Nefermerita


Ieraudzīja. Nepazina.

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Skatījās. Ieraudzīja. Neatpazina manas dvēseles tumšākos nostūrīšus. Bet tu esi apgānīta, Arhistēlas pasaule, viņš paskatījās uz tavām ar roku aprakstītajām lapaspusēm. Citādi jau tu nedzīvo, tu esi tikai tur. Bet viņš paskatījās uz visu tavu pasauli ar vienaldzīgu skatienu. Tu esi aptraipīta. Lai gan... Viņš jau nezina, kas tas bija, ko es tik ātri pabāzu zem lielas grāmatas. Viņš nezināja, ka tie ir stāstiņi, kuros darbojas nereāli personāži ar reālu cilvēku vārdiem, kas nonāk visdaždākajās situācijās, visbriesmīgākajos noziegumos, visnereālākajās baudās un visgrēcīgākajās nodarbēs.
Es esmu tikumīga. Viņa nav. Un viņa grib dzīvot. Ar katru vārdu viņa kļūst dzīvāka. Ja jau paskatījies, tas nekas... Patiesībā viņa gribētu izkliegt savu pasauli visās krāsās, visā savā tumši melnajā, dzirdi melnajā un kvēli melnajā.
Mēs esam.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
On April 6th, 2010, 12:17 pm, an anonymous reader commented:
Ja tas attiecas uz to vienu vai pāris komentāriem, neķer stresu. Tie nebija domāti, lai kaut ko noniecinātu. Galu galā visi teksti nevar būt visiem saprotami un ļoti labi, ka tā. Tas pat paver kolosālas iespējas atklāti rakstīt par sev svarīgo un to sapratīs tikai tie, kuriem tas arī būs svarīgs. Pārējie "interesenti" dabiski atfiltrējas.
Par laimi vai nelaimi, no tevis rakstītā saprotu visai maz un acīmredzot tā tam arī ir jābūt.
[User Picture]
On April 6th, 2010, 03:44 pm, [info]nefermerita replied:
?
Nav ne jausmas, kas tu ir, un kādus komentus tu domā.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry