neziniitis - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

June 19th, 2006


[info]neziniitis08:08 pm - bišiņ eksoiski no Havajām, bet tik labs.
Biju nodomājusi noklausīties visus šovus un tad tik postot savas labās (un ļooti labās) atsauksmes, bet nespēju nociesties. Pašlaik nav pat puse noklausīta, bet vai ku labs!

Hunatrainer.com

Tie ir podkāsti (iesakiet kādu nrm alternatīvu šim vārdam). Ieteiktu sākt klausīties ar pimo šovu "Your Thoughts Create Your Reality", tad noklausīties otro, tad... un tad izlemt vai maz gribat tālāk klausītes.

Vispār tas viss ir seno havajiešu mācība saukta par Huna. Iemācīs sazināties ar savu zemapziņu (Ku), interpretēt sapņus (un arī realitāti ar sapņu simboliem) un pirmām kārtām - saprast, ka domas veido realitāti. Pats foršākais ir ne tikai tas, ka var iemācīties daudz noderīgu lietu, bet atrast arī padomus, kurus tu jau zināji. Pārsvarā tās ir "mācībstundas" ar nelieliem uzdevumiem, kurus izpildot var pārliecināties par šīs sistēmas efektivitāti.

Vislabāk Hunas principi tiek paskaidrotie šajā te intervijā. Tas, ja rodas lielāka interese. Bet īsumā - iesaku noklausīties pirmos divus šovus un tālāk kā paši vēlas.

Pati pašlaik mēģinu panākt jaunos šovus. Kā teicu - pašlaik tik knapi puse noklausīta, taču sapratu, ka tas ir ļoti noderīgi priekš manis. Runātājs (Pohaku) ir optimistisks līdz smieklīgumam un tīri patīkami klausāms. Vispār man klausīšanās pamatīgi uzlabo garstāvokli.

PS Lai nemulsina sākumā minētais Jeditrainer.com skatīt te.

Read Comments

Reply


From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

> Go to Top
Sviesta Ciba