nekodejs

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
labais

Kalifornijā mācītājs pārdod baznīcu un iegādājas sev „ekstrotu” BMW
Mazas un klusas Kalifornijas štata, ASV, pilsētiņas Riponas mācītājs ‘pa kluso’ pārdevis vietējās baznīcas ēku un mācītāja māju, par iegūto naudu iegādājoties sev jaunākā modeļa „visām ekstrām aprīkotu” BMW markas auto par vairāk kā 100 000 $ un portatīvo datoru, vēstī „Associated Press”.

Ar jauniegūtā datora palīdzību mācītājs sērfojis internetā un savā blogā stāstījis par to, kā tas ir – dzīvot dubultu dzīvi.
Par 54 gadus vecā "kritušā Dieva kalpa" Rendala Radika nelietīgo rīcību viņa draudzes „padotajiem” kļuva zināms jau salīdzinoši sen – pirms gada, kad kādu no viņiem vietējā banka informējusi par mācītāja ārkārtīgi dārgo pirkumu – „ekstroto” BMW.
Visai drīz izrādījās, ka mācītājs tiešā vārda nozīmē dzīvojis pāri saviem līdzekļiem – pārdevis draudzes īpašumus, tādējādi gūstot 525 000 $ lielu peļņu.
Pēc tam, kad draudzē izplatījās ziņas par mācītāja noziegumiem, Radiks ‘ņēma kājas pār pleciem”, tomēr tālu aizbēgt viņam neizdevās.
Viņš tika notverts, pat nepaspējot pamest Kalifornijas štata teritoriju.
Šobrīd jau vairāk kā 6 mēnešus veiklais „Dieva Tā Kunga mantas iztirgotājs" atrodas apcietinājumā, un viņam draud „solīds un nodarījumam adekvāts cietumsods” – apmēram 10 gadi.
Tomēr, bijušā mācītāja advokāts pieļauj, ka viņa klientam cietumā nenāksies sēdēt vispār, jo viņam it kā esot izdevies „piedabūt savu kameras biedru atzīties vēl vienā slepkavībā’, par kuru Kalifornijas tiesību sargiem neesot bijis ne jausmas.

No www.postfactum.lv

Džekiņam bišk sagribējās dzīvot pa grezno :D

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry