Emotion sickness - [entries|archive|friends|userinfo]
nausee

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| "Dali" ]

[Oct. 10th, 2007|11:48 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood | calm]
[music |Sanagi - Porcupine]

     Šorīt iebraucu pēc testa pie kolēģiem, tur no tiem, kas strādāja pirms gada, palikuši laikam tikai divi. Sen nebija redzēti tie cilvēki. Gunita, mani ieraudzījusi, saka – "Tu neesi nokritusies svarā, tāda maziņa izskaties..." :) Man jau nesen vēl draudzene to pašu teica, bet neticēju, līdz viendien mājās izdomāju – es taču sen neesmu svērusies – uzkāpu uz svariem un izrādījās, ka 2kg ir nost. Tas gan nav daudz, tāpēc nesaprotu, kā citi to ievēro. Drēbes arī it kā tās pašas der, izņemot džinsus, kas visi paliek par platu neilgi pēc to iegādes.:)

      Vakar gan gribējās gulēt vakarā, bet nesanāca – dikti ieinteresēja filma „Labais dēls”, vai kā nu viņu tur sauca. Vispār atgādināja „Omenu” – par tiem bērniem – antikristiem, kuros šitāds ļaunums iekšā...

     Šorīt Elfa pamodināja mani 5-os no rīta, nogāzdama no skapja celtnieka ķiveri... Labi, ka pēc tam vēl varēju aizmigt. Jā, un nez kas viņai pēdējā laikā tas par niķi, gulēt un vārtīties pa datora klaviatūru. Man liekas, tur jau iekšā ir pilns ar viņas spalvām... =)

linkpost comment

Comments:
From:[info]twiggi
Date:October 10th, 2007 - 12:15 pm
(Link)
šaušalīga filma
From:[info]shinigami
Date:October 10th, 2007 - 01:26 pm
(Link)
tapēc arī negribu bērnus. ja nu sanāk tāds briesmeklis,kā taj filmā..
[User Picture]
From:[info]nausee
Date:October 10th, 2007 - 02:10 pm
(Link)
Tiešām? ;)
From:[info]barbieisa_slut
Date:October 10th, 2007 - 08:18 pm
(Link)
Ēēm, Kristūūū, kādēļ Tev mājās ir celtnieka ķivere? /smaida/
[User Picture]
From:[info]nausee
Date:October 11th, 2007 - 08:45 am
(Link)
He, es pa laikam nēsāju tādu ķiveri! =D Nu labi, labi-jociņš. ;) Tad klausies, tas ir garš stāsts: šitā dzeltenā ķivere nav vis parasta ķivere, bet ir pilna aprakstīta ar "autogrāfiem" un pieder manam vīram - to viņam uzdāvināja ex-darba kolektīvs, kad viņš gāja prom no turienes (apdrošinātājiem) uz celtniecību - tāpēc arī ķivere, kā simbols ;) Tā tā ķivere tur "tusējas" uz skapjaugšas, kaķim laikam vienreiz neiepatikās... ;))
From:[info]barbieisa_slut
Date:October 11th, 2007 - 04:22 pm
(Link)
Izklausās tīri forši tā visa padarīšana ar ex-kolēģiem.