15. Aprīlis 2009

04:54

Burvīga, teju 24 h gara darba diena, - kā šorīt (vakar?) trijos beidzu, tā pusastoņos atsāku strādāt, kamēr mani veda uz Rīgu. Vienīgā kustība bijusi atnākšana no mašīnas uz darbu un pēc tējas uz virtuvi. Jūtos gandrīz lieliski, tiesa, nupat sāk galva sāpēt un kaukt pēc domāšanas apturēšanas, kaut miegs galīgi nenāk.
Īsti nesaprotu - doties mājās un gulēt, vai turpināt strādāt līdz sagribēsies. Katrā gadījumā darbs, kas ir padarīts, ir LIELS, un tā augļi mani ļooooti apmierina. Wiiii. Šī būs skaista diena! Šī IR skaista diena! (sun)

05:14

bāc! Ja es vēl ilgi te tupēšu, es uzzināšu, cikos lec saule un cikos nāk apkopēja!

MARŠ MĀJĀS!!!

06:30

Precīzi 24 h, kopš skanēja modinātājs.
wiiiii, Rīgā ir PAVASARIS!!!!1 Es tikko redzēju krūmos zaļas lapiņas! Un vismaz kādi trīs putni arī te centrā dzīvo, jo bez luksoforiem varēja manīt arī retu, bet noteikti dabisku vīterošanu. Un gandrīz, gandrīz likās, ka smaržo gaiss. Pēc agra vasaras rīta. Tā ir sajūta, kas atsauc atmiņā došanos mājās pēc festivāliem - gaismiņa svīst, putniņi mostas, viss smaržo pēc zāles un dzestra gaisa, galvā - mērens tukšums :D

Un tagad es izcūkošu šo skaisto dienu ar iešanu gulēt :)
Labrīt, mani draugi! :D

15:22

wiiiiiiiiiii

Tātad - gribu padalīties priekā par aizvadītajās brīvdienās un pagājušajā naktī paveikto. TA-DAAA:

http://www.onlineexpo.com/lv/lat/exhibitions/career2009/110/1001071/

un tā kā arī starp cibiņiem ir viens otrs (o, šķiet, ka vismaz 4 cibiņi!) "labais gariņš", kas ļoti būtiski palīdzēja man pie tādas feechas tikt, tad PALDIES, SAWLJIITES!!! :* (hug) (sun)