Visaadi · bezjeedziigi · murgi


Komentāri

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
1
Mees ar Loidu esam kopaa jau 1 meenesi. Nu buutiibaa gandriiz jau 2 meeneshus esam kopaa. bet 1 meenesi kaa paaris. :D Man liekas, ka kopsh es ierados Bredfordaa, nav bijusi diena, ko mees nebuutu pavadiijushi kopaa. varbuut paaris, bet gruuti atmineeties taas.
Un vispaar liekas, ka mees esam kopaa kaa paaris ilgaak nekaa 1 meenesi. Laikam tas ir labi, ne? :))

Tikai tagad saaku domaat, cik ilgi buusim kopaa. Vai vinjsh ir Istais? Viss it kaa ir gandriiz perfekti un baigi labi, bet .. aij, es atkal paaraak daudz domaaju.
Baigi gribaas uzlikt feisbukaa to sirsninju - ir attieciibaas. :D Jaapagaida veel meenesis. tad uzlikshu. Citaadaak Guna veel ieraudziis un gan jau nozinjos vecmaaminjai. Nu ne jau pa taisno kaa suudzambiibele, bet gan vnk , ja vecmaaminja apjautaasies, tad gan jau , ka iemineetos par to. Un vecmaaminjai tas nepatiks. vinja jau teica: tikai neuzliec rozaa brilles!

shodien daudz kas jaadara, kaa jau jebkuru citu dienu. pa nedeeljas nogali NEKO neizdariiju. dusma. atkal. labi, shonedeelj gan beidzot kaut kas jaasaak dariit, citaadi driiz atstiepshu kaajas un tikshu izsviesta no universitaates. yay!

have a nice day! :*

* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.