Visaadi · bezjeedziigi · murgi


Komentāri

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
pankuuku neeeshanas deelj..?
Loids shoriit laikam palika dusmiigs uz mani.

Vinjsh domaa, ka es esmu nejeegaa zaudeejusi svaru, taapeec uzstaaja , ka man jaaeed labaak. Shoriit ceelaas speciaali agraak augshaa , lai uzceptu man pankuukas.
Un es protams no "briinishkjiigaas" gaisotnes nevareeju normaali neko ieeest. apeedu 3 pankuukas. kad teicu Loidam, ka vairaak nevaru, vinjsh laikam sadusmojaas. panjeema savu shkjiivi un gaaja uz savu istabu, saciidams, ka jaasaak taisiities prieksh darba. pirms darba vinjsh pat nepienaaca pie manis, lai iedotu ikriita atvadu buchu. turklaat, kad es gaaju pie vinja, klauveeju pie durviim - aizsleegtas. domaaju, ka vinjsh jau aizgaajis. uzeju augshaa savaa istabaa. peec 5 minuuteem redzu, ka vinjsh tik tad iet uz darbu. tas noziimee , ka vinjsh bija iesleedzies savaa istabaa. kaada velna peec? ko es atkal sliktu esmu izdariijusi? ;(
besii jau aaraa.
1 meenesis.

vakar maartinjsh no manis izvilinaaja sho faktu, ka man ir 38 gadus vecs draugs. cerams, ka neizpljaapaasies. kaut gan, vai nav vienalga? taapat nezinu, kad atgrieziishos lv.
taada sajuuta, ka nevajadzeeja teikt. jo ,re, kaa shoriit mums atkal taads kaa striidinjsh. nu ne gluzhi striids, vnk nokaitinaashana, apvainoshanaas, nu kaut kas taads.

man draudzeneem, teetim , mammai un vecmaaminjai veestules jaaraksta. galiigi netiikaas.
aij , negribu vairs ar nevienu runaat.

nu jaa, vakar chatoju ar maartinju, bet arii ar matiisu. vakar chata laikaa/peec taa domaaju - kaapeec beidzot, kad laimiigi esmu ar kaadu kopaa, Matiiss saak ar mani biezhaak chatot ( man varbuut tikai taa liekas) ? shodien likaas, ka apbimbaashos. tik ljoti zheel, ka nekas nesanaaca. aij...

oukei, jauna diena. pohuj par loidu. man shodien beidzot jaamaacaas un simt un viena cita lieta jaapadara.
kamoon, saac tak vienreiz kaut ko dariit!!!!

* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.