nez_kas
nez_kas
......
Maijs 2017
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Re: Nebūt ar ne ;)

Ok. Nekādā ziņā nebija plānots Tevi nostādīt tādā pozīcijā. Visticamākais, ka man šāds bias ar abām ķepām PAR laukiem ir tieši dēļ tā, ka pārāk ilgi dzīvots pilsētā. Un, tad jau arī nav brīnums, ka pret tik radikālu viedokli jebkas mērenāks izskatās pēc 'pret'. Doesn't mean that it is. :)
Vēl mēs to varam risināt arī tā, ka slēdzam tēmu. Bet to, davaj, atstājam kā pēdējo variantu.
Viss, ko es zinu, ir, ka pirmkārt, tās laikam ir dziļi cilvēciskas brīvības alkas. Katrs kartupelītis, kas paša izaudzēts, ir kartupelītis, kas neliek tev vergot kāda cita labā. Katra malkas pagale, kas kurās katlā, ir iespēja izvairīties no rēķina pastkastītē. Iespēja izraut adatu no vēnas. Un tas ir tas, ko es vienmēr esmu gribējis. Pilsētā tam visam neredz galu. Pilsēta tā ir būvēta, lai visi mūžīgi būtu cits no cita atkarīgi. Nevis saistīti (sak, kaimiņ - es līdz centram. Tevi paķert?), bet atkarīgi. Tu saproti domu..
Un izklaide - izklaide tad var arī pagaidīt. Vienmēr varēs ar Nikon kameru ieņemt Skrundas lokatora pamesto pilsētiņu. Vienmēr varēs gulēt ezera krastā ar labu grāmatu rokās (šitais vēl jāparovē). Bet vispirms..

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..