Trešdiena, 22. Feb 2006, 17:16
[info]nenormaaliigaa: take a look around

personiigu iemeslu deelj atkaartojos par sho teemu, bet varbuut kaadam interesees, kaadam, kam slinkums uzshkjirt iisto web lapu un paraknjaaties - luuk, iiss un kontruktiivs raksts - INDIGO:



Cilvēki, kuri ir saskārušies ar dažāda rakstura sarežģījumiem kontaktējoties ar bērniem, var apliecināt, ka pastāv jauni bērnu uzvedības modeļi (salīdzinot ar iepriekšējām paaudzēm) un vecās metodes vairs nav ietekmīgas.

INDIGO ir bērni ar jaunu, izmainītu apziņas līmeni, kuri pasauli uztver pavisam citādāk nekā cilvēki pirms 10 un vairāk gadiem, kad dominēja planētas vecā apziņa, piektā cilvēku rase un vecās enerģijas cilvēki. Indigo ir jauno enerģiju nesēji un pieskaitāmi karaliskajai ģimenei – sestajai rasei, jo viņi sāk nomainīt iepriekšējo rasi. Indigo uzdevums, ieejot Ūdensvīra laikmetā jeb Zelta laikmetā, ir izmainīt dzīves apstākļus un situāciju uz Zemes ar psihisko enerģiju un mīlestību.

Svētība vai sods?Tāds bērns var būt gan par svētību, gan par sodu saviem vecākiem, atkarībā no tā, kādos apstākļos viņš ir nokļuvis. Indigo saglabājas precīzas atmiņas par savām iepriekšējām dzīvēm un smalko pasauli.

Otrkārt, šiem jaunajiem bērniem ir interesantas, pārsteidzošas spējas un uzskati, kas kardināli atšķiras no mums pierastā dzīves rituma.

Treškārt, intelektuālās attīstības koeficienta (IQ) vidējais rādītājs Indigo ir 130, bet daudziem ir ģēnija līmenis ar IQ 160 un vairāk. 130 nevar uzskatīt par ģenialitātes rādītāju, taču agrāk šis skaitlis bija novērojams 1 cilvēkam no 10’000. Bērni ļoti labi orientējas datoros. Veicot šo bērnu smadzeņu izpēti atklājās, ka dators ir kā viņu “smadzeņu turpinājums”.

Diemžēl, sabiedrība kopumā nav gatava atzīt bērnu attīstīto intelektu. Ir skaidrs, ka skolu sistēma nav gatava uzņemt un mācīt šos jaunos, apdāvinātos bērnus. Bērniem vienkārši ir garlaicīgi. Vispirms mums pašiem vajag pielāgoties šiem jaunajiem bērniem un viņu spējām. Šie bērni nav piemēroti apgūt pēc vecām metodēm pagājušā gadsimta zināšanas.

Pētījumi liecina, ka indigo bērniem ir augsti attīstītas ekstrasensorās spējas. Vispirms: viņi lasa cilvēku domas, it sevišķi savu vecāku un pedagogu domas (ja cilvēkam ir bail, ka tiek lasītas viņa domas, tad viņš nav ne godīgs, ne atklāts. Nevajag pieļaut tādu domu parādīšanos, par kurām pašam jākaunās). Tāpat šie bērni redz paralēlās pasaules, viņiem ir ļoti izteikta intuīcija, telepātija un “pieeja” pie dažādiem egregoriem, augu un dzīvnieku apziņām utt.

Bieži vien, ja bērns sāk stāstīt, ka viņš redz rūķus, mājas garus, salamandras, silfus u.c. fantastiskus tēlus, tad piektās rases cilvēku parastā reakcija ir noliedzoša un nievājoša. Pieaugušie bērniem nomāc tās spējas, kuras vēlāk varētu noderēt valsts pārvaldē, sabiedrības labklājības celšanā u.c. tādējādi padarot bērnu par līdzīgiem piektajai rasei.

Kā iemācīties izprast indigo?

Novērojot indigo bērnus ir izdalīti 10 galvenie principi, kas varētu palīdzēt izveidot labas attiecības ar viņiem.:

1. Attiecieties pret indigo ar cieņu un ar prieku uzņemiet viņus savā ģimenē. Viņi skatās uz pieaugušajiem ar līdzvērtības sajūtu. Vecums viņiem nav autoritatīvs faktors. Ja jūs teiksiet, ka esat par viņu gudrāks, tikai tāpēc, ka esat vecāks, tad var gadīties, ka viņš jūs “nepieņems” vispār. Bērni nejūt sevi kā bērnu. Viņi neizprot starpību starp bērns/pieaugušais, jo viņi citos redz Dvēselisko gudrību un gadu daudzums uz šādiem bērniem iespaidu neatstāj.

2. Disciplīna. Palīdziet viņiem pašiem pieņemt lēmumus, tajā jomā, kas attiecas uz disciplīnu! Disciplinējiet Indigo tāpat kā visus citus bērnus, taču dariet to mazāk emocionāli. Ļoti emocionālas izpausmes ietekmē viņus tikpat maz, cik viņus ietekmē spēlēšana uz vainas apziņas stīgas.

3. Vienmēr atstājiet viņiem izvēles iespēju, katrā dzīves situācijā, tādējādi jūs parādīsiet, ka viņu cienāt, viņš cienīs arī jūs. Vienmēr sagatavojiet dažus variantus, no kuriem bērns var izvēlēties.

