29. Maijs 2005

22:01

a ko tad, ja ir labi? FUI, un visi vinji ir tizli...hmm.. pat siera salaati ir paaraak saalji. red ir ok.vismaz savaadaaks.mielavs ir jau ikdiena, bet veel nav par daudz un par skaadi.maasa ir anglijaa nez kaapeec, omamma paralizeeta, bet man riit ir eksaamens un shirmis aizbraucis, kaa jau labi nojaushams...

diiiiirsaaaa mattttiiii!

22:18

- nu jaa, apocalypitca jebkuraa gadiijumaa buus
- aha, ja neaizmirsiisim aiziet

22:21
nav obligaati

a kas ir normaali?
tu esi normaals?

22:22
RED! savaadaaks kaa Teervetes!

manaa zhurnaalaa rakstiita visa mana dziive - jaaprot tikai to lasiit...

(c) nu nejau es - vnk peekshnji ieshaavaas praataa, kad shitaa saaku spamot

peekshnji atcereejos randomu faktu, ka sm00xam garshoja Uzhavas... njaa... kaadas tik nejaushas atminjas neuzpeld, ja klausaas taadu muzonu...KANJA VAINIIGA!

23:50
shoks, sashutums, neizpratne, izbiilis, paarsteigums, trauksme...

pasakiet man viirieshi jel! kaa var FHM 100 pasaules seksiigaako sievieshu topaa 3. vietaa iekljuut Ladybird (ir letinjiem taada dziedaataaja)? o_O Tik vulgaara, padumja paskata resna "beibe". Kaa var aiz vinjas palikt tik skaistas, seksiigas, ar raksturu leedijas kaa, piem, Lusija Liu, Ketriina Zeta-Dzhonsa un veel un veel. Labi, ka Andzheliina DZholi tomeer speeja vinju paarsist. Veel brinos par Mis_Sulbuma_Etalons Parisas Hiltones augsto poziiciju. Nezz.. neesmu dzheks, bet kaa var iekaarot nu tik... tik...dumja paskata duudinju? Un Pamela sen vairs nav stilaa - 5.VIETA!!!

ehh.. labi, ka es neesmu viirietis - ir tik forshi buut sievietei! ;D