nez_kas
nez_kas
......
Maijs 2017
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Tu taču necerēji tik viegli tikt cauri, ne?

Viss jau atkarīgs no tā, ka uz to paskatās. Un, ok - varbūt es arī grēkoju, jo mana pašvaldība nav no tām nabagākajām. Bet ar naudu arī nešķērdējās lieki, kā daža laba, ceļot dārgākos tiltus pasaulē. Nu, tātad - kur mēs tur palikām? :)

1)Malku arī jāpērk laikus. Vēlams - pavasarī. Tad arī cenas lētākas, paspēj izžūt un lielāka siltumatdeve. Patiesībā tā ir tā pati māka dzīvot atbilstoši dabas cikliem. Bez tam - kurini kad gribi un cik gribi.
2)Malkas apkure kobinējas ar gudrajiem apkures katliem un ēkas energoefektivitāti. Papildus var uzlikt siltumsūkni, elektrisko jōnu apkuri, u.c. Don't ask me how i now. :P
Papildus visam - skaldīšana, nešana un kraušana ir normāls sportiņš, kam veltīt, piemēram, kaut vai pa stundiņai dienā. Un nāk tikai par labu. Papildus visam esmu sācis fanot arī par to, kā cirvim ķīlis pareizi jādzen un citiem sīkumiem, kas pilsētniekam aprobežojas ar 'aj, aizies, nopirks jaunu'. How convenient.
3) un 4) - manējā šeit visu dara, kā pieklājas. Pilnīgi prieks skatīties. Pie kam, vispirms domājot par tiem, kas dzīvo nomaļāk no centra.
5) :D :P. Atkarīgs no tā, ko cilvēks uzskata par izklaidi. Vienam tā būs opera, teātris, koncerts vai izstādes apmeklējums. Citam - ar snowu / velli no kalna, ar slēpītēm uz mežu, uz ezeru peldēties, iet pārgājienā, u.c. Atgriežamies atpakaļ pie psiholoģiskā raksturojuma. Ir cilvēki, kas nespēj palikt vienatnē ar sevi un gandrīz vai paniski no tā baidās (but i never did say anything, ok?)

Tā, labi. Es vēl tikai par 7-to. Kā Tev tur ar to lietiņu, m? Doma bija, ka nevis ar traktoru 60Ha, bet gan lokāli - pa dobītei tā, lai uz ziemu var siet glītas ķiploku un sīpolu virtenes, kastēs pagrabā smiltīs burkāni norakti ēšanai un sniegavīriem, maisos kartupeļi un tā. :) Un burciņas ar ievārījumu plauktos rindojas.

Vienkārši, par pārējiem punktiem diez vai vērts ko piebilst, jo no vienas puses - Tev ir taisnība, bet no otras puses, tā kā es neko no tā visa šeit nenovēroju, tad laikam skaitās piepilsēta. :D Toties galvaspilsēta kalpo tikai kā liela rūpnīca, lielveikals vai ekonomiski aktīvā zōna, no kuras izpumpēt līdzekļus. Neko vairāk. Un tā tam arī būtu jābūt. Enerģētika pilsētā ir ļoti, ļoti stipra un draņķīga.

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..