4. Nekad viņus nemēģiniet pazemot! NEKAD! Tas ir vecās enerģijas paņēmiens, kas efektīvi darbojās iepriekšējās paaudzēs, bet tagad vairs nedarbojas.

5. Vienmēr paskaidrojiet, kāpēc jūs dodiet viņiem kaut kādas instrukcijas. Tajā pašā laikā klausieties savos vārdos. Ja jūs dosiet pavēles diktatoriskā, autoritatīvā formā, bez pamatojuma, viņi jūs neklausīs. Vēl jo vairāk, viņi izvirzīs veselu pretargumentu sarakstu, kāpēc vecāku teiktais ir nerealizējams. Izvēlaties vienkāršus paskaidrojumus

6. Esiet godīgi! Nebaidieties parādīt savas neveiksmes. Tādās reizēs palūdziet viņiem padomu, kaut arī mazulis ir tikko sācis runāt. Jums tiks iedotas ģeniālas idejas! Uzticēšanās no jūsu puses tiks atalgota ar uzticību no indigo puses. Viņam piemīt tā gudrība, kuras jums jūsu vecumā nebija, tāpēc nebrīnieties, ja jūsu bērns ir pieaugušāks nekā izskatās.

7. Izveidojiet viņus par saviem partneriem, viņu pašu audzināšanas procesā. Labi padomājiet par šo aspektu. No pašas dzimšanas attiecieties pret bērnu tā, kā jūs attiektos pret jaunu, pieaugušu cilvēku – galvenokārt tas attiecas uz balss intonāciju sarunā. Bērns gaida tieši tādu attieksmi un jebkuru citu attieksmi uztvers negatīvi.

8. No bērna ieņemšanas brīža skaļā balsī stāstiet bērnam visu to, kas notiek apkārt. Skaidrojiet visu. Viņiem ir ļoti spēcīgi izteikta intuīcija un bērni zina, vai jūs ar viņu gribat kontaktēties vai negribat, vai viņš ir gaidīts? Bērni šūnu līmenī jūt, ko jūs darāt.

9. Ja indigo ir nopietni veselības sarežģījumi, pirms uzsākat medikamentozo ārstēšanu, veiciet viņu testēšanu. Nevajag baidīties lūgt palīdzību, ja jūs nevarat atrisināt kādu no problēmām. Vērsieties pie skolotājiem, dziedniekiem, psihologiem, kuri ar bērniem strādā profesionālā līmenī.

10. Vecāki, radiet bērnos drošības sajūtu! Izvairieties no kritikas un nosodīšanas. Vienmēr izrādiet, ka atbalstāt viņu centienus un bērni vairāk ieklausīsies jūsu vārdos. Necentieties viņus piespiest kaut ko sasniegt, bet ļaujiet viņiem rīkoties ar iedvesmu.

Paskatieties uz saviem bērniem un uz bērniem vispār. Agrāk teica – bērni ir mūsu nākotne. To pašu var teikt arī tagad. Taču šī nākotne ir vecāku un sabiedrības rokās. Viņi ir līdzvērtīgi mūsu sabiedrības locekļi, kuros ir milzīgs nākotni pārveidojošs potenciāls. Indigo dominējošā enerģija ir MĪLESTĪBA.

Notiek veco un jauno enerģiju sadursme. Ienāk jaunais visos līmeņos un aspektos, bet vecais atkāpjas ar nežēlīgu cīņu, kurā visvairāk cieš indigo. Cilvēki, kuros dominē patmīlība, egoisms un bailes, apzināti noliedz indigo eksistences iespējamību, taču evolūciju nevar apturēt. Iesaku ar mīlestību un gudrību pieņemt notiekošos procesus, jo noliedzējos noliegšana radīs zaudējumu. Tāds ir Radītāja attīstības plāns.

(c) www.urantija.lv



Kaada gruuti audzinaama Indigo beerna ieteikumi vecaakiem audzinaashanai :)


1.Ja tu paliec uz otru gadu, tad lai tu tur paliec, jo L. nākamgad maina skolu un tev ar viņu kontakta nebūs.
2.Lieku izvēlēties kāda būs tava dzīve, ja tu kļūsi par ārstu un kāda būs tava dzīve, ja kļūsi par sētnieku.
3. Palaižu, lai viss iet un tad, ja tu paliec uz otru gadu, tad tas tev būs pietiekams trieciens.
4. Tu ierieb pats sev un nevienam citam, tev pašam būs grūtības dzīvē nevis man.
5. Draudzējies ar ko gribi, ja tas netraucē tavām mācībām.
6. Dari, kā tev šķiet pareizi, jo sekas tu zini katrā gadījumā pats.
7. Tā ir tava dzīve, ja tu gribi to bojāt, tad bojā, ja gribi uzlabot, tad uzlabo.
8. Tev ir jāmācās, citādi dzīvē nesasniegsi to, ko pa īstam vēlies.
9. Vai tev pašam nav labāka sajūta saņemot labas atzīmes nevis sliktas, ja ir labāka sajūta saņemot labas atzīmes, tad mācies un kaut vai sevi pašu iepriecini, ja tu labi mācīsies, tu iepriecināsi arī mani.
10.Dzīvo tā, lai nekaitētu citiem un citiem tu nekaitēsi, ja labi mācīsies.


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.