smīns - Komentāri
Bija vai ir saistība ar mani momenti / burti / spainis / golf club / hitchhikers / kults.lv / siets / 36.lv / ljp.lv / Ēku saimnieks
20.3.07 09:16

grāmatas. receptes. indekss.

dažas dienas atpakaļ saskāros ar stulbu problēmu - nevarēju pēc satur rādītāja atrast savā mērču grāmatā mērci, kurā būtu saulē kaltēti tomāti. es jau domās ar pirkstu sniedzos pēc "/" taustiņā, lai veiktu meklēšanu, bet laikā apķēros, ka grāmatā drošvien tas nestrādās. tā nu nolēmu, ka vismaz tās receptes, kuras izmēģināšu, būs kaut kur jāelektronizē. un kāpēc ne šeit?


Nepieciešams: 1 burkāns, 2 seleriju kāti, 1 sīpols, 4 ķiploku daiviņas, 0,5 kg maltas gaļas, bundža ar tomātiem savā sulā, timiāns, 150ml sarkanā vīna.
Pie darba: apcepam malto gaļu ar pipariem, sāli utt. Pievienojam sīki sagrieztus ķiplokus un sīpolus. Mazliet apcepam arī tos. Pieliekam sīki kubiņos sagrieztus burkānus un selerijas un pielejam vīnu. Mazliet pasautējam. Nu kādas min. 5. Ja tomāti ir jau sagriezti, tad gāžam klāt, ja nē, tad caurdurī nokāšam, saglabājot sulu. Tomātus rupji sakapājam un kopā ar sulu liekam pannā. Pievienojam timiānu, lauru lapu, krustnagliņas un sautējam kādas 50 minūtes. Es pasniedzu ar spagetti.


Bija pa pirmo jeb, citējot E., "Labāk par visām krējuma mērcēm"


Comment Add to Memories Email this entry to a friend
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.