16 Novembris 2009 @ 22:24
*391  

Spožā brīvdienu bilance.

 

Redzētie seriāli:

*Neprāta Cena

*Ugunsgrēks

*Mīli Mani Mūžam

*The Bold And The Beautiful

*Gossip Girl

*CSI NY

*Top Gear [jebšu tas tā kā tomēr raidījums?]

*var gadīties, ka kādu piemirsu.

 

Redzētās filmas:

*viena ar Džekiju Čanu. Skatījāmies visi četri – tāāda smiešanās savu mūžu te nebija piedzīvota. Linards teica, ka viņam {Džekijam Čanam] pirms pāris gadiem esot palikuši septiņdesmit, tagad jau varbūt visi 80. Specefekti – grrraujoši.

 

Vienuvārdusakot, esmu lietas kursā par visa veida demogrāfiju – kur nu vēl pilnīgāk!

 

A vyspuor breineiga kompāneja te – vacmama i jōs  muosa. Linards ar` beja, pa tom jys iz Reigu aizbrauce. Pa itū laiku tī beja skōbu kōpostu zupa, paneņu maize [pyrmū reizi todu prūvēju – garžeiga], marynāts ķyrbs, auksta gaļa savoureita, cīši daudzi tupiņu, i vēl soldonīs ar` - tods iz trejom dīnem. Tei recepte vacmamai jau beja aizamērsusēs, bet jei – kai sacēja – vysu nakti naasūt gulējuse, mieginavuse atcerētīs. I sanuoce. J Čujs gan soka, ka kauč kodu ēdīni aizmērsu pīminēt. Šmūrēšona bez gola i molys. Āā, vēļ jau speķpeirāgi, bīzpīnmaize, ōbuļmaize i kimiņu sīrs.

Todas runas pakleida, ka īkš DzĢ Eriņim tai teiri labi veicās, itō varūt i da finālam davilkt, a – jei bogu i nadūd, Dīvs! -, ja tī tyks i Eriņš, i sābrs Igauņs. Ta jau byus  pylsūņu karš Rēzeknis rajonā [tfu, a naasūt tač vairs rajonu], jū starp Gaigalovu i Drycānim tik padsmit kilometri storpā, i Eriņš turkluot dzims kauč kur tyvuok Gaigalovys mežim, ni Drycānim. Svātajam Ontonam varātu byut gryuši sadaļeit.

 

Kas vēl šeit intriģējošs..? VIETĒJĀ AVĪZE!!!!!

Nu lūk, „Novadniekā” publicē tādu brīnišķīgu mēness kalendāru, kur par katru dioenu apstāstīts, kāda tā ir, ko drīkst, ko nedrīkst, un kādus brīnumus ūdenim uzticēt vai ne.

Vakar, piemēram, bija teju vai sātaniskākā gada diena, tāpēc visā mājā bija jādedzina guņi, pasargdies, ja kāds ēda gaļu un nodarbojās ar seksu un vēl – kā vienmēr – sakars ar ūdeni. Šoreiz pirms gulētiešanas ieteikts iet dušā, iztēlojoties, ka ūdens aizskalo prom svešo, nelāgo un tumšo enerģētiku.

 

Reku būs par 17. novembri.

2. Mēness diena, sākas 09:27, I Mēness fāze. Strēlnieks, sākas 07:22.

Ja jums ir nosliece uz skopulību, šajā dienā tā var izpausties. Kā rīkoties? Neļaujiet vaļu šim netikumam, bet, tieši otrādi, centieties būt dāsni. Pasniedziet kādam (varbūt arī sev) dāvanu, aizdodiet naudu, izdaliet nevajadzīgas mantas – viss atmaksāsies, viss ar uzviju atnāks atpakaļ. Jaunus nopietnus darbus joprojām nevajag uzsākt, turpiniet pārdomāt savus plānus krāt spēkus to īstenošanai. Izņēmums: var uzsākt fiziskās kultūras nodarbības un jaunu zināšanu apguvi. Šajā dienā var rasties vilka apetīte. Nevajag pārēsties ar kaut ko tādu, kas pagadās pa rokai, taču nevajag arī sev atteikt neko patiešām iekarotu. Intuīcija jūs nepievils: šajā dienā pēc savām sajūtām varat precīzi noteikt, kuri ēdieni jums veselīgi, kuri – kaitīgi. Ko gribas – tas veselīgs. Kas negaršo – kaitīgs. Starp citu, tas attiecas arī uz cilvēkiem. Šajā dienā skaidri sajutīsiet, ar kuriem cilvēkiem vajag kontaktēties, ar kuriem – ne. Vēlams izvairīties no konfliktiem un vētrainām emociju izpausmēm. Sapņi nav nopietni, tiem nevajag ticēt.

 

Ja pavisam godīgi – tāds ne visai interesants solās būt otrdienas veidols. Piemēram, otrdien nedrīkstēja sist kukaiņus, rakt zemi un plūkt puķes, bet sapņos varēja ieraudzīt nākotni.

 

Tomēr secinājums viens – ja tuvosies pasaules gals, „Novadnieka” mēness kalendārs par to ziņos. Un solos ar šo informāciju padalīties, hehe.

[tik nez, vai šo laikrakstu kāds jau pasūtīja nākamajam gadam, m?]

 

Vēl izklimperētas klavieres, neaiztikta flautiņ` [sak`, šitā mincis gatavojas otrdienas koncertiem] un periodiska piedalīšanās imprezas motora mazgāšanā. Tas ir, Linards atļāva nosēsties pie stūres un bišķ piekoriģēt, kamēr vāģi izvelk no improvizētā servīza.

Tomēr pāri visam - izvarota mugura.

 

 
 
( Post a new comment )
Liene[info]liene on 16. Novembris 2009 - 23:02
rekomendēju vampire diaries :D un how i met your mother, vot, tie rullē! :D
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
ANNA + АИИА[info]nenoteiksme on 16. Novembris 2009 - 23:27
ai, šitais tak laukos. tur nav interneta, turklāt satelītam programmas griezīsim nost.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Liene[info]liene on 16. Novembris 2009 - 23:29
aaa, okei, bet rekomendācija enīvei paliek spēkā :)))
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)