nekurlande

[info]nekurlande @ 07:29 pm: Šī bija laba nedēļas nogale.
Man apkārt ir daudz labu cilvēku.
Vakar iepazinos ar filipīniešu lidmašīnu inženieri. Viņai bija tikai telefona nauda, tāpēc uzsaucām viņai sidru, par ko viņa mūs apbēra ar mentola cigaretēm. Viņa tās bija daudz sapirkusies lidostā.
Marija atbild par to, lai lidmašīnu motori funkcionē un lidmašīna paceļas. Diezgan forši.
Šodien kādas 15 minūtes pļāpāju pa telefonu ar Lieni no valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes. Liene ir sirsnīga un ļoti daudz smejas. Nezinu kāpēc viņa smejas tik daudz, it īpaši kad runā par notriekto bērnu, kuram biju klāt, kad tas notika, bet man šodien nav daudz spēka, tāpēc es priecājos, ka Liene aizpilda tukšo ēteru. Sarunājām tikšanos, uz atvadām viņa pajokoja, ka mani pēc tikšanās centīsies izlaist uz brīvām kājām un neieslēgs. Vispār es tajā brīdī sāku justies kā dziesmā.
Bet tagad ir laiks nedaudz paslimot. Vislabāk būtu, ja varētu vispirms aiziet uz tirgu, vai mežu un nomedīt pāris sēņu, un tad hibernēties.
Ap dzimšanas dienas laiku cilvēkam vispār vajadzētu būt neklātienē. Vienā, vai citā.
Es ap šo laiku parasti dzeru kaut kādas antibiotikas un izliekos, ka viss ir labi. Redzēs vai šis gads būs izņēmums. Cerams, ka būs.
Vēlmes parasti paliek nemainīgas. Jocīgi t - krekli, visādi pulveri, vai tabletes dzīves sparam. Vienmēr noder arī vīns.
Bet vispār viss ir labi.

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba