Trešdiena, 12. Jul 2006, 16:47
[info]nenormaaliigaa

Fui, kaada nerazha! 22.juulijaa ieksh Fontaine Palace buus Soundarcade, aber man jaabuut kudaa kaados kuitos Gaujienaa. ehh...(nopuuta) - tik daudz prieku, ka nevaru uz visiem paspeet. :( Jau tagad ir vaajpraata plaans sestdien doties uz kaazaam kaut kur taalaa Vidzemee, a sveetdien no riita NO LIEPAAJAS uz Palangu - draudzenes sadomaajushas izklaides braucienu. A luuk 21. juulijaa Praata Veetras koncerts biichaa un ar pirmo autobusu prom uz Riigu, lai paspeetu ap asotnjiem riitaa izbraukt uz to Gaujienu. Nekas - es Jaanju nakti neguleeju - ticeejums saka, ka tad visu vasaru driikst neguleet :)

hmm...un nedriikst aizmirst, ka 29. jaaiet uz Stingonkuli. Kaut kam jau pateicu, ka tajaa ned.nog. neko nedaru...hmm..tik neatceros kam :)

Aa...a vot...kaads te nav bijis Rumaanijaa? Vnk...uz to vietu nokljuut nevar =D. nu vismaz ne ar maniem panjeemieniem. Nu bet es veel neesmu padevusies [info]goo frichu dupsiishu propogandai. veel mekleeju jeedziigus variantus, lai nokljuutu un pa leeto apskatiitu dizho vampiirzemi.

Jaa..un veel man kas sakaams - man darbaa ir TIK garshiiga kafija! es - kafijas nedzeeraajs - neesmu speejiiga atteikties no kruziites dienaa. Mums nopirka automaatu,kas uzreiz pats malj pupinjas un taisa svaigu, aromaatisku kafiju. Ja virsuu uzspiezh putukreejumu, iists daamu dzeeriens sanaak :)
Jaa, es zinu, ka kafija man nenaaks par labu. atturos. tikai puskruuziiti peec pusdienaam, kad visvairaak uz miegu velk.

Veel. (Jaa, man daudz ko teikt shodien.) man patiik mana jaunaa darba vadiitaaja - vinja liek (un ljauj) domaat pashai. Saak paraadiities nopietna sajeega par eeku konstrukcijaam. Burvishkjiigi.

hmm...pazinjojums ([info]betai shitas vislabaak patiks) - iesastaajos neklaatienes maaciibu programmaa. Beidzot maaciishos ko taadu, ko tieshaam ar nepacietiibu gribu maaciities. Bet nu...no praktiskaa viedoklja - nekas iipashs jau muusdienaas nav maaciities divaas iestaadees vienlaiciigi :) Neizceljos, sekoju tikai pluusmai =D A vot no gariigaa viedoklja, es no priekiem leekaaju :)

Bet vispaar - esmu noslinkojusi. Ziemaa nodarbojos ar sevis attiistiishanu bik vairaak. Nu OK, apstaaklji bija labveeliigaaki, bet anyway. es zinu - tuuliit buus nopietns STOP. NU bet...es jums neteikshu, kur un kaa. ha-haaa :P

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.