Axa ([info]axa) wrote on December 29th, 2009 at 03:39 pm
Nu HPV vīrusi ziņā ir neliels pamats faktam, ka tu vari būt vīrusa nēsātājs un pats nekādus nelabus simptomus neizpaust, ja tavs organisms spēj vīrusu atturēt no šūnu inficēšanas un mūtāciju radīšanas.
Taču tas ir jau tas knifs, ka šajā gadījumā tu nekad nezini vai otrs tev ko tādu var nodot un pie neliela stresa devas un kādām brāzmainākām brīvdienām vai pēc saaukstēšanās Latvijas pavasara apstākļos vīrusiņš, kurš nonācis tavā dzemdē var sākt iedarboties uz pat tādas personas šūnām, kas ikdienā ēd veselīgi un konstanti smejas.
Figs ar visiem šitiem eko-piekritējiem, ja manu meitu var pasargāt no kaut kā tik graujoša un neprognozējama kā HPV infekcija, es saku potējiet viņu tiklīdz tā izkrīt no mana jau vacinētā organisma :P

P.S. ja apsver potēties, iesaku ņemt Silgard poti nevis Cervarix - otrā pasargās tikai no vīrusa veidiem, kas ir pierādījuši sevi kā galvenie vēža radītāji, bet pirmā pasargās arī no tiem, kas rada neļaundabīgos kārpu izaugumus, kuri nav nekāda prieka lieta pat ja no viņiem nenomirsi.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: