Provinces skatuve

August 29th, 2008

11:12 am

Birokrārijas paraugu paraugi ir šīs mezglainās LKP institūcijas, kas mainījušas nosaukumus gadu no gada, lai tādiem kā man jauktu galvu, lai sagrozītu vēsturi. Esmu ļoti pārliecināta, ka tieši pēdu jaukšana ir tam pamatā, ka Rīgas pilsētas Ļeņina rajona Tautas deputātu padomes Izpildu komitejas Iekšlietu nodaļas LKP pirmorganizācija no vienas dienas uz otru pārtop par Latvijas PSR IeM Rīgas pilsētas Ļeņina rajona 11.milicijas nodaļas LKP pirmorganizāciju. Pirmorganizāciju! Šīs sasodītās pirmorganizācijas! Katra pirmorganizācija nozīmē pārtapšanu komitejā, padomē vai trestā.
Ir dienas, kad nav spēka, gribēt redzēt tam cauri.

11:37 am - "Karš ir miers, brīvība ir verdzība, patiesība ir meli"

Citēšu mazu daļu no šīm absurditātēm, kas jaukā rakstiņā apkopotas gulags.lv: "Izrādās, laikā no 1914. līdz 1917. gadam notikusi Lielā Krievijas revolūcija, kas turklāt pielīdzināma Lielajai franču revolūcijai. Arī nekāda mākslīgi izraisīta bada PSRS lauku rajonos nav bijis, jo pie vainas izrādījušies “laika apstākļi un nepabeigtais kolektivizācijas process”. Savukārt, kas attiecās uz atsevišķu tautu deportācijām Otrā pasaules kara gados, tad par tām skolotājiem esot jārunā “īpaši atturīgi un piesardzīgi”." 

Cilvēks ar demokrātiskiem ideāliem un vājākiem nerviem noteikti kristu trauksmainajā depresijā, lasot par Krievijas "taisnīgajo atriebību".

Powered by Sviesta Ciba