Naivisms - Maijas Kurševas kandža

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

May 17th, 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:28 pm - Maijas Kurševas kandža
Un šodien sēdējām Vecrīgā aiz tās baznīcas Aklo ielā tādā autentiskā 90to(?) smirdkrodziņā "Lāsīte", kur ārā kurējās tāds kā kamīns (paldies Dievam ne ar plastmasas liesmām) un dzerām alinjus, kas protams meitenēm nepiestāv. Tāda Pērle. Oficiante nopūta putekļus no kredītkaršu termināļa kā no simtgadīgas grāmatas. Apsargs ar apkopēju pie letes spēlēja cūkas. Sēdējām ārā pie kamīna, strēbām aliņus un klausījamies blakusesošajā baznīcā skanošajās ērģelēs. Tas bija tāds kontrasts! Pēc visām vakarnakts izklaidēm, kur uzvedāmies kā deģenerātes.
Kopš vakar, ēdot vakariņas pēc darba, izdzirdēju, ka pa manu logu kāds kaut ko iemet un smejas skaļi skaļi sapratu, ka mans plāns par mierīgu un vientulīgu gruzīšanos-grāmatas-filmas-gulēt mājās ir izgāzies. (tas, ka tlf ir izslēgts nepalīdzēja) Nu ko.. Tas bija lieliski!!! Prekrasna! Visas maliņas sāp no dancošanas.

P.S. Kurševas atklāšanas izstādes kandžai devām nosaukumu "Velosipedista". Dzert to ir kā laizīt zobratus un vilkt plaušās riepu saturu. No tādas prāts aizbrauc tālēs zilajās.
P.S. Jaunās fričenes dēļ vecie brūtgāni mani vairs nepazīst. Yesss...hahahahahaaahhhh

(Leave a comment)


> Go to Top
Sviesta Ciba