nebukadnecars

(no subject)

Jan. 7th, 2016 | 10:07 am
From:: nebukadnecars

tualešu piedzīvojumi..
vakar, pārrodoties mājās no darba, pie ārdurvīm pielikta zīmīte, ka ārkārtas remontdarbu rezultātā no 23:00 līdz 7:00 nebūs ūdens. ko mēs? nu, neko - dušas un rītdienas (tb - šodienas) darba pusdienas sataisītas pirms 23'iem. aptuveni 22:55, man ienāk prātā, ka varbūt būtu jēdzīgi to ūdeni, kas vēl tek no krāna, saliet kādā spainī, jo, galu galā - zobus jātīra un uz tualeti jāiet arī pēc 23'iem. aši izdomājam pieliet vannu ar ūdeni.
paiet pāris stundas, aptuveni pusdivos dodamies gulēt, izbrīnīti, ka ūdens tek pa krānu vēl joprojām taisni tāpat kā visu laiku ir tecējis, bet vannā salietais aukstais ūdens (neies jau silto liet, zin kā, apkures rēķini tāpat milzīgi), ir diezgan jūtami pazeminājis visas vannas istabas temperatūru.

darbā ir auksti. domāju, ka tas tā, tikai mūsu nodaļā, jo pirmais stāvs un ziema, un veci, cauri logi un tā. devos savās gaitās, pa ceļam izdomāju iečāpot otrā stāva tualetē. atvēru durvis un tikpat ātri tās aizvēru. sajūta no turienes vēdīja tāda, kādu atceros no pavisam, pavisam maziem gadiem, kad mūsu tualete bija pagalmā atsevišķa sirsniņmājiņa. tur bija apmēram tāda pati temperatūra.

toties, ja jau par aukstumu, tad man beidzot (ļoti iespējams, pirmo reizi dzīvē) ziemas laikā nesalst kājas! tas viss pateicoties tam, ka mani beidzot pierunāja nopirkt jēdzīgus ziemas zābakus. ar saviem sarkanajiem Timberland tanciņiem esmu Ļoti Apmierināta. protams, nolikt viņiem tur uz letes tādu palielu summu nebija nekas patīkams, bet tas tomēr līdz šim vismaz ir attaisnojies.

hm... pēdējo 4 mēnešu laikā esmu iegādājusies 3 relatīvi dārgas lietas, kuras bez bikstīšanas no malas droši vien nekad tā arī nebūtu iegādājusies. un šomēnes, šķiet, būs jāpērk vēl viena. pozitīvi - neviena no tām nav likusi vilties...

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: