pierasti ieraksti

9. Oktobris 2003

16:35

esmu back from school... jautra dieninja :DDD skolaa ir divas kandideejoshaas pashpaarvaldes partijas. viena ir 'Viiru partija' :DDD riktiigi paareecaamies shodien. karoch dzheki runaa un visa zaale liika ;DD un kad vajdzeeja uzdot jautaajumu skolotaaja taa pasaka juus baigi diivaini izskataties kad taa staavat un nerunaajat muljkjiibas kaa parasti to darat :DDD visi liiki :DDD nee nu bet chist jautri bij. a otra partija tur kur ira Sanda, Lana un Ewita. Tiiri taa neko arii partija, bet viiri bija reeciigaaki. dzeki saka ka uz skolu aizcinaas Riga Records, ja vinjus ieveelees, jo viens tur no vinjiem Gutuss tjipa sadarbojas ar ozolu un kad vinjsh runaaja vinjam jau automaatiski tjipa kaa Freestyle's sanaaca :DD yo :DD nu karoch jautri. riitaa nenotiek peedeeja stunda YES :D un klases stundas laikaa naaks psihologje un runaas atkal par jaunieshu probleemaam utt.. Muusu gudrie zeeni gan jau uzdarbosies :DD prasiis visu par sexu utt... :DDD bet nu :D shodien gicha un muuzikas grupa (kaa taa tjipa saucaas).. :)) skola rlz! ;D

19:17

jā. es sapratu cik cilveeki var buut riebiigi un drausmiigi pretiigi. shausmas. taa monta, zane un nelda ir kaut kas vaajpraatiigs.... fuj... Man pilniigi pretiigi paliek. Nelda veel taa, bet taa cuuka un taa cuuka psc. Piedodiet par lamaashanos, bet vinjas taadas patieshaam ir. Un taa kika arii. Nu labi taa veel ne tik traki. Bet nu shausmas. Fuuj.... Vinjai 6dien vaaarda diena un dzekene gribeeja ieluugt muus, bet dazha laba pateica : " Ko?? Nee. Vinjas nee. Zandu nee. Mums tad pazudiis saites vai sakari ,es nezinu kaa vinjas tur teica, uzminiet ar ko?! Blje." ai iisteniibaa man pohuj pilniigi. tikai lai nedirsh bezteemaa. un veel par to ar nau poh. bet nu labi jaa. ceriiba vienmeer mirst peedeejaa. ai loses karoche. Piedodiet varbuut jums nau interesanti shito visu klausiities, bet man patieshaam ir dusmas. Hrr... ai labi viss. nedomaaju par to vairs.

ehz. [info]brokolis piedo luudzu, ja tewi wakar uzmodinaaju :P man vienkārši gribējās kādam kaut ko aizsūtīt un par upuri kļuvi tu, ja to tā varētu nosaukt... :))) es ceru, ka tu neljaunojies daargaa.

20:35 - vājuma brīdis...

uz purpurkrāsas papīra zīmēju savu dvēseli.
šņukstiens tālumā.
bloks cigarešu.
pēdējā pasaules purvā negrimstot.
aizmirsts jautājums.
uz pakaramā karājas daudz cerību.
vienu paņemu.
tā nomirst.
paņemu otru.
tā nomirst.
raustu tās visas pēc kārtas, bet visas tikai mirst...
esmu izmisumā.
tavs skatiens.
aizgājusī dūmaka.

21:07

blj man labs gariiigais :DDDD

lalalalalalllaaaaa :DDDDD
chiu riu 72! :DDDD

22:15

ziniet kas ira?
NEKAS :DDDD ahahaahahhaha

esmu lieliska ;DDD reecu par sewi un visu ko citu... aih...... :DDD

vienu vaardu sakot - veras ciet!

22:52

MĪLU
Powered by Sviesta Ciba