Naivisms - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

March 22nd, 2011


[info]non_sense11:41 am
Nupat grīļodamās māju iztīrīju (dīvaini, mājās neesmu bijusi 4dienas, a netīrs kā vistu kūtī). Kopš vakardienas esmu to vien darījusi kā gulējusi - kopumā 18.5h (no 12:00-15:00, tad no 16:00-19:00 un tad no 22:00-09:30). Pilnīgs shutdowns. Mana ezotēriskā omīte teica, ka man šis te gandrīz-plauškarsonis ir tāpēc, ka es ko sliktu esmu pateikusi vai runājusi. Tad nu ieliku žokli plaukstā un skatoties grīdā mazliet apdomāju savas gaitas. Apsvēru kad un ko esmu sliktu teikusi:
a) tad, kad ar Gaču sēdējām HHC un runājām par Dieviņu, bija tur pāris frāzes, kas Viņam varētu nepatikt. BET tā nebija tāda neartikulēta žļurga. Drīzāk secinājumveidīgi izteikumi. Bet kas zina, Dieviņš varbūt tajā vakarā bija tikko pēc vannas sakarsis, noguris, nevarēja atrast mazās nagu šķērītes, un tāpēc ātri nokaitināms.
b) uzrakstīju prakses vadītājai stulbāko joku ever - par Mārtiņu Rītiņu un viņa gejismu. Sasodīc, es zināju, ka tā nevajadzēja, bet es tik ļoti gribēju būt asprātīga.

Man pašai visu laiku šķita, ka plauškarsoni saķēru brīdī, kad biju bez jakas uz balkona un tas jaukumiņš rūtainajā kreklā man piedāvāja lielo balto C vitamīna ripu. Tas bija TAS brīdis. Kad man šķita...pizdec, ir auksti, es tūlīt saslimšu. Labi, ka ir kāds, kas ir gudrāks par mani. Vispār es mācos vienā laidā no visiem, ko satieku. Diez, kad es būšu tik gudra.

Gandrīzvai tāda kā grēksūce sanāca.

Un vēl par tām olām. Nē, man vairs nav spēka rakstīt.

Read Comments

Reply


From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.

> Go to Top
Sviesta Ciba