4. Augusts 2005

09:28

laimiigs tas, kursh pats sev vairs nav probleema...

09:41

tikko rakstiiju kaadu poustu, iedomaajos, ka varbuut vajadzeetu to labaak likt kaa privaatu, bet tas peekshnji salikaas bezjeedziigi. laikam sanaak,ka sho visu rakstu nevis sev, bet citiem. taa jau ir - ciba vairumaa gadiijumu taads shvaks chats vien ir - to,kas patiesiibaa notiek manaa galvaa es nerakstu. atceros, beerniibaa man bija dienasgraamata, kuraa retu reizi kaut ko piefikseeju - luuk, taa gan ir personiska! to es diez vai agraak kaa vecmaaminjas vecumaa apskatei izlikshu.

man pietruukst sarunu, diskusiju, striidu un filozofeeshanas par neatrisinaamaam teemaam. droshi vien jaaatrod kaads briivs briidis,lai ieliistu #freeride, atrotiitu piedurknes un meegjinaatu kaadam nejausham chatotaajam pieraadiit savu taisniibu, tai pashaa laikaa uzzinot pavisam jaunas atzinjas par zinaamaam lietaam.

labi,ka augshaa ir briivs dators - nebuus tik briinishkjiigaa dienaa jaaseezh pagrabaa - man patiik lietus, taa smarzha, skanja un viegli depresiivaa noskanja. dazhkaart vienkaarshi to gribas. reti gan :)