Visaadi · bezjeedziigi · murgi


manaa galvaa atkal stulbas domas... yay!!

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Taatad..
Vakar ap 8iem vakaraa man Martins uzrakstiija sms , aicinaaja braukt liidzi uz Liidsu tuseet.
Es saakumaa baigi shaubiijos - braukt vai nebraukt. Kaa nekaa lekcijas naakamajaa dienaa, tad veel vai Loids nedomaatu, ka tas diivaini ( ka es ietu tuseeties ar chaljiem bez vinja) un plus tas, ka naudinju baigi sanaaktu teereet.
Metu moneetu: vai man braukt uz Liidsu tuseet? Jaa? Nee? Moneeta teica nee.
Piezvanu Sindijai. Vinja arii saka nee, jo es jau baigaa miega mika u.t.t.
Saaku runaat ar Loidu. Vins saka, ka iisti riktiigi tas jau nebuutu. ja nu es piedzeros, vins piedzeras un sak sist man kanti un mes salaizam. Kaut gan tas nevaretu notikt, jo mes esam tikai draugi(ar Martinu). Bet teica, lai braucu, ja gribu. Jo vins esot slikts draugs , nevedot mani tuset ( vins vienmer to saka un tad paliek bedigs vai kaut ka ta, bet tik un taa mees neejam tuset).
Labi, sanjemos un saku , ka doshos, tikai paprasu, kas veel buus. Tad vins nosauc tur paaris chalju vaardus. Pirms tam sms galvenais teica, ka buushot kaadi 30 cilveeki. Ha! bijaam tikai 5 . :D :D
Nu jaa, karoch, vinji teica, ka dosies ar vilcienu, kas ir 11:30 . Es , protams, saaku "laiciigi taisiities" ap pus 11iem. Nee, it kaa tas bija laiciigi. iegaaju dushaa, izmazgaaju matus. Eju istabaa, taisos smeereet sejas kreemu, zhaaveet matus u.t.t. Martins atsuuta sms , ka vinji jau iet uz staciju, ka jaatiekaas pie sainsburys asap. Taa sms bija suutiita, kameer es biju dushaa. Labi, rakstu, ka es tik aatri nevaru, ka varu tikai peec 10 - 15 min. Vins atsuuta, ka vini jau ir stacijaa un tagad jau ir vilciens. Labi, sarunajam, ka vins mani pagaidiis.

Maybe veelaak pabeigsu savu stasstu. Tagad tik iekopesu vestuli, ko Norai aizsutiju.:

Chau Nora! :)

Man ir MILZIGA problema. :D :/
Man liekas, ka man patiik Martins. (tas ir slikti, es zinu, ka tas ir slikti.. aaaahhhhh... :( )
Vakar vins mani aicinaaja tuseet uz Liidsu. Es nevareeju izlemt, taapeec arii zvaniiju Tev vakar. Tu neceeli ( jaa, bija jau arii veels, noteikti, ka jau guleeji). Labi, metu moneetu, moneeta saka - nee. :D
man vakar bija baigi labs garastaavoklis, taapeec saaku apshaubiit moneetas leemumu. :D Zvanu Sindijai. Vina saka - nee, jo es jau nevareeshot attiet, piecelties un aiziet uz lekcijaam.
Eju runaaju ar Loidu. Vins saka, ka tas jau nebuutu iisti riktiigi , ja es ietu tuseeties viena ar chaljiem, draugiem bez vinja. Bet vins teica, labi , ja gribi brauc. Jo vins ar mani tapat neejot tuset un zin, ka es loti gribu tuseties un ta.
Veljoprojam nevaru izlemt. Martins suta, ka busot ap 30 cilveku un ka busot jautri.
Labi, pohuj, ka nakamaja diena lekcijas, izdomaju, ka brauksu. Vini teica, ka brauksot ar vilcienu, kas ir 23:30 . bija 22:30 , saaku taisiities. Atnaaku no dushas bik pirms 23:00 . Martins atsuutijis sms , ka vini jau ejot uz staciju. Es - ka man vajag vel 10 - 15 min un vai tad mes nebraucam ar to, kas 23:30? Vins saka, ka vini izdomajusi braukt atrak. Es domaaju, forshi, es jau gandriiz sataisiijusies esmu un beigaas veel nekur neaizbrauksu. Vins saka, ka pagaidisot tad stacija, brauksim 23:30.
Sataisos, skrienu uz staciju ar papezu zabakiem. (rock) :D
Satieku vinus, esmu sarkana. izradas vilciens tikai 23:40.
Labi, gaidam. Pa to laiku sakraasoju acis. :D
Vilciena paplapajam. Jautaju, kapec vinjam atkal depresija - vai tas ir del universitates un del vecas dzives? vins- it ka ka jaa, bet arii ir cits iemesls , par ko man velak pastastisot.
aa.. jaa.. starp citu, tur nebija ap 30 cilveeku. Mees kopaa bijaam tikai 5! :D :D
Vienaa klubaa neielaida, tur laikam dreskods. Otraa ielaida. Normaals klubs. Dancaajam, dancaajam. Paaris reizes, kad mees visi kaut kur gaajaam cauri puulim, lai es nepazustu, Martins tureeja mani aiz rokas. jaa, tas jau nekas, bet man kaut kaa bik diivaini likaas..
2 stundas padejojam, tad klubu sledza ciet. :D
tad makdonalds un tad stundu , bik vairak gaidam vilcienu. :D
Visiem dzekiem auksti , jo vini nenjeema jakas ( lai nebuutu jaamaksaa gerbtuvee), tikai kreklos. Labi, vienam dzekam aizdodu savu shalli , otram cimdus. :D
Martinam uz 15 min ( tad, kad vins jau saaka izskatiities zils kaa avatars :D ) aizdevu savu meeteli. Ilgaak nevareeju, jo pashai saaka palikt auksti.
Vakars buutiibaa bija forshs. Un tas , ka dabuujaam bik paklainot , atgaadinaaja par visaam muusu klainosanas reizeem. :D
No stacijas braucam lidz universitatei ( kur ir ari dzeku kojas) ar taksi.
tad aizejam uz kojam un tad Martins mani pavadiija maajaas. Shodien vins lekcijaas laikam nebuus . :D
guleejusi esmu tikai 2,5 h. Un lielaako dalju manu sapnju sastaadija vakara notikumi. uzmini, kuru seju redzeju visbiezak? :D Martina.. yay! ( sarkasms) :D
Shoriit ar taada bik diivaina sajuuta, stulbas domas.
ehh.. labi, es jau driiz atkal nokaveeshu lekcijas.
pakomentee manu vakara gaitu. :D
buchas!

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry