Trešdiena, 22. Feb 2006, 17:28
[info]nenormaaliigaa

Cik fantastiski! Viss satek kopaa vienaa punktaa! Es nostiprinu savu paarlieciibu! Es juutu! Es ticu! Es miilu!

Tagad tikai uz priekshu - aatraak, augstaak, stipraak!

Manas sajuusmas iemesls shodien - papildinaajums un apstiprinaajums informaacijai, kas jau bija manaa riiciibaa - ljoti, ljoti garsh raksts :):

Pasaules rases un mūsu nākotne. Skaidrīte Aleksejeva

mob.tālr. 9276118
(“Burtnieks” Nr. 7, 8, 9, 2005.04.,05.)

Pašlaik cilvēce nonākusi līdz nopietnam savas eksistences posmam. Atbilstoši Radītāja plānam, tai no piektās rases, kuras programma praktiski izpildīta, jāpāriet sestajā cilvēku attīstības rasē, bet rasu nomaiņa ir ārkārtīgi sāpīga. Piektās rases – āriešu uzdevums bija attīstīt intelektu un ar tā palīdzību iepazīt pasaules uzbūvi, likumus, kas darbojas Visumā. Ja katrs indivīds, vienlaikus ar citiem, būtu centies pēc garīgās izaugsmes, svēti ievērojot Radītāja baušļus un Kosmiskos likumus, tad cilvēce praktiski “bez sāpēm” ieietu nākamajā savas attīstības posmā, jo sestās cilvēku rases programmas mērķis ir pilnībā atklāt sirds un mīlestības potenciālu.

Diemžēl tas nenotika. Intelekta ziņā mums viss vairāk vai mazāk kārtībā, bet tādas īpašības kā žēlsirdība, uzupurēšanās spēja, iecietība, lēnprātība u.c piektās rases cilvēkos ir skaidri redzams deficīts. Taču apturēt evolūcijas gaitu nav iespējams, tāpēc sestajā rasē pāries tie, kas spēj izturēt tās enerģētiku – mīlestības un gudrības enerģētiku.

Daļēji tā jau ir pieslēgta Zemei un no tā izriet aizvien pieaugošais cilvēku skaits ar neparastām spējām un dzimstošie indigo bērni. Runa ir par patiesiem cilvēkiem ar tīru dvēseli un sirdi. No saskarsmes ar šādiem cilvēkiem, rodas ticība sev un saviem spēkiem, iestājas dvēseles miers, pazūd nogurums un pat slimības. Viņu enerģētika ir identiska sestās rases enerģētikai. Bet cietsirdīgi, ļauni, egoistiski un skaudīgi cilvēki “noiet” no evolūcijas ceļa, jo sestās rases enerģētiku viņi nav apguvuši, bet piektās rases enerģētikas plūsmas ļoti drīz vairs planētu “neapskalos”. Transformācija ar telpisko uguni jau ir sākusies un ik mirkli pieņemas spēkā, bet apogeju tā sasniegs termiņos, kas zināmi tikai Visaugstākajam Radītājam. Radītāja gribu uz Zemes pilda Baltā Brālība un Kosmiskie Garīgie Gaismas Skolotāji (Sananda, Kristus, Maitreja, Krajons, Sanats Kumara, Kuthumi u.c.).

Mēs nākam uz planētu Zemi atkal un atkal, lai iegūtu pieredzi un apgūtu šo sarežģīto dimensiju ar beznosacījuma mīlestību. Šī izvēle ļoti paātrina mūsu garīguma attīstību. Vienīgā problēma ir tā, ka materiālā pasaule mūs iemidzina. Mēs iegrimstam materiālās pasaules labumos, domājot, ka tā ir mūsu vienīgā realitāte. Mēs aizmirstam, ka iemiesojamies vairākkārt, lai atgrieztos garīguma pasaulēs bez materiālām bagātībām, bet ar uzkrāto gudrību, pieredzi un daudzkāršoto mīlestības enerģiju. Tāds ir mūsu mērķis.



Cilvēces apziņas attīstība.

Līdz šim brīdim uz Zemes ir attīstījušās 5 rases:

1.rase – pašdzimušie jeb pašradītie (саморожденные);
2.rase - Pitri jeb sviedros dzimušie (потом рожденные – бескостные);
3.rase - Lemurieši;
4.rase - Atlanti;
5.rase – Āriešiun šī ir mūsu Cilvēciskā civilizācija. Mūs gaida pāreja uz 4.dimensiju, jaunu evolūcijas pakāpi uz 6. rasi – Starojošie jeb gaismu nesošie.

1. rase – pašdzimušie.

Šī rase radās zem Saules zīmes, astrālo būtņu veidā. Tas varēja notikt smalko pasauļu sablīvēšanās ceļā, t.i., psihiskās enerģijas sablīvēšanās ceļā veidojās astrāļi jeb būtnes, kas spēja dzīvot jebkuros apstākļos un temperatūrā, un tiem bija iespēja pārvarēt jebkurus šķēršļus un iziet caur cietiem priekšmetiem.

Šo “cilvēku” izmēri bija milzīgi un varēja sasniegt līdz pat 1,5 km diametrā. Šīs būtnes bija bezformas spīdīga enerģija, kas pēc savas būtības līdzinājās mēness enerģijai.

Pirmās rases būtnēm nebija saprāta un tie atgādināja augus. Tie vairojās kā augi pumpurošanās veidā. Cilvēki bija vienači. Valodas kā tādas viņiem nebija, sazināšanās notika telepātiski. Ķermeņa veidola augšpusē bija kaut kas līdzīgs orgānam, ar kuru šīs būtnes sazinājās. Vēlākajās rasēs šis orgāns pārveidojās par tā saucamo “trešo aci”.

2. rase – sviedros dzimušie.

Otrā rase radās caur 1. rases pumpurošanos un atgādināja rēgus, bet šie rēgi bija biezāki. Šīs būtnes jau bija izgājušas materializācijas procesu, tāpēc bija saskatāmākas un izstaroja zeltaini – dzeltenu starojumu.

Otrās rases pastāvēšanas beigās Augstākās civilizācijas, kas domāja par Zemes būtņu attīstību, veica otrās rases būtnēm savdabīgu “klonēšanu” – ielika šiem “cilvēkiem” vīriešu un sieviešu pirmsākumus, kā arī ”nekatrās” dzimtas pirmsākumus, t.i., radīja hermafrodītus, kuriem vienā ķermenī vienlaicīgi varēja attīstīties 3 personības: vīriešu, sieviešu un vidējā.

Otrās rases būtnes līdzinājās kukaiņveidīgajām būtnēm ar trim sejām (un katrai sejai bija pa vienai acij). Kreisā seja – sieviešu dzimte, labā seja – vīriešu, vidējā seja – trešā acs. Līdz mūsdienām saglabājušās senindiešu Dievu statujas (Brahma ar trim sejām; Šiva ar daudzām rokām utt.). Otrā rase jau piederēja pie mirstīgajām rasēm, jo to varēja iznīcināt Ūdens, Gaisa un Uguns stihijas. Tās atrašanās vieta – tagadējā Ziemeļāzija.

Kopsummā pirmās un otrās rases evolūcija ilga ap 300 miljonus gadu.

3 rase - Lemuriešu rase (cilvēku civilizācijas dzimšana).

Pēc Šumēru hronikām un Dieva Tota hronoloģijas, Cilvēciskā civilizācija 3.rase – Lemurieši radušies aptuveni 350 līdz 200 tūkstošus gadu atpakaļ. Līdz tam uz planētas Zeme eksistēja arī citas Augstākās civilizācijas, kuras bija daudz attīstītākas. Tajā laika periodā delfīniem un vaļiem piemita pats augstākais Apziņas līmenis uz Zemes, un līdz pat šim brīdim viņi tiek uzskatīti, starp Zemes civilizācijām, par Augstākajām civilizācijām. No Siriusa A un B planētām atnākušie Vaļi uz mūsu planētas evolucionē jau ap 500 miljonus gadu, delfīni ap 5 miljoniem gadu un šīs abas civilizācijas ir Zemes planētas planetārās atmiņas sargātājas. Viņi ir vienīgie, kas precīzi zina mūsu planētas evolūcijas norisi, jo Akaši hronikās, kur glabājas visa informācija par Zemi, miljons (citos avotos 5 miljonus) gadu atpakaļ, nezināmu iemeslu dēļ, tika izdzēsta.

Agrie senākie lemurieši – pati noslēpumainākā rase. Par lemuriešu rašanos informācija glabājas zem Gizas Sfinksas Liecību Zālē (Зал свидетельств).

3.rases attīstīšanās notika paralēli pa diviem tipiem.

Pirmais tips veidojās dabīgā evolūcijā no 2.rases līdzīgi kā kukaiņi un dzīvnieki, tāpēc tie nevarēja sasniegt Cilvēka līmeni. Šie lemurieši bija milzīga auguma, līdz pat 20 metriem, vēlāk gan to augums sāka samazināties.

Divdzimumu hermafrodīti sāka uzkrāt pirmajā gadījumā – vīrišķās pazīmes, bet citā – sievišķās pazīmes, un abos gadījumos saglabāja vidējās pazīmes. Tā rezultātā notika dzimumu atdalīšanās un radās dzimumvairošanās.

Šī tipa pārstāvji, vēlāk evolucionējušie primāti, ieguva divas acis pieres daļā un trešo aci pakausī. Priekšējās acis veica fiziskās redzes funkcijas, bet aizmugurējā – nodrošināja astrālo redzēšanu. Sazināšanās notika žestikulējot, izdodot skaņas un telepātiski.

Trešās rases otrs tips – cilvēku senči (Ādams un Ieva).

Nojaušot 1.tipa attīstības bezperspektīvo gaitu, Augstākās civilizācijas (no planētām Nibirusa un Siriusa) mākslīgi radīja 2.tipu – vēlīnos lemuriešus. Šis tips arī kļuva par Cilvēku civilizācijas pirmsākumu.

Pirmie šī ģenētiskā eksperimenta eksemplāri bija NETERI – lemuriešu pirmā tipa cilvēku un dzīvnieku hibrīdi (mītiskas cilvēcīgas būtnes ar dzīvnieku ķermeņa daļām un dzīvnieku DNS).

Katrs NETERS kļuva par pirmatnējo formu jeb paraugu turpmākai cilvēku rases veidošanai un viņu hromosomu krājumā bija noteikts dominējošo hromosomu skaits ar konkrēta dzīvnieka ģenētisko programmu. Pirmie hibrīdi bija nevaldāmi un neapzinīgi, viņiem piemita dzīvnieciskās īpašības, bet galvenais – viņiem piemita izdzīvošanas instinkts.

Selekcija un atlase turpinājās, tādā veidā radās Ādams un Ieva. No šī ģenētiskā eksperimenta uz mūsu planētas sākās Cilvēciskās civilizācijas attīstība. Piektās rases cilvēku DNS hromosomās glabājas dzīvnieku ģenētiskais materiāls, tāpēc mūsdienu cilvēkā reizēm izpaužas tādas psiho-emocionāla rakstura pazīmes, kādas piemīt tikai dzīvniekiem.

Rezultātā, mūsu senči – 3.rases 2 tips - vēlīnie lemurieši jeb lemuro – atlanti bija apdāvināti arī ar saprātu.

Ja vadās pēc Šumēru hronikām, tad tur, kur bija izveidota Ārpuszemes Augstāko civilizāciju apmetne ar nosaukumu E.D.I.N., apmetnes centrā auga augi, no kuru augļiem pārtika “atnācēji”, tādā veidā nodrošinot iespēju pielāgoties un eksistēt uz planētas Zeme.

Augstāko civilizāciju pārstāvis Enks (kura vārds nozīmē “čūska”) pastāstīja Ievai, kāpēc cilvēkiem nav ļauts lietot augļus no Dzīvības koka, jo šis koks slēpj sevī ne tikai prāta attīstību un duālo pasaules uztveri, bet dod cilvēkiem iespēju radīt sev līdzīgos.

Pārkāpjot Augstāko civilizāciju aizliegumu, Ieva nozaga koka augli. Sieviete Ieva, seksuālo kontaktu rezultātā, ar vīrieti Ādamu ieguva spēju radīt bērnus, un tādā veidā radās cilvēka pirmsākums – bērns. Pirmie indivīdi, kas tika iegūti Augstāko civilizāciju ģenētisko eksperimentu rezultātā bija sterili, bet šajā gadījumā cilvēki ieguva iespēju radīt sev līdzīgus un kļūt par nemirstīgiem.

Enlils (Augstāko civilizāciju vadonis) izdzina Ādamu un Ievu no apmetnes E.D.I.N., taču neskatoties uz to, turpināja sekot viņu gaitām. Enlils reģistrēja visus viņu dēlus un meitas, un zināja visu, kas notika ar viņiem. Šī informācija tika piefiksēta Šumēru hronikās jau 2000 gadus pirms Bībeles.

No šī brīža Lemuru rases otrais tips attīstījās 2 atzaros:

1.atzars – cilvēki – zvēri, kuri nevarēja radīt bērnus un bija vergi. Tos Augstāko civilizāciju pārstāvji klonēja un audzēja speciālos inkubatoros. Pašos pirmsākumos šis atzars tika veidots kā bioroboti zelta raktuvju darbam un vergi, apmetnes krāšņo dārzu apkopšanai. Mūsdienu zinātnieku pētījumi liecina, ka cilvēki – zvēri turpināja vergot, iegūstot zeltu Āfrikā, vēl 20’000 gadus atpakaļ. Šis atzars pilnībā gāja bojā 12’500 gadus atpakaļ Lielo plūdu un Atlantīdas nogrimšanas laikā.

2.atzars – Ādams un Ieva, būdami nosacīti brīvi, jo patiesībā tos kontrolēja Enlils, turpina savu dzimtu līdz pat mūsdienām. Šī atzara pēcnācēji – Homo Sapiens – ir mūsu 5.rases pārstāvji. Vēlīnie Lemurieši kļuva daudz attīstītāki par agrīnajiem lemuriešiem, tie radās zem planētas Marss zīmes, augumā bija līdz pat 8 metriem, hromosomu skaits 42. Viņi izmainījās vizuāli, ieguva acu pāri un 2 rokas. Trešā acs “pārvietojās” uz galvaskausa iekšieni. Ādas krāsa kļuva tumšāka un parādījās vienkāršota valoda, kuru vēl joprojām izmanto mūsdienu cilvēki Āzijas dienvidaustrumos.

3.rases laikā uz Zemes ieradušies Augstāko civilizāciju hierarhi katram otrā atzara indivīdam iedeva individuālo Virsdvēseli, kura tika pieslēgta cilvēka “auras disketēm” un apvienoja visas Apziņas sfēras vienotā energoinformatīvajā sistēmā. Būtībā tas liecināja par to, ka piedzimis patiesi īstens Cilvēks. Cilvēki pilnībā varēja izmantot dzīves pieredzi, kura tika uzkrāta iepriekšējo evolūcijas posmu laikā, sākot no stihijām, beidzot ar dzīvniekiem un pirmajiem cilvēkiem.

Turpinoties ģenētiskajiem eksperimentiem, apmēram 1000 Lemuriešu ieguva papildus hromosomas (42+2). un šie cilvēki bija pirmie Atlantu pārstāvji, kas nozīmēja ceturtās rases rašanos. Tajā laikā Lemurija pamazām grima zem ūdens. Minētie 1000 Lemurieši ieguva jaudīgas psihiskās spējas, viņi zināja par polu maiņu un Lemurijas nogrimšanu. Šie un citi Lemurieši jau bija atstājuši savu zemi, kad tā pazuda zem ūdens, viņi izklīda Centrālamerikā un Meksikā – pie Titikakas ezera.

4.rase – Atlanti.

Atlantu rase radās zem Mēness un Saturna zīmēm. Fiziski viņi bija līdzīgi mums - tikai augums viņiem bija līdz 4 metriem. Vēlāk augums samazinājās līdz 2,5 metriem. Ceturtās rases pārstāvji pielietoja ne tikai 2 fiziskās acis, bet arī galvaskausā paslēpto trešo aci, kas atbilst čiekurveida dziedzerim. Atlanti apguva zināšanas telepātiskā ceļā, pieslēdzoties vienotajam Zemes energoinformācijas laukam. Sākumā atlanti izmantoja primitīvu valodu, vēlāk viņi attīstīja augsti attīstītu valodu, kas kļuva par mūsdienu valodu pamatu. Atlantu valoda kļuva par sanskrita valodas sakni un sanskrita valoda tiek uzskatīta par svēto valoda.

Ceturtā rase sasniedza ļoti augstu attīstības līmeni. Atlanti pilnībā pārzināja energoinformācijas tehnoloģiju (torsiona lauku tehnoloģiju). Ņemot vērā akmens krāvumu gigantiskos izmērus, atlantiem bija spējas pielietot gravitācijas spēku. Atlanti pārzināja ģenētikas slepeno informāciju un gēnu inženieriju. Viņiem bija iespējams klonēt dzīvniekus un cilvēkus, t.i., radot mutantus (kentaurs – cilvēka, zirga krustojums, sfinkss – lauva ar cilvēka galvu utt.).

Acīmredzot ģenētisko eksperimentu mērķis bija saprātīgi domājoša, dzīvā organisma optimālās formas meklējumi.

Atlantiem (gan vīriešiem, gan sievietēm) bija 42+2 hromosomas. Augstākās civilizācijas atsevišķiem 4.rases pārstāvjiem piešķīra individuālo cilvēka Garu. Šis ir uzskatāms par Garīgā Cilvēka rašanās brīdi, kas Garīgo enerģiju sāka apgūt no visiem personības aspektiem: miesas, Dvēseles un Gara, no Saules Gariem, no Mēness un Zemes Gariem, kā arī no Planetārajiem Gariem (Logosiem).

Atlantīdas eksperiments ar Planetāro Gaismas ķermeni .

Ceturtās rases attīstības laikā Marsiešu civilizācijas pārstāvji atlantiem nodeva ziņas par Makrokristālu Planetārā Gaismas ķermeņa būvēšanai, ar kura palīdzību bija iespējams akumulēt Saules un Mēness dzīvības enerģiju un psihisko enerģiju. Izmantojot šo enerģiju, atlanti materializēja daudzus priekšmetus un sasniedza absolūtu varu pār citiem cilvēkiem.

Daļa atlantu iegūtās zināšanas par Planetāro Gaismas ķermeni izmantoja ļaunprātīgi. Reiz, pielietojot šīs zināšanas un melno maģiju planētas tautu pakļaušanai, radās elektromagnētiskā lauka nestabilitāte. Milzīgi enerģijas spēki izlauzās ārpus kontroles iespējām un brīvībā izlauzās nevaldāmi spēki. Negatīvās enerģijas rezultātā makrokristāls sadalījās. Tajā vietā, kur nogrima sasistā Makrokristāla lauskas, radās telpiskais atvars laikā, kurš izrāva ap Zemi esošajā enerģētiskajā aizsargapvalkā milzīgu caurumu. Pa šo caurumu, kā atvarā, no dažādajām dimensijām tika iesūktas zemas attīstības būtnes, kas nebija saskaņā ar Kosmiskās attīstības plānu.

Citu dimensiju būtnes milzīgā straumē gāzās mūsu zemē, izveidojot sajukušu un izjauktu planētu. Šīs būtnes zemes iedzīvotājiem ir naidīgas, bet tām piemīt ārkārtīgi spēcīgas telekinēzes un telepātijas spējas. Šīs būtnes traucās caur mūsu planētas atmosfēru un cilvēku ķermeņiem un smadzenēm.

Situācija turpmākajos 4000 gados strauji pasliktinājās. Zemes cilvēkiem draudēja bojā eja. Mūsu Zemes augstākie garīgie skolotāji bija bezspēcīgi pēc pēkšņā Zemes evolūcijas plāna izjaukšanas un viņi lūdza Augstākās Kosmiskās hierarhijas palīdzību. Notika milzums daudz starpgalaktisko sanāksmju, lai palīdzētu Planētai Zeme jeb Urantijai. (Visumā starp galaktikām citu planētu civilizācijas mūsu planētu Urantija atpazīst tikai pēc šāda nosaukuma.)

Lai turpinātu planētas paredzēto evolūcijas procesu un atbrīvotos no nesauktajām un plānā neiekļautajām būtnēm, tika nolemts, ka jādod iespēja cilvēkiem ieiet Kristus apziņā jeb 4 dimensijā, tādā veidā “atsijājot” nelūgtos ciemiņus.

Svešās būtnes sāka graujoši ietekmēt planētas garīgās attīstības virzienu, bet tad, kad notika vēl arī polu novirzīšanās, cilvēces attīstība aizgāja pilnīgi neparedzētā, negatīvā virzienā. Planetārā un Cilvēces apziņa sāka iegrimt miegā un apziņas tumsā.

Pa to laiku Augstākās Garīgās Būtnes Kosmiskā garīgā skolotāja Krajona vadībā būvēja ap planētu jaunu Kristus apziņas režģi, caur kuru var iziet tikai tie cilvēki, kuriem ir attīstīts jūtu ķermenis un mīlestība ir dominējošā enerģija. Pēc neveiksmīgā eksperimenta, Zemes planētas Augstākie garīgie skolotāji ar lielām pūlēm “aizlāpīja” norauto aizsargrežģi, bet miljoniem šo nesaukto būtņu jau bija apsēdušas zemi un okupējušas cilvēku ķermeņus. Šīs būtnes uz mūsu planētas atrodās vēl šodien un daudzas no tām parazitē cilvēku fiziskajos un garīgajos ķermeņos izraisot smagas slimības un ciešanas.

Tagad ap Zemi ir 3 kristāliskie režģi, kas paredzēti cilvēku apziņai. Trešo kristalisko režģi Gaismas Spēki pabeidza tikai 1989. gada 4. februārī. Viņš atgādina zvejas tīkla acis, kuram ir elektromagnētiskā struktūra. Režģis ir “apvilkts” ap planētu 60 jūdžu attālumā no zemes. Režģis nes sievišķo, labās puslodes intuitīvo enerģiju. Tas ir nepieciešams, lai cilvēki varētu ieiet jaunā apziņas veidā.

Bez tam uz mūsu planētas šobrīd ir 83 tūkstoši Gaismas tempļu. Tie ir 4 dimensijā un cilvēku acīm praktiski nav redzami. Šo gaismas dievnamu uzdevums ir veidot funkcionālas struktūras pēc logaritmiskas spirāles principa to cilvēku garīgai attīstībai, kas apzinās savas gaismas būtnes būtībības jēgu “iesprostotajā” cilvēka veidolā. Patiesībā tas IR jāizprot katram cilvēkam, jo katrs cilvēks ir šī gaismas būtne savienojuma ar fizisko Zemes mātes doto veidolu – cilvēka ķermeni. Urantijas fonda daudzējādās nodarbībās tieši šai tēmai tiek veltīts ļoti liels laiks un praktiskās nodarbības uz kurām var ierasties ik viens, kurš sāk apzināties, ka ir par maz iet uz darbu, pabarot ģimeni, gulēt un atkal iet uz darbu…

Melnās maģijas pielietošanas uzplaukums un neveiksmīgais eksperiments ar Planetāro Gaismas ķermeni radīja apstākļus Atlantīdas un ceturtās rases bojāejai. Tikai pusotrs miljons atlantu no četriem miljardiem iedzīvotāju tika izglābta (to veica Augstākās civilizācijas), un šī daļa tika pārcelta cilvēces piektās rases tālākai attīstībai uz Ēģipti un Tibetu.

5.rase (CILVĒCE) - āriešu rase.

5.rase radās zem Merkūrija zīmes. Sākumā ārieši bija augumā līdz 3 metri, vēlāk auguma izmēri sāka samazināties. Trešās acs funkcija mūsu civilizācijai gandrīz ir zudusi, jo pagājušās polu novirzīšanās laikā, cilvēki pazaudēja saikni ar Kosmosu un Dabu, un novirzījās no pareizā evolūcijas virziena, izvēloties attīstībai savu psihisko spēju vietā tehnoloģisko attīstības ceļu. Pirmais ģenētiskais eksperiments piektās rases genofonda uzlabošanā tika veikts ar faraona Ehnatona un viņa sievas Nefertites ziņu. Ehnatonam un Nefertitei it kā esot bijušas 2 sirdis (tas atspoguļo Sīriusa Saules sistēmu, no kurienes viņi ieradās. Sīriusa sistēma sastāv no 2 zvaigznēm – Sīriuss A un Sīriuss B, un tur dzīvojošiem organismiem ir 2 sirdis). Hromosomu skaits 46 (44+2).

Šobrīd piektās rases cilvēki pilnībā ir novērsušies no Garīguma, nekontrolē savas jūtas, domas, vārdus un uzvedību. Radot mākslīgu energoinformatīvu sietu (elektropārvade, telefoni, radio, televīzijas komunikācijas, mākslīgie pavadoņi, internets), cilvēce nonākusi pie tā, ka ir piesārņota planētas Zeme energoinformācijas telpa. 21.gadsimta ēra uz Zemes raksturojas ar ekoloģiskās katastrofas draudiem. Civilizācija ir tuvu bojāejai.

Tagad uz mūsu planētas ir ap 25 tūkstoši Garīgo Skolotāju, kuriem ir iedota 6.rases ģenētiskā programma, un šie Skolotāji jau ir sākuši gatavot cilvēkus pārejai uz Jauno Apziņas līmeni.

Pastiprinoties Centrālās Galaktikas Saules starojumam, cilvēkos notiek sarežģītu fizioloģisku procesu pārmaiņa energoinformatīvajā līmenī un arī fiziskajā līmenī (atomos, molekulās, šūnās, olbaltumvielās, DNS un RNS, kā arī cilvēka orgānos).

Cilvēki sāks mainīt ēšanas paradumus un, energobiozes rezultātā parastā vajadzība pēc pārtikas izzudīs. Rasu evolūcijas turpinājumā, samazinoties enerģijas saņemšanai no pārtikas, palielināsies cilvēka organisma izmaiņas un notiks pārtikšana no tīrās Kosmosa enerģijas.

Šobrīd visi pārveidošanās procesi (transmutācija, energobioze) cilvēkos notiek ar Augstāko civilizāciju ziņu. Lai šī transmutācija un pāreja uz sesto rasi notiktu harmoniski, jāievēro, ka cilvēkam jābūt garīgi tīram un jāpārtiek no veģetārās pārtikas.

Vēl viens nosacījums: mums ir jāatstrādā Garīgais Potenciāls. Mums jādzīvo ne tikai sev, bet arī citiem, jāveic labi darbi, jābūt godīgam savās domās, vārdos un rīcībā. Pilnība, tiekšanās uz garīgo pilnību – tas vajadzīgs Visumam. Līdzjūtība, Mīlestība uz tuvāko, ticība nākotnei, Augstākajiem Spēkiem – tas vajadzīgs mūsu pašu izaugsmei. Sestās rases sākotnes klātbūtni uz Zemes jau var pamanīt - tie ir INDIGO bērni, jaunieši un pieaugušie cilvēki, kuros dominē mīlestības enerģija.

Šobrīd uz dziedināšanas seansiem atnākušajiem sestās rases cilvēkiem un tiem nedaudzajiem cilvēkiem, kuriem jau ir septītās rases iezīmes, mēs esam ievērojuši, ka pietrūkst piektai rasei raksturīgā aizsardzības sistēma. Tā kā sestās un turpmākās rases cilvēki evolucionēs bez piektai rasei pierastā duālisma (tumsas un gaismas, labā un ļaunā pretstati) apstākļiem, tad šīs rases pārstāvjiem nav aizsardzības sistēmas pret cilvēku apziņas saražotajiem enerģētiskajiem rēgiem (agresijas, ļaunuma, egoisma, skaudības, izsmiekla, pazemojumiem utt.). Līdz ar to tiek iedragāti cilveka enrģētiskie aizsarglauki un enerģētiskā matrice, radot fiziskas un garīgas ciešanas. Visvairāk no tā, šobrīd, cieš bērni. Indigo bērniem “aizverās” emociju un mīlestības enerģētiskie centri.

Jaunās rases bērni ir ārkārtīgi apdāvināti un talantīgi, salīdzinājumā ar piektās rases cilvēkiem un ikdienišķi, ja viņus, indigo bērnus, salīdzina savā starpā. Taču piektās rases cilvēku liekulības, melu, agresijas utt. iespaidā indigo bērniem ar “aizvērtajiem” labestības enerģētiskajiem centriem talanti sāk izpausties talantīgā, prātam neaptveramā rīcībā: skolas, klases biedru u.c. piekaušanā, nošaušanā vai citādākā slepkavošanā. Tas ir piektās rases rīcības daudzkārt pastiprināts spilgts spoguļattēls, jo to viņi ir iemācījušies saskarsmē ar piektās rases cilvēkiem. Diemžēl, tā dara piektā rase TV programmās, datorspēlēs un attiecībās viens ar otru. Secinājums: vide iespaido indivīdu. Kāda ir jūsu tuvumā esošo indigo vide?

6.rase – Starojošie (Лучезарные).

Sestās rases cilvēki ir ar harmonisku Jēzus Apziņu (vīrišķais aspekts Jaņ) un Dievmātes Apziņu (sievišķais aspekts Iņ).

Sestā rase rodas zem Venēras zīmes. Šī rase Garīgo Gaismu un Dzīvību gūst no sava Garīgā Skolotāja – planētas Venēra un tās Augstāko civilizāciju pārstāvjiem jeb cilvēku Kosmiskajiem Skolotājiem.

Sestās rases pārstāvjiem ir 48 hromosomas (46+2) un šī rase ir Zelta laikmeta harmonijas rase. Turpmāk 6.rases cilvēks mainīsies ne tikai garīgi, bet arī vizuāli. Sestai rasei pilnveidojoties, šie cilvēki būs ideāli skaisti. Bērni kļūs pieauguši īsā laika sprīdī, bet cilvēki gados izskatīsies jaunāki par 20 – 30 gadiem. Vīrieši augumā būs līdz 3 metriem, sievietes ap 2 metriem. Acis kļūs gaišākas. Dzīves ilgums sasniegs pat 600 gadus. Cilvēka fiziskais veidols būs nonācis līdz pilnībai, un cilvēku iespējām nebūs robežu, tas viegli varēs izturēt radiāciju, ultra un infra starus. Cilvēks galvenokārt akumulēs Saules enerģiju un pārtiks no kosmiskās enerģijas. Jau šobrīd parādās tādas iezīmes kā piemēram, samazinata ēstgriba saulainās dienās un palielināta ēstgriba tumšās bezsaules rudens dienās.

Saglabāsies vīrišķais un sievišķais pirmsākums. Personīgās piesaistes būs, tikai tās būs balstītas uz Garīgumu. Katrs sestās rases cilvēks būs ģeniāls, pārvaldīs telepātiju, telekinēzi, gaišredzību, gaišdzirdību un gaišzināšanas.

Galvenais dzinējspēks cilvēkiem būs nevis tehnika, bet Saprāta enerģija, ar kuras palīdzību cilvēks pārvaldīs matēriju un spēs to mainīt. Cilvēki nespēs būt ļauni, jo pretējā gadījumā cilvēku pārņems neciešamas fiziskas ciešanas. Cilvēki būs labsirdīgi, priecīgi un dvēseliski tīri kā bērni.

Alkohola, tabakas un gaļas produktu lietošana būs nepieņemama, tāpat kā mēs šobrīd nepieņemam kanibālismu (tagadnes cilvēks pat nespēj pieņemt domu, ka viņš varētu vakariņās apēst savu ģimenes locekli).

Sestās un turpmākās rases cilvēki izstaros caur sevi Gaismas, Mīlestības, Harmonijas un Prieka enerģijas, piesātinot vidi ar šīm enerģijām.

Nākamajās rasēs cilvēka fiziskais ķermenis veidosies aiz vien ēteriskāks, līdz sasniegs enerģētisko līmeni līdzīgu eņģeļa veidolam.

7.rase – Pusdievi.

Septītā rase ir dievišķas būtnes ar Svētās Trīsvienības Apziņu, tiem piemīt 3 Apziņas aspekti: Jēzus Apziņa (JAN); Dievmātes Apziņa (IŅ); Svētā Gara Apziņa (DEN) un hromosomu skaits sasniegs 50 (48+2). Septītās rases cilvēki rases attīstības kulminācijā sasniegs 9 – 13 metru augumu.

8.rase – Dievi.

Augstāko Civilizāciju pārstāvji ar 52 (50 + 2) hromosomām. Šie cilvēki pratīs pielietot visus apziņas līmeņus un viņu augums sasniegs 17 –18 metrus.

9.rase.

Devītā cilvēku rase savā attīstībā būs sasniegusi Virsapziņas līmeni.

10.rase.

Tie ir Augstākās Apziņas aspektu pārstāvji: Kosmiskie Skolotāji, Garīgie Meistari un Skolotāji, Augstāko Civilizāciju Hierarhi.

Zemes polu maiņa - Planetārā Katastrofa ?

Katra rase vienmēr attīstās evolūcijas un regresijas virzienā. Parasti, kad zināma daļa cilvēku ir sasniegusi rases maksimālās attīstības iespējas, bet daļa ir maksimāli degradējusies, Augstākās civilizācijas pieņem lēmumu atbrīvot planētu no evolūcijai nederīgajām cilvēkveidīgajām būtnēm. Polu nomaiņa ir labs līdzeklis planētas atbrīvošanai no degradētiem, turpmākajai evolūcijai, nederīgajiem cilvēkiem viņus atstājot “uz otro gadu” tajā pašā dimensijā vai, pārceļot uz zemāku attīstības līmeni.

Katru reizi pārejot uz jaunu laikmetu vai evolūcijas posmu, mūsu Gars, kura vārds ir Sanats Kumara – ātri maina “spēles noteikumus” uz planētas. Viņš ātri samazina ozona un mentālos aizsargslāņus stratosfērā un kosmiskais starojums bez šķēršļiem var sasniegt Zemi. Alfa, beta, gamma un rentgena stari noārda cilvēka fiziskā ķermeņa lielās šūnas.

Visos laikos ļauniem un slinkiem cilvēkiem fiziskie ķermeņi ir bijuši un ir veidoti no garām protoplazmas šūnām. Izteikti garas muskuļu un iekšējo orgānu šūnas veidojas cilvēkiem, kuriem ir ļaunas un nelāgas domas, egoistiskas, materiālistiskas vēlmes, ļauna rīcība, piedevām gaļas ēšana, alkohola, narkotiku lietošana un izvirtība.

Kosmiskie rentgena un gamma stari noārda fiziskos orgānus, kuros ir liels skaits īpaši lielo protoplazmas šūnu. Tāpēc cilvēki šajā laikā sāk izjust enerģijas trūkumu, sirgt ar neārstējamām slimībām un ātri nonīkst, tiem visu laiku gribas darīt visādas riebeklības.

Taču cilvēki, kuri ir tīri savās domās un sirdīs, tieši otrādi, pēc rezonanses likumiem saņem papildus enerģiju no planētas īsviļņu apstarojuma, vairāk strādā, pastāvīgi joko un smaida. Pie tādiem cilvēkiem tiecas citi cilvēki, zvēri un augi. Labsirdīgiem cilvēkiem ķermeņa šūnu garums ir 10-tiem reižu īsāks. Sīkas šūnas uzņem sevī un pievelk pie sevis šo smalko enerģiju. Ar katru dienu, saņemot kosmisko starojumu, šiem cilvēkiem uzlabojas veselība, zūd vajadzība pēc miega un ēdiena.

Cilvēkiem, kuri nemelo un nemāna citus, kuri strādā pēc labākās sirdsapziņas, nevis tikai, lai iegūtu naudu – no smalkajām magnētiskajām vētrām, iegūst tādas īpašības, kā: telepātiju, gaišredzību, telekinēzi, gaišdzirdību, levitāciju, apzinātu iziešanu no ķermeņa u.c. brīnumainas spējas.

Notiek nenovēršama dabīgā izlase, ļaunie ar katru dienu kļūst arvien ļaunāki, bet labsirdīgie arvien tīrāki un labsirdīgāki. Veselie graudi ātri atdalās no pelavām. Zeme paaugstina savu temperatūru, lai atbrīvotos no visiem sliktajiem, kaprīzajiem, skopajiem un netīrajiem līdzīgi tam, kā savu temperatūru paaugstina ar gripu slims cilvēka organisms, lai atbrīvotos no vīrusiem. Uz Zemes Zelta laikmetu pāriet tikai domās un sirdī tīri cilvēki.

Uz mūsu planētas reizi aptuveni 12 – 13 tūkstošos gados notiek polu nobīde, kas izraisa planetāro katastrofu un cilvēces attīstības jaunu posmu. Garīgi neattīstītiem, materiālistiski domājošiem cilvēkiem Zemes polu nobīdes laikā, krītoties zemes magnētiskajam laukam līdz nullei un, ņemot vērā, ka cilvēki ir magnētiskas būtnes, šajā laikā notiek totāls atmiņas zudums (no apziņas matrices tiek izdzēsta visa atmiņa, izdzēšās arī iepriekšējo dzīvju uzkrātā pieredze.).

Planetārās katastrofas laikā nomainās magnētiskie Zemes poli, tam seko Zemes ass nobīde, kontinenti pārvietojas, notiek lieli plūdi, vulkānu izvirdumi, zemestrīces un krasi mainās klimats. Iepriekšējā polu maiņa iznīcināja Atlantīdu un ceturto rasi.

Par to, ka 20 gadsimta beigās būs Zemes polu nobīde, japāņu zinātnieki pasauli brīdināja jau 20 gadus atpakaļ. Polu nobīde piektās rases attīstības laikā notiek, lai attīrītu planētu no pozitīvo evolūciju nesasniegušājām dvēselēm un radītu apstākļus sestās rases attīstībai četrdimensiju pasaulē.

Daudz agrāk 1917.gada 13.oktobrī Jaunava Marija parādījās portugāļu ganu meitenei Lusijai un pavēstīja par planetāro katastrofu. To nosauca par Fatimas pareģojumu, jo Lusija dzīvoja Portugāles piepilsētā Fatimā.

Fatimas pareģojums balstījās uz apgalvojumu, ka notiks “Saules brīnums”, vienlaicīgi parādīsies 2 Saules un 2 Mēness diski (parādība, kas būs vērojama 3-dimensiju pasaules saplūšanas brīdī ar 4-dimensiju pasauli).

Šī polu nobīde, zinātniski izskaitļotajā laikā, nenotika, jo uz Zemes notiek Visuma Lielais eksperiments, kāds Kosmosā vēl nav pieredzēts. Mēs dzīvojam unikālā laikā – planētas pārejas laikā uz mūsu planētas dubultnieku paralēlajā pasaulē, tātad pārejas formā uz 4.dimensiju. Augstākās civilizācijas ieplānojušas pacelt Cilvēces Kolektīvo Apziņu uz maksimāli Augstāko Garīgo Apziņu, un šī pāreja jau ir sākusies. Šis laika tunelis, pa kuru mēs uz to ejam, pilnībā aizvērsies jau šīs paaudzes laikā.

Bez tam Augstāko Civilizāciju Padome pieņēma lēmumu par katra indivīda obligātu (ja tā drīkst izteikties) garīgo izaugsmi ar nosacījumu, ka katram cilvēkam tiek saglabāta Brīvā Griba un Izvēles tiesības. Tas nozīmē, ka katram ir tiesības garīgi attīstīties pēc savām iespējām, ieskatiem un gribēšanas vai nu attīstīties ātri, un sekmīgi pāriet uz 4.dimensiju, vai arī palikt 3.dimensijā.

Šī pāreja nenozīmē iznīcību: mūsu planēta pāries citā realitātē, tikai tā būs daudz smalkāku vibrāciju planēta. Lai mazinātu katastrofu skaitu un apmērus, šī kvantu pāreja notiek harmoniski, vibrāciju biežums tiek paaugstināts pakāpeniski.

Pārejas posma vibrāciju biežuma izmaiņu ir iespējams nofiksēt ar tā saucamo Šūmana vilni, kas nāk no mūsu planētas. Tas ir Zemes sirdspukstu ritms.

1972.gada vasarā Saule ieguva milzīgus apmērus, līdz pat Jupitera orbītai. Notika sprādziens, taču Augstākās civilizācijas mūsu planētu paspēja ievietot īpašā apvalkā, jo pretējā gadījumā viss dzīvais uz Zemes aizietu bojā. Šis aizsargapvalks ir vēl joprojām un saglabāsies līdz pārejai uz ceturto dimensiju kaut arī Augstākās Civilizācijas pakāpeniski noņem Zemes aizsargslāni un tādā veidā paaugstina mūsu planētas frekvenci ar jaunām kosmiskām enerģijām. Šis process saistīts ar Zemes polu maiņu. Būtībā Zemes polu nobīde un polarizācijas maiņa jau notiek. Par to liecina globālā sasilšana, dabas stihijas, zemestrīces ar tai sekojošiem cunami u.c.

Ja negatīvā enerģija uz Zemes netiks neitralizēta (t.i., kari, konflikti, teroristu uzbrukumi, slepkavības, narkobizness, prostitūcija, korupcija un tiekšanās pēc naudas, dabas piesārņošana utt.), tad šo Kosmosa enerģiju atnākšanas sekas uz Zemes nebūs prognozējamas.

Šobrīd Zemes enrgoinformatīvajā laukā ierakstīta negatīva “perspektīva” un tas viss var kļūt par realitāti, ja mēs nepārstāsim iznīcināt planētu un sevi, turpināsim uzkrāt negatīvo enerģiju, t.i., negatīvi domāt un rīkoties. Cilvēce tagad atrodas mentālajā plānā, t.i., kavējas savā attīstībā. Tas tāpēc, ka praktiski nav tāda mirkļa uz Zemes, lai kaut kur nekarotu, ražojot ciešanu un baiļu enerģijas. Tāpēc citu planētu līdzīgas Civilizācijas mūs krietni apsteigušas.

Jaunās Kosmiskās Enerģijas izsauc ne tikai polu nobīdi, bet arī Zemes Apziņas vecā kristāliskā energoinformatīvā režģa iznīcināšanu (Apziņa – šeit domāta atmiņa). Šo procesu veicina atomsprādzieni, atomavārijas (Černobiļa). Japānas, ASV un citu valstu kodolenerģijas izmantošanas attīstība. Zemes Apziņas kristāliskā režģa dzēšana rada arī cilvēku atmiņas zudumu (datoru atmiņas u.c.tehnisko lietu bojāšanos). Tas izpaužas kā sajūta, ka nevar kaut ko atcerēties, notikums ir miglains un neskaidrs.

Iespējams polu maiņas kulminācijas laikā būs periods, kad vispār nebūs Zemes elektromagnētiskā lauka. Un dzīvojot tikai pēc Mīlestības, Gaismas un Harmonijas likumiem, cilvēks iemācīsies radīt ap sevi Garīgo Aizsardzību un Gaismas bioplazmas (atgādina elektromagnētisko režģi ap galvu jeb nimbu). Šāds cilvēks spēs saglabāt savu atmiņu un pāriet uz nākamo evolūcijas stadiju, taču tiklīdz cilvēks izrādīs agresiju vai citus tumsas spēku enerģijas veidus, tā šī aizsardzība izzudīs un cilvēks automātiski it kā “iekritīs” atpakaļ 3.dimensijā.

Un katram no mums ir izvēles iespējas atkārtot evolūcijas gaitu (no nulles uzkrāt informāciju), sākot ar Minerālu, Augu, Dzīvnieku pasaulēm, tādā veidā atkal nonākot pie 5.rases vai, pasargājot sevi un planētu, attīstīties garīgi un pāriet no Dvēseles līmeņa uz Gara, Monādes, un Virsmonādes līmeni, t.i., pāriet uz nākošo evolūcijas pakāpienu un kļūt par sestās un vēl augstākas rases pārstāvi.

Diemžēl laika ir atlicis maz, un katrs ir pelnījis to likteni, kāds atbilst viņa Apziņas līmenim. Mums ir tiesības uz Brīvo Gribu un Izvēles tiesībām, tāpēc savu dzīvi varam pārvērst kā par Paradīzi, tā arī par Elli.

Kas ir vajadzīgs, lai mēs varētu iziet caur šo pārejas tuneli no 3. uz 4.dimensiju? Pats svarīgākais – jābūt augstam garīguma līmenim un ļoti svarīgi atvērt sevī Dievišķās mīlestības kanālu. Mīlestība un Gaisma sirds čakrā (Dievišķā Mīlestība) – tā ir absolūtā aizsardzība – vienīgais veids, kā izdzīvot šajā pārejas posmā. Kaut arī šobrīd 10 baušļu vietā cilvēku zināšanai un izpildei ir 247 kosmiskie likumi (likumu nezināšana neatbrīvo no atbildības), visvienkāršākā iespēja nepārkāpt šos likumus, ja cilvēks DOMĀ TIKAI LABU, RUNĀ TIKAI LABU, DARA TIKAI LABU UN KLAUSĀS TIKAI LABU un sevi piepilda ar MĪLESTĪBAS enerģiju.

Planēta Zeme ir tik pat dzīva būtne, kā jebkurš no mums un arī viņai ir savs evolūcijas scenārijs. Šī scenārija izpildei uz planētas Zeme līdz pat šim laikam ir bijuši ieradušies vismaz 30 tīkstoši dažādu Augstāko civilizāciju draudzīgu un nedraudzīgu pārstāvju. Tā kā šīm būtnēm vienmēr ir bijušas spējas, kas daudzkārt pārsniedz cilvēka spējas, cilvēki šīs būtnes ir godājušas par Dieviem un pielūgušas. Par Dieviem tika saukts Zevs, Apolons, Poseidons, Krišna, Višnu, Šiva, Allahs, Buda, Jēzus utt. Arī Sātans, Lucifers, Kaligastija, Belcebuls, Molohs ir Dievi, tikai Tumsas spēku dievi. Visaugstākais Kosmiskais Radītājs ir viens, bet Dievu daudz.

Tad, kad cilvēks piesauc: “Dievs, palīdzi man!”, ne vienmēr pirmais atsteidzas Kosmiskās Gaismas Hierarhijas Dievs, diezgan bieži atsteidzas Tumsas spēku Dievs Lucifers. Ir dīvaini noskatīties uz cilvēkiem, kuri lūdzot Dievu savas reliģijas ietvaros nepieņem, nosoda un pazemo citas reliģijas un Dievus. Gan šie Dievi, gan šīs daudzās reliģijas ir viena un tā paša Visaugstākā Kosmiskā Radītāja dažādas izpausmes un dīvaini, ka tik “traki” reliģiozi cilvēki “vienu Radītāja ķermeņa daļu slavina un otru Radītāja ķermeņa daļu” izsmej un nosoda. Vai nav dīvaini?

Arī kalpošana tumsas spēkiem ir cilvēku attīstības ceļš uz Radītāju, tikai nevis pa apziņas ceļu, bet gan caur ciešanu ceļu. Un tas nekas, ja šobrīd vēl nevar manīt “atsitienu” par kalpošanu tumsai. Pēc Kosmiskajiem likumiem algu neizbēgami saņem VISI. Tev nebūs nosodīt – tātad būs pieņemt Kosmisko Radītāju arī caur tumsas izpausmi.

Cilvēka domas un darbi enerģētiski iekrāso un piesātina smalkos ķermeņus. Citu cilvēku rīcības nosodījums, izsmiešana un nepieņemšana sagāna paša “taisnā” nosodītāja smalkos ķermeņus. Jēzus cilvēkiem atnesa mācību par mīlestību un pazemību, nevis mācību par citu nepieņemšanu vai nosodīšanu. Kaut arī bībele, sākot ar šīs ēras pieci simtajiem gadiem, uz šo brīdi ir diezgan daudz rediģēta un sagrozīta, pamatdoma ir palikusi – TIKAI MĪLESTĪBA uz visu, kas ir Radītāja radīts. Un viss, kas ir redzams un neredzams taču ir Radītāja radīts!

Katram cilvēkam savs ceļš. Katrs ieņem un ieņems to vietu telpā, kas viņam ir paredzēta.

Šajā pārejas periodā uz ceturto dimensiju ir viena atkāpe. Cilvēks, kurā dominē tikai Kosmiskās Mīlestības enerģija, iegūst augstākas vibrācijas, un balstoties uz šo Mīlestības sajūtu, spēs pārcelt uz 4.dimensiju arī savus tuvākos un mīļākos cilvēkus, kuri, varbūt, atrodas zemākās vibrācijās un nav vēl īsti gatavi pārejai.

MĪLESTĪBA – tā ir Dievišķa Dāvana, augstākā pēc vibrācijām. Tā iedvesmo un dod nepieciešamo enerģētisko potenciālu cilvēka Dvēseles pārejai uz citu energoinformatīvo matricu, uz citu līmeni – šajā gadījumā uz ceturto dimensijas pasauli.

Šobrīd cilvēci var sadalīt 4 tipos, atbilstoši Apziņas līmenim:

- cilvēki ar zemako Apziņu (zemākais “ES”, pēc statistikas ~ 80% no sabiedrības);

- parastie cilvēki ar Cilvēku Apziņu (vidējais “ES”, ~ 18% no sabiedrības);

- cilvēki, kuriem piemīt Planetārās Apziņas līmenis (augstākais “ES”, ~ 200’000 cilvēku);

-cilvēki, kuriem piemīt Augstākā Kosmiskā domāšana (Virsapziņas līmenis), ~ 40 cilvēki.

Jaunās ceturtās dimensijas matērijas sastopamas jau trešajā dimensijā, vietās, kur visvairāk koncentrējas Augstākā Apziņa. Cilvēku kopums, kas pievelk Augstas enerģijas, veido telpu, kurā attīstība un domāšana notiek ātrāk. Maskava, Ņujorka un vēl dažas pilsētas pēc būtības jau atrodas ceturtajā dimensijā. Šajās vietās cilvēki sajūt, ka domas gan sliktās, gan labās drīz vien materializējas. Tāpēc nākotnes dziedināšanas pamatā ir dziednieku grupas darbs, kad lūgšanu skaņu vibrācijas izraisa plazmas svārstības un plazma tās pārvērš par torsionu viļņiem.

2003.gada 21.martā mūsu Planēta iegāja Ūdensvīra ērā un no šī brīža sākās jauna ēra, kas turpināsies 2160 gadus. Šis ir Cilvēces Jaunās Apziņas laikmets.

Mūsu planētas dubultnieks ceturtajā dimensijā ir veidots no Augstākā Radītāja domformām, taču tas viss var mainīties atkarībā no mūsu domformām.


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.