3. Aprīlis 2005

22:43
office sex, skanot Harijam Spanovskim

mmm, shodien vnk fantastisks laiks! tik silts, ka nemaz nesalst :D atcereejos vasaru (nu kaut kad shausmiigi sen atpakalj taada bija) - sagribeejaas uz kaadu konci aiziet. nee, veel labaak - uz kaadu festivaalu. shausmiigi sen nekur neesmu bijusi. ieputinaata. nekas - sniegs kuust! ai, kaut uzdziedaat vareetu. tik reti sanaak... :( patiesiibaa - mani tas nomaac. man to vajag - vienkaarshi izdziedaaties... gribu savas maajas!!! fuck! vietu, kuraa nav nepaartraukti jaareekjinaas ar sveshiniekiem, kuraa nav jaaapslaapee savas veelmes, kuraa varu dariit tieshi to, ko veelos un tieshi tad, kad veelos. aizvakar dabuuju vismaz savu personiigo rakstaamgaldu - wiiiiii! taada siika lieta, bet tomeer - tik daudz ko mainiija. un man patiik, ka man ir palikusi tikai viena neuzbaaziiga un biezhi sheit neesosha istabas biedrene. :)
miiljais, man tevis pietruukst. vairaak, kaa pirms tam :/
man patiik, ka pavasaris iedvesh manii energjiju - peekshnji sagribaas tik daudz ko - iepirkties, satikties, pastaigaaties - pat maaciities! vienkaarshi dariit! mmm, pat raveet vareetu - pakasiit atlikusho sniegu nost un vnk parushinaaties :D man liekas, es nopirkshu riitaa pukji. vai veel labaak - divas pukjes. nu taas, kas podinjos aug. tikai jaaatrod taada, kas smuki ziedees. kaut ko pavasariigu. kaut sniegpulksteniites podinjaa :)
ai labi. arlabunakti ;D taapat jau eju bezjeegaa... kaut kaada apzinjas pluusma. vnk iznjeemuma kaartaa shoreiz to visu iedrukaaju te. sen jau arii neko neesmu rakstiijusi. sev.