Visaadi · bezjeedziigi · murgi


loviite

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
lalala.. atkal neesmu kaadu laiku neko te rakstiijusi.
Peedeejaa meenesha laikaa ir tik daudz kas noticis, lielaakoties viss, kaa hameleonu rotaljaas. hahaha
Ar Loidu izskiros. Man liekas, ka tas bija viens no labaakajiem leemumiem manaa dzivee aiz braukshanas uz angliju studet, dzivot, stradat.
aatri vien sanaaca ar Martinu saiet kopaa. Peec nedeeljas man liekas.
saakumaa gribeejaas man aprakstiit visu, kas noticis. bet tagad kaut kaa slinkums visu drukaat.
bet lieta taada, ka man liekas, ka buushu Martinaa iemiileejusies. *blush*
vai varbuut nee? man smadzenes veeljoprojaam negrib straadaat. Juutos kaa apskurbusi. Laikam pa daudz guljam kopaa. :D aaahhh.. savu muuzhu neesmu jutusies taa.. taa kaa taada nimfomaane.. visu laiku gribu vinju... vai tas ir normaali? :S un tad veel parasti nevaru taa teikt.. "pabeigt".. tas laikam tipiski nimfomaanei.. nez.. vnk Martins taa smeejaas shoriit, jo es esot palikusi atkariiga no seksa. varbuut arii.. bet kaa var nebuut, ja blakus tik izskatiigs puisis? un ne tikai izskatiigs, vins ir arii labs cilveeks, interesanta personiiba. Labi, mums daudz kur nesaskan viedokli un nav nekaa daudz kopiiga, bet kaut kas tur muus kopaa.. un negribeetos domaat, ka tas ir tikai sekss. ir tak jaabuut kaut kam vairaak.. vai ne? citaadaak tas buutu paaraak briesmiigi, ja patieshaam izraadiitos, ka muus kopaa tur tikai sekss.
es jau kaa vienmeer paaraak daudz domaaju.. kaut gan.. nee.. peedeejaa laikaa vairs nee.. man tik shausmiigi vairs taas lietas neruup es vienkaarshi ljaujos straumei.. vismaz censhos..
lalalala nezinu vairs ko rakstiit..
aa .. nee... shodien vai vakar vienu briidi jutos taa, ka gribu vinjam pateikt to vaardu ar lielo M . miilu... bet nepateicu.. un labi vien noteikti ir.. jo varbuut tas bija tik taads mirkla uzplaiksniijums.. jo it kaa man ir juutas pret vinju, bet par miilestiibu es to nespeeju nosaukt..
lalalal.. es atkal eju sviestinaa.. paskat, ko tik tie viirieshi neizdara? :D :D :D
Garastāvoklis::
loved loved
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry