Visaadi · bezjeedziigi · murgi


Nozheelojami nozheelojama.

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Skatos citu bildes dr.lv.
un bimbaaju, jo pati arii gribeetu taa.
Guna - pilseetas aktiivaakais briivpraatiigais. Anete- balliishu karaliene.
Iisteniibaa visiem jaukas balliishu bildes un vispaar bildes.
man praktiski vairs nav bilzhu un uz balliiteem neeju. Draugu nav, vecie draugi palikushi lv. vnk ideaali.
Peedeejaa laikaa aizvien vairaak domaaju par pashnaaviibu vai vnk beegshanu.
jo nav jau nekaadas jeegas no manis. esmu nozheelojama, nespeeju vairs buut pozitiiva. neesmu aktiiva, neesmu jautra. tas viss ir pazudis. taa meitene manii ir pazudusi. esmu nopietna. nez laikam esmu pat paarveertusies par nuugjeni, maajaas seedeetaju.
it kaa loids manas dienas dara laimiigaakas un jaukaakas. bet viirietis nevar nodroshinaat visu tev laimiigai dziivei nepiecieshamo. vajag gaisu, briiviibu, tusinjus, draugus. bet kur lai es tos kjeru? Esmu tik ljoti iesliigusi shajaa staavoklii, ka iisti nemaz nemaaku, varbuut pat negribu tikt aaraa. Nee, gribu, tikai nav speeka pielikt puules. Es esmu vaaja un nekam nederu. Tgd censhos uzrakstiit to stulbo lab report un jau kaadas divas stundas tik seezhu netaa un neko nerakstu. yay! man jau riktiigi liekas, ka labi pabeigshu sho gadu. mhm.. labaakaa studente ever! ;(
Es domaaju, ka tad, kad buus darbs buus labaaka motivaacija maaciities, visu izdariit laikaa. kaa tad! esmu nogurusi jau peec pirmajaam 3 darba dienaam. Neko negribu dariit. Viss riebjas. nav nekaada prieka. vieniigais prieks ir skatiities seriaalus un filmas un dziivot to varonju dziives un aizmirst par saveejo. bet kad raada titrus , tad pielec , ka laikam vajadzeetu kaut ko dariit. bet ko , protams, parasti nedaru.
es vnk eju sviestaa un nezinu kaa lai tieku no taa aaraa. varbuut taa ir depresija. ej un tu sazin. :(
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry