bacillus ([info]bacillus) wrote on March 26th, 2009 at 08:29 am
par pirmo rindkopu - nevar šādi salīdzināt.
Kur Tu redzi zinātniekus un kur mietpilsoņus? Pārāk virspusējs un uz sekliem secinājumiem balstīts salīdzinājums :)
es, piemēram, te neredzu ne vienus, ne otrus :)

par pārējo -
1) zinātnes vārdā var veikt daudzas dabības, bet vispirms tās ir jāizvērtē kompetentiem cilvēkiem :)
2) tevis aprakstītās darbības ar zārkiem un ko tur vēl ir vēlviens arguments par labu tādiem "mietpilsoņiem" :))) kā es un Andžejs. skatoties no tevis dotā piemēra mēs drīzāk varētu izdalīt nevis "zinātniekus" un "mietpilsoņus", bet gan:
a) cilvēkus, kuriem "fana havošana" ir pāri visam. Šie cilvēki nespēj saprast, ka ir līdzcilvēki, kuriem tas nav pieņemams un viņiem arī ir tiesības ne tikai uz savu viedokli, bet arī uz to, ka viņiem nav jābaidās iet pa ielu, neuzduroties tur ik mirkli uz kādu "havotāju" ekstremālu izdarību. Savā ziņā te ir darīšana cilvēkiem ar pamatīgu uzmanības deficītu, kuri viņi var kompensēt tikai ar šādām izdarībām - līkmulāžām, dzīvnieku līķiem, fotogrāfiju izst'dēm ar nobrauktiem kaķiem utt.
b) cilvēkos, kuri agresīvi noliedz pirmos - te pat varētu viņu darbības saskatīt līdzības to izsauktajās psihiskajās reakcijās
c) tajos, kam ir pilnīgi vienalga
d) šajā kategorijā gribētos ielikt gan sevi, gan Andžeju, piemēram, cilvēki, kuri saprot augstākminētās grupas, bet tajā pat laikā norāda uz dotās darbības iemeslu un seku daudzveidīgo dabu :)))
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: