May 2024   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Posted by [info]nokia on 2014.07.16 at 18:10
Sandijs APLOKS, mobilo risinājumu programmētājs
Vēlos informēt sabiedrību par noziegumiem, kurus pret mani pastrādā vai nu tehnoloģiski augsti attīstītas būtnes, vai bojāts virtuālās realitātes mākslīgais intelekts.

• Manas dzīves slepena bojāšana un virzīšana vajadzīgā virzienā;

• Atklāta emocionāla spīdzināšana un sagraušana ar mērķi piespiest piedalīties atsevišķu organizāciju darbībā;

• Spiešana izdarīt pašnāvību;

• Ģimenes sagraušana;

• Draudi;

• Tuvu cilvēku apdraudēšana, tai skaitā ar tiem saistītu cilvēku slepkavība, kurā varēja iet bojā viens no šiem cilvēkiem;

• Tuvo cilvēku vecāku psiholoģiska sagraušana pēc manām publikācijām par šo ietekmi;

• Manis slepkavības vai sakropļošanas mēģinājumi pēc publikācijām par šo ietekmi;

• Komunikāciju blokāde un v iltošana;

• Izmantošana par publisku personu, kura uz savu risku publicē svešas politiskas publikācijas.

Savulaik mani piespieda pamest veiksmīgu karjeru informācijas tehnoloģiju jomā, un sākt rakstīt politiskas publikācijas. Pēc tam centās jau iesaistīt politikā gan pie centīgiem “dieva kalpiem”, gan Zatlera Reformu Partijā.

Lai es dzīvotu šādu dzīvi, tika sabojāta mana karjera un personīgā dzīve, un uzspiestas politikas darbības. Rezultātā es paliku bez karjeras un jaunības, jo svarīgāk bija padarīt mani par politiķi. Lai būtu iespējams mani manipulēt, man nav bērnu un ģimenes, esmu izolēts no draugiem un radiem.

Kad, neskatoties uz dzīves aktīvu graušanu, man radās iespēja atgriezties biznesā, vai nodarboties ar kaut ko tādu, kas interesē mani pašu, man izdevās radīt Earth Space Agency projektu, kurš ārzemēs savā nišā sāka gūt ietekmi. Tas nokļuva arī Latvijas presē.

Pēc tam sagrāva manu ģimeni, izolēja no Latvijas sabiedrības, un lika emigrēt, lai arī pieredzējušiem programmētājiem tolaik nebija vajadzības doties peļņā uz ārzemēm.

Mani sāka psiholoģiski apstrādāt un noskaņot pret ASV un Krievijas specdienestiem, jo tie esot īstie vainīgie. Manam dzīvoklim grieza elektrības vadus, sūtīja programmējošas vēstules, zvanīja viņu aģenti. Kad pēc kārtējās vadu griešanas vairākām tantēm nodega televizori, viņi kļuva piesardzīgāki.

Viena organizācija pat sāka mani vervēt un apmācīt, kā taisīt revolūcijas ASV.

Kad neizdevās mani savervēt, notika mēģinājumi sūtīt mani strādāt uz Krieviju, kur es varētu vai nu būt bagāts un ietekmīgs biznesmenis, vai arī godīgs politiķis, kurš uz laiku lauztos pie varas. Pēc pieredzes ar Latviju un ASV bija grūti noticēt, ka es varētu netraucēti darboties biznesā un dzīvot brīvu un laimīgu dzīvi.

Man pat piedāvāja pāris simtu tūkstošu budžetu gadā, lai taisītu sociālus projektus...

Manu Earth Space Agency projektu sagrāva uz gandrīz diviem gadiem. Tika sagrauta mana augošā ietekme kosmosa industrijā. Projekta pamata tēma ir, ka ir jāizgudro kaut ko labāku par raķetēm, un kā to izdarīt. Patlaban projekts ir jau angļu un krievu valodā, un procesā ir tā ķīniešu versija.

Kad manu projektu sagrāva, man lika sākt taisīt “Eiropas Savienības uzlabošanas projektu” brīdim, kad Latvija būs EU prezidējošā valsts. Man būtu jāvada citus Latvijas iluminātus (iespējams, arī Jūs), lai reformētu EU, un nodrošinātu Krievijas un EU pareizu sapludināšanu.

Kad nesanāca mani padarīt par viņu aģentu, mani sāka graut kopā un spiest izdarīt pašnāvību. Tas notika samērā ilgā laika posmā. Ja manā vietā būtu bijis kāds no jums, pēc šādas apstrādes Jūs jau sen būtu pašlikvidējies.

Paralēli pašnāvību tēmai mani sāka regulāri informēt, ka es dzīvoju virtuālajā realitātē, un ka nav ko mocīties, var izvēlēties citu dzīvi. Tika piedraudēts, ka ja nedošos prom, tad mani spīdzinās visu atlikušo dzīvi.

Pēc manas ģimenes izjaukšanas kāds psihologs bija laikam nonācis pie secinājuma, ka es nesadarbojos un esmu dusmīgs, jo viņi izjauca manu ģimeni.

Notika savdabīgi notikumi, lai mani savestu kopā ar kādu jaunu skaistu sievieti, un es nebūtu tik dusmīgs. Izmantojot cilvēkiem nepieejamas tehnoloģijas, mani sapazīstināja ar meiteni, kura ir uz pusi jaunāka par mani.

Tas nozīmē, ka noziegums tika pastrādāts arī pret šo meiteni, jo sākumā viņa negribēja būt ar mani, un viņu piespieda rīkoties pret viņas gribu, ko viņa pati vēlāk arī atzina. Vēlāk arī mani sāka apstrādāt tik pat brutāli kā viņu, un tikai tad es sapratu, ko viņi viņai izdarīja.

Vienā brīdī es sāku publicēt informāciju par to, ko ar mani dara.

Pēc pirmās šādas publikācijas manas draudzenes māti momentā ielika psihoneiroloģiskajā slimnīcā, jo viņa pēkšņi sāka dzirdēt balsis, un kaut kas viņu novēroja.

Uz ielas mani mēģināja sabraukt mašīna, kuru vadīja pēkšņi transā iekritusi sieviete. Viņa mēģināja uz pilnu gāzi braukt manā virzienā pāri ceļa apmalei un zālājam, bet par laimi viņai blakus bija vīrs, kurš rāva viņai laukā no rokām stūri.

Pēc otrajām publicitātes aktivitātēm manas draudzenes māsa nezināma iemesla dēļ nebrauca mājās no skolas ar paziņu mašīnu, kurā viņai bija jābūt, un šajā mašīnā braucošā ģimene gāja bojā.

Noziegumos pret mani piedalījās konkrēti cilvēki, kurus varu uzrādīt.

Detalizētāku notikumu aprakstu var izlasīt publikācijā angļu valodā.

Patlaban mani mēģina iznīcināt. Notiek nepārtraukta psiholoģiska apstrāde un ņirgāšanās, izolēšana no apkārtējiem, tiek sagrautas manas iespējams atrast jaunu darbu, tiek uzspiests izdarīt pašnāvību, tiek uzspiesta pasivitāte, lai izskatītos, ka esmu nomiris dabīgi.

Tiek viltotas un bloķētas komunikācijas – man pēdējo gadu laikā bieži ir zvanījuši savdabīgi krievi un informējuši, ka mani nav iespējams sakontaktēt.

Tā kā mani vervēja uzbrukt gan krieviem, gan amerikāņiem, tad šeit nav vainojama sliktā Krievija, vai sliktās ASV.

Diemžēl es esmu labi apmācīts mobilo risinājumu programmētājs, kas patlaban ir neticami deficīta profesija par algu, par kādu jūs varat tikai sapņot - bez darba nesēž neviens, parasti arī pat ne es. Nodarbojos ar sportu, un man nav narkotisko vielu atkarību.

Dzīves gaitā vairākkārtīgi esmu izgājis psihiatra pārbaudi, nav problēmu strādāt kolektīvos, esmu ļoti daudz vadījis projektus, savulaik esmu pat bijis veiksmīgs start-up kompāniju tehniskais direktors. Visi to nevar, it sevišķi problemātiskās personības.

Es gribu dzīvot un strādāt, un es netaisos izdarīt pašnāvību, vai nomirt aiz pēkšņas neizskaidrojamas depresijas.

Ja es drīz būšu miris, tad vēlos informēt, ka tā būs bijusi mērķtiecīga slepkavība, un es par to esmu brīdinājis iepriekš.

Pēdējā laikā informēju pasaulē populārus medijus un dominējošos specdienestus par šiem notikumiem, lai kāds individuāls specdienests nevarētu atļauties pārāk brutālas metodes pret personu, kura ir cilvēku pusē.

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: