Ceturtdiena, 7. Jul 2011, 22:03
[info]nenormaaliigaa

Tikai pēdējais teikums??! AkDies! Tad jau labi, ka pierakstīju, citādāk adresāts nebūtu sapratis, ka tā ir mīlestības vēstule, jo "es tevi mīlu" katrā trešajā teikumā laikam to neizsaka gana :D

Iemīlējusies? Nezinu, vai tas ir piemēroti. Es konstanti esmu iemīlējusies vairākos cilvēkos un šo vēstuli varētu bez dažām specifiskām detaļām veltīt krietnam bariņam cilvēku. :)
Es mīlu. Un tas tur ir neapšaubāmi pateikts. :)

Es nezinu, vai esmu atgriezusies. Man visu laiku kaut kas notiek...kaut kas tāds, par ko nespēju uzrakstīt šejieniešiem. Un es nezinu, kādēļ vakar publicēju tieši šīs divas vēstules. Vienkārši jutu,ka vajag. Man šķiet, es šeit nerakstu tādēļ,ka pārsvarā viss pēdējā laikā tiek teikts klātienē, kad pēc tam to atreferēt nav vairs nedz laika, nedz iedvesmas. Man reizēm ir bijis žēl, jo notikušais bijis spēcīgs, nozīmīgs, pasauli kājām apgriezošs... bet neizdodas izlikt to cibā, jo tas tiek izteikts mutvārdos.
Kā man bez jums klājās? Es audzinu "bērnus". Kādus 10-15 tā intensīvi, vēl krietnu bariņu pastarpināti. Es mācu viņiem mīlēt.

bet es esmu lasījusi, kā jums ietās. klusiņām. :) Es zinu arī,kā Tev iet. :) :*

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.