : varbuut... un tad nu es seezhu pie taa datora un nevaru saprast , ko man tagad dariit, iet prom pa nakts vidu, vai kaa... bet tas sapnis likaas kaa realitaate. kad pamodosm tieshi martins ienaaca iekshaa.. man sirds baigi satraukta bija.
vins, protams, bija baigi paarpiipeejies, gaaja guleet. un protams , savaa pusee, jo nejutaas paaraak labi. visu to nakti nevareeju normaali paguleet. Vins paarnaaca maajaas ap kaadiem 2iem vai 3iem. Bet es aizmigu.. pat nezinu, kad..
vakar vakaraa pirms guleetieshanas paarbaudiiju savu uni e-pastu. tur bija viens lektors strukturaalajaa mehaanikaa ( kur mums shodien bija eksaamens) uzrakstiijis, ka ielicis interneta taafelee klases testu rezultaatus. paarbaudiiju. mani bija normaali : 23 un 74 .. nu kaut kaa taa.. pasaku martinam vinja : 25 un 0 . Tad vinam par to slikts garastavoklis palika, kas , protams, ir saprotami. ejam guleet. vins uzlika kaut kaadfu smago roku. Un tad teica man, ka shaados briizhos vins domaajot ka universitaate nav prieks vinja.
veel vins teica, ka gribot gulet viens pats. es saakumaa to nesapratu, domaaju, ka man 1os pa nakti buus kaut kur prom jaaiet. bet tas tikai noziimeeja, ka vins vnk grib guleet savas gultas pusee un lai es vinju neapskaujot u.t.t.
jutos atkal briesmiigi.. nee, nu briesmiigi, bet vnk diivaini, skumiiigi. :S
bija gruuti aizmigt.
shodiena ar nebija nekaada labaa. Jo vinjam slikti gaaja eksaamenaa.
aij, sviestins.
karoch, neredzu jeegu, kaapeec man te jaapaliek, ja mees taapat nepavadam laiku kopaa.
tikpat labi vareetu es dziivoot savaa maajaa, kur veeljoprojaam iirii maksaaju, un tas man galiigi nav izdeviigi, kameer uzturos te, pie vinja kojaas. grrrr....
ceru, ka norta driiz ienaaks iekshaa. parunaashu ar vinju. redzees, ko vinja teiks. vinjai vienmeer ir kas labs sakaams. ja ne labs, tad vismaz padfoms, kas paliidz. kas ir labi. :)
Garastāvoklis::
angry angry
Mūzika:
Three Days Grace - Riot
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry