Naivisms - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

October 1st, 2009


[info]non_sense11:23 pm
bļāviens un kā, kā, kā, lai es tagad tieku mājās! ārā līst un ir auksti!

ir atradies visinteresantākais profila apraksts kādu jebkad esmu redzējusi -
Par mani:
Es NERUNĀJU ar sev nevēlamajiem, ar svešajiem, ar tiem, kas kasās klāt.

Mana mīļākā krāsa manā apģērbā ir MELNA:)) Un tā tas arī paliks !!!!!!!!!!!!!!!

Viens vesals ir cilvēki, kas kopā uzaug, atrod viens otru PĀŠI, nevis vecāki saved kopā, vai tapēc, ka dzīvojam vienā trepenē:)) Šie cilvēki Mīl viens otru, ir ļoti labi draugi, var uzticēties viens otram KĀ NEVIENAM UZ ŠĪS PASAULES, tikai viņi viens otram ir viss tuvākie, visur kopā rokās sadevušies, viena skola, katru rītu kopā uzskolu, no skolas, vienādas, līdzīgas drēbītes, kopīgas, kopīga brīvā laika pavadīšana, kopīgi hobiji, sporta aktivitātes, kuras pēc tam pārvēršās par ģimenes tradīcijām, kopīga, piemēram, slēpošana u.c. Šie cilvēki visu dzīvi pavada kopā, pat sirmā vecumā iet rokās sadevušies pēc daudzu gadu kopā pavadīta laika. Dabīgi cilvēki neizmālējās, nen'
esā tizlas kurpes, bet gan ērtus apavus utt.:))))

Reāli neciešu motociklistus. Bezjēdzīgāka braucamrīka nav. Kur prāts vēl tačķu sev aizmugurē piekārt. Sviests. Vai kā to tur sauc - piekabe. Parodija.


Neciešu slimos ar personībvas dubultošanos. Vienu dienu staiga reāli platās biksēs, citu gora dirsu pederbiksēs.......PERSONīBAS DUBūLTOšANāS.....šķELšANāS.....

Krievi atkal izcēlās ar savu BEZKŪLTŪRU. Atkal pa TV ziņoja, ka kādā valstī tiek rīkotas tūristu takas tā, lai nebūtu saskare ar krievu tūristiem, jo tie neprot uzvesties, esot rupji, vulgāri un nekūlturāli:)))) Tādas akcijas notiek arī citur, un jau sen, lai izvairītos no šīs tautības BEZKŪLTŪRAS :))))

" Dziedošās ģimenes ". Man ļoti patīk Vītoliņu ģimene. Latviskāku ģimeni nebiju redzējusi. Meita tik daiļa, tik dabīga, bez vulgaritātes. Viņa noteikti nekad nevilks šortus kā apenes, minikus un negorīs dirsu :)).....tie ir garīgi cilvēki, tīrir cilvēki. Man ļoti patika viņu uzstāšanās. Viņu dzīves veids - latviešu folklora.
Vēl acīs iekrita Sudmaliņu ģimene, īsts latviešu roks. Arī Igauņu ģimene bija super. Bet pāri visiem man paliks Vītoliņu ģimene.

NENORMALI ATRIEBīGA.
Fanātiska savos uzsaktos, jo tikai tā ....

Tagad modē " DRAUGI " ĀRZEMĒS ??!!!!.....NENORMĀLI....cilvēku izmantošana. Draugs nozīmē, ko citu un, ko vairāk. Kapēc latvieši meklē draugus ārzemēs nevis savu tautiešu vidū ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....Iegūt īstu DRAUGU, šī vārda viss dziļākajā un tiešākajā nozīmē izdodās reti, kuram. īsts draugs ir uz mūžu. Un NEUZDROŠINIETIES TO APSTRĪDĒT !!!!!!!!!


LMA ir slimas studentes, kuras kompleksu pārņemtas - resnuma kopleksu, dažas, lūr kā lezbes uz citām - toletē pārģērbties ir bīstami !!!!!!!!!!!!


Rēcu par SLIMAJĀM MEITENĒM, KURAS MOKA RESNUMA FOBIJAS, tapēc viņas mēdz sevi iespīlēt aizvien mazākos svaŗkos un krekliņos. Psiholoģijā to sauc par slimumu, māniju. Resnuma fobija esot Dzintrai Veipai un tagad esmu novērojusi to arī vēl dazām sav'm bijušajām paziņām, kurām iespējams tā ir pēcdzemdību depresija........KĀDS KROPLUMS......Dievs sargi mani no saskares ar šiem slimajiem...
Dzintra Veipa pati atdzinusies, ka vairāk kā 10.gadus ir staigājusi par psihoterapeitu kabinetiem, ārsti esot viņu uzskatījuši par slimu, viņu mocīja fobijas vienai aiziet pat uz darbu utt.,,,SLIMA.......

Tāpat kā Itālijā itāļi ciena savu valodu un runāt pārsvarā itāliski, tāpat kā Vācijā pārsvarā runā vāciski, un tā pat kā Francijā ciena franču valodu, Latvijā RUNĀS LATVISKI.

Izrādās kājas neepilēt esot nehigēniski, Kā CILVēKI NOLIEDZ VISU, KAS DABīGS. Tad jau puišiem arī kājas jāepilē, jo tas ir nehigēniski, un spalvainas krūti s- fui :))))...un neskūta seja vispār ir netīrība, kauns un negods :)))
Ir tādi, kas par nehigenisku uzskata neskūtu intīmo zonu. Un paši arī to skuij. Ko tik TV var nesasmelties.
Ja manas kājas ir nomazgātas un tīras, ar to arī pietiek un nekā nehigēniska tur nav.

Man ļoti patīk seno laiku vīriešu un sievietes saskarsme - uzrunāšana uz Jūs, tā sarunājās pat pāri un precēti cilvēki.

Mani vecāki nav šķirušies un nešķirsies. Mani vecāki nepīpē un nežūpo.

Krievs gardi smejās, kamēr latvieši savā starpā rejās !!!!!!!!!

Whore Glamoure grupas fani un mūziķi uzskata, ka man eso žīda seja. Bērnībā man kasījās klāt sveši cilvēki, arī krievtautības, un teica, ka man esot vācisks vārds un uzvārds. Lai, kas jums *** arī liktos, es esmu LATVIETE. Šeit dzimusi, augusi, bērnībā folklorā darbojusies.

Latvieti ???!!!! Kpapēc TU precoties nomaini savu Latvisko uzvārdu pret KRIEVISKU ??? Uzvārdu taču var saglabāt, var būt abi uzvārdi, vai precēties un patūrēt savu uzvārdu ! Piemēram, no Ozoliņas uz Savčenko.((((

Es nekad nedzīvošu citā valstī, tikai šeit - LATVIJĀ.

Ir puiši, iespējams Korna fani, kas ar savu draudzeni abi kopā ģērbjās svārkos, armijas zābakos un abiem ir vienādi gari mati. VIŅIEM IR PIE, KO DOMĀ CITI. Labāk, lai puisis ir personība, atļaujās, un nav kroplu stereotipu izkropļots, un katrā barā netēlo neko citu, nekā izkropļota, liekulīga dirsa, kas katrā barā tēlo kādu citu, velk citas drēbes utt., un reij savādāk....Nestaigājam mēs vairāk skolas formās, TAS IZNĪCA INDIVIDUALIT
ĀTI, PERSONĪGĀS IEZĪMES, UN NEKAD nestaigāsim.....

Reiz, pirms aptuveni 7,8.g., 9.maijā, es braucu ar skrituļslidām gar Uzvaras pieminekli, svētku karstumā. Kāds krievs ļauni man pielika padeni un es nokritu, vinš ļauni pasmējās. AK TAD KRIEVUS APSPIEž !!.....būs sūdi lieli sūdi KRIEVEļIEM !!!!!...TAS LIECINA, KA RASISMS NAV MIRIS PRET LATVIEŠIEM.....Kas, es no mājas tajā datumā ārā iet nedrīkstēšu ??!!

" Neciešu laukus ":), joks, patīk lauki..... patīk laucinieki, lauku sievas, sirmiem matiem ar garām bizēm.

Cienu, atbalstu cilvēkus, kas ar riteņiem apceļo Latviju.

You cant take my soul away from me.

Esmu Androgēns - viņš, viņa vienā veselā, nekādi dievi mani uz pusēm vairāk nesadalīs.

Tikai slima meitene spēs samierināties, ja puisis viņai diktēs ko vilkt mugurā. Vai izmantos kā lietu kā *****, ar ko pazīmēties saviem draugiem - ar viņas dirsas lielumu, pupu lielumu un citiem ārējiem parametriem. Un gribēs, lai viņa ģērbjās kā šļuha piestieptās drēbēs, papēžu kurpēs utt........gan šis puisis, gan šī meitene ir SLIMI. Un tad viņi noveco, nav vairāk dirsas un pupu un auguma, viss mainās, tad šie slimie taisa plastiksās operācijas ir kopā jau ar kārtējo piegulētāju, kuru pēc skaita jau saskaitīt nevar, rodās šķirtas ģimenes, kas nes nevesalus bērnus.....utt.....


Manam bērnam NEKAD pie ratiem nekarāsies zīme ar viņa vārdu, jo tas citiem nav jāzin. Es neļaušu nevienai vecenei, svešai, kasīties klāt MANAM BĒRNAM, ARĪ VIŅA DZIMUMS UZ SVEŠINIEKIEM NEATTiECĀS!!!!!!....ŅEMIET TO VĒRĀ....citādi, es līdzi nēsāju dažādus pašaizsardzības rīkus...TAS NAV NORMĀLI...tas ir apsurdi, un tiek pārkāptas BĒRNA TIESĪBAS. Vai Jūs bērnam pajautājāt atļauju ???

Ir prasības pret puišu apaksveļu - NEKāDAS PIESTIEPTAS APENES, TIKAI PANTALONVEIDīGāS. Es pludmalē neiešu ar puisi, kam piestieptas apenes un daikts izspiežās.

Patīk maza auguma cilvēciņi, tai skaita arī puiši:))

Brīdinu, katrs, kurš man uzmāksies, momentāli saukšu mentus. Es tā jau darīju un turpināšu darīt.

Visu, ko sasniedzu, sasniedzu pati, NELAIZOT, PĒC IZDEVĪGUMA "DRAUGUS" NEMEKLĒJOT utt.......:)

Es ģērpšos platās biksēs PATĪK TAS KĀDAM VAI Nē....UN VĒL ILGI.
Es vienmēr ģērpšos tā kā ES TO VĒLOS, tā kā man patīk, un nevienma nav nekādu tiesību LĪST manā PRIVĀTAJĀ DZĪVĒ, VAI KO TEIKT, BūS slikti, ļoti slikti.

SAVĀ VALSTĪ Latvijā, es runāju tikai LATVISKI, ņem to vērā.

Patīk pasaku filmas, latviešu bērnu raidījumi par rūķiem, UN PATIKS VIENMĒR.!!!!!!

Embrijam sākumā attīstoties abi dzimumorgani un tikai pēc tam viens gūst virsroku !!!!!Varēju piedzimt meitene, varēju piedzimt puika - dvēselei nav dzimuma.

Visos gadsimtos sākot no pirmatnējās sabiedrības vīrišķā dzimuma pārstāvjiem ir bijuši gari mati. Īsi mati ir parādijušies tikai labi ja pēdējos 2.gs.

Nav NEKĀDU atšķirību strap meiteni vai pusi, dvēselei nav dzimuma. Mana FIZISKā ķermeņa atšķitības ir domātas, lai radītu pēcnācējus un VISS.

Precēšos tikai katoļu baznīcā, jo tā nekad nešķirs laulību. Precās tikai tīri cilvēki, kas zin, kas ir draudzība, mīlestība, kas nemaina savas otrā puses kā zeķes. Cilvēki, kas viens otram ir pirmie visā.

Labāk dzīvot vienam nekā tādos mēslos ar kārtējo.

KONKREETI BESIII MAUKAS HIP HOP.LV LAPA - MEENESSA DUUDINNA, Latvijas maukas, kas passa briivpraatiigi pornograafiksi pusplikas pozee, Jaa tiessama, ko tādas ***** no laba repa jēdz...viņas nespētu tādu pat klausiities.....*****, kas bojā Latvijas tēlu.....TĀ JAU MŪS IZSMEIJ PAR MAUKU ZEMI... ...., ******* un *****, kas plikas pozē un publicē savas bildes.......kas kādas problēmas ar seksuāo dzīvi ....???...NOTEIKTI, KA IR ....
Savējie, puiši, kas pat uz izlaidumu šujot sev platu apģērbu no auduma, jo nekad nespēs iedomāties sevi uzvalkā. Savējie, malacīši...tā tikai turēt:)))

Nesvinu Sieviešu dienu - bezjēdzīgi svētki, diskriminē dzimumu.

Nekad neesmu piipējusi zāli. Nepīpēju, nu jau arī alkaholu nelietoju, ar ko daudzus primātus šokēju.
Bet man garšo pašas assinis.

Besī , kam LIELUMA MĀNIJA, KAS TĒLO VECĀKUS NEKĀ PATIESĪBĀ IR, kas blato ar mantu, mašīnu un uzskata to par dzīves jēgu......

Viena. ...TĪRA...STIPRA... ( dažkārt vāja un pinkšķis )

Brīvība ir mana laime. Katram brīvība nozīmē ko citu.

Sports, aktivitātes ir man svarīgas, sevišķi pie dabas. Kaut biežāk būtu ar ko tādas veikt.

Smaidu tiklīdz redzu puišus un meitenes platās biksēs - baggy pants, kam draudzība ir augstā vērtē, kam meitene tāda pati blakus platās biksēs. Kas tādi bija, ir, būs nomirs. Tādu ir redzami ielās daudz, ceru būs vēl vairāk. Šis stils man mūžam patiks un nemainīses. Neciešu pederbikses un cacas, tizlu abģērbu, UZVALKUS SEVISSKI, tas nes līdzi tizlu dzīves veidu, manieres, uzskatus, uzvedību utt.
Es nevalkāju svārkus, kleitas, NEKAD, NEKUR, tas nemainīsies, tikai platas bikses - baggy pants un šortus. Un valkāju tikai normālus, ērtus apavus, ziemā - armijas zābakus.
Esmu mīļa neskatoties uz maniem komentiem. Sportiska, aktīva.

Intraverta, nesabiedriska, riebjas cilvēki, LLOTI RIEBJAAS CILVEEKI, SEVISSKKI RIIGAS CENTRAA, SLIMI KAS KASAAS KLAAT SVESSIEM CILVEEKIEM, DRAUD, DZER JAU DIENAS VIDUU PILAA, APNARKOJUSSIES UTT.,riebjas sabiedriskais transports, bet..........jāpacieš, jo man nav ........

Patīk daba, vientulība vai divvientulība ar To Vienīgo, KAD BūS.......laikam patīk skeitparks...

Melni sieriņi līdz ceļiem, paši iecienītākie, platas, melnas vēlams, platas bikses, skateshoes, kapūcīša baikas, krusteniski pār plecu platas lences soma.....TĀ TAM BŪS BŪT MŪŽĪGI MŪŽOS ĀMEN:)
Klausos repu un new metālu, feministu rap, instrumentāls, dažreiz klasiskā mūzika - kad esmu ļoti jūtīga......patīk Gregorian mūku dziedāšana....
.....CIENĪT PLATAS BIKSES, SEVIŠĶI MEITENĒM......
Neciešu, kad nesaka, ko domā, kā arī pakaļā līdējus un cilvēkus, kas draugus sev izvēlas pēc izdevīguma principa - NOSPĻAUDĪT UN IZRĒK......

Neciesu liekuļuksu, kas patēlo metālistu vienā barā, pēc tam nonāk citā barā patēlo bmx kruto braucēju utt....un pēc tam nodirš to visu...ES IZņIRKšU, PAZEMOšU....
....nu neciešu cacas...CACAS...PAPĒŽOS, SLIMAS, KROPLAS...TĀDS IR MANS VIEDOKLIS...NECIETĪŠU NEKAD.....
Par visu vairāk es neciešu mauķeļus ar kārtējo šļuhu, kārtējo...TĀ NAV DRAUDZĪBA, JŪTAS VISPĀR AZIMIRSTIES, MĪLĒT MĪL TIKAI VIENU VISAS DZĪVES LAIKĀ....NORMĀLIE, KOPĀ UZAUG, VEIDOJAS UN IR TIKAI DIVATĀ....UN TIE, KAS PATIESI MĪL IR GATAVI MIRT VIENS OTRA DĒĻ....
Neciešu papēžu kurpes, garus nagus, svārkus, kleitas, cacas ar padusē iespiestu tizlu somiņu.
Nepatiik ātrums, mašīnas, piršana atmosfērā, pārvietojos ar riteni, patiik pastaigas pa mežu, kaut kur nolīst un zīmēt vai gleznot, vai fotogrāfēt, tuvāk dabai, miers, harmonija, līdzsvars.....
No pirmsskolas vecuma dejoju tautiskās dejas, pēc tam nedaudz modernās, tad, ap gadiem 13,14, sāku dejot Edmunda Veizāna dejustudijā, pēc tam pārgāju uz hip hop deju studiju Ekskluzīvs, pēc tam nedaudz Denc of streetā padejoju, esmu dejojusi pie Mališa, pēc tam pati ar draudzeni īrēju telpas un kādu laiku dejojām divatā, tagad jau gadus 2 nedejoju, bet ir doma atsākt.........

Skola(~as), kur mācās vai mācījās:
Nekad neesmu gājusi bērnudārzā - PALDIES MANIEM VECĀKIEM PAR TO:)
Imantas Latviešu ģimnāzija, RAV - Rīgas Amatniecības vidusskola - tekstil nodaļa, zeļa diploms tekstil izstrādājumos, LMA - Latvijas Mākslas akadēmija - Tēlnieki, humanitāro zinātņu bakalaura grāds mākslā, maģistrantūras 1.kursa studente, Latvijas Universitāte...

Darba vieta:
Ienīst, karot, ar SLIMAJIEM LMA kursa biedriem, un studentiem.......tādi ***** augstskolā ???.....tiešam apsurds....
iznīcināt PSRS laika veco paaudzi ar saviem kroplajiem ieradumiem...
Ienīst POZERUS UZ BAIKIEM - MOTOCIKLIEM, kas audzē taukus un pozē ar savu lūzni un prikidu :)))...JĀ TIE TIEŠAM IR POZERI.....TĀPAT KĀ TIE, KAS BLATO AR VĀĢI......VISS LIELĀKIE POZERI....:)))..UN NEJAU PLATBIKŠI....UN NEJAU REPERI.....kad beiksies šitā melošana....

Intereses:

..gulēt zālē, sēdēt uz trotuāra apmalēm....
www.feini.lv >autori>Edīte Šulmane......
www.editesulmane.daportfolio.com


Citiem iesaku:
Mest pie malas skritulenes....NESISTIES NOST..........

TĪRUS CILVĒKUS, KAS KOPĀ NO SĀKTA GALA TIKAI VIENS AR OTRU UN PAT NOSKŪPSTĪJUŠI IR TIKAI VIENS OTRU VISAS DZĪVĒS LAIKĀ..šie cilvēki viens bez otra nekad negribēs nekur iet, un bērnība ir pavadīta kopā divatā, tie kopā triec, lec, slido, mācās utt.
Mīt pedāļus, kopā ar mani.....vasarā vasaras prieki, ziemā ziemas prieki ( GULēT SNIEGA KUPENā )..:)
Ar riteņiem apceļot LATVIJU. ever visi cibas ieraksti vienkārši nobāl šīs dvēseles priekšā

Read Comments

Reply


From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.

> Go to Top
Sviesta Ciba