Andromeda

January 28th, 2010

01:49 am - When was the last time?

Cenšos atsaukt atmiņā dienu, kad pēdējo reiz kaut ko zīmēju vai gleznoju. Zinu, ka tā bija vasara. Pēc tam, nekā, ja neskaita kaut kādus sīkumus. Cilvēki vienmēr ir gribējuši dabūt no manis laukā viskautko uz pasūtījumu, bet tas nekad nestrādā. Vienkārši nedarbojas. Jābūt pareizajam dvēseles stāvoklim, būt nomodā par katru sīkāko sīkumu apkārt, plašai telpai tā, lai manam radošajam garam būtu, kur izplest spārnus. Pēdējā laikā telpa ir sarukusi un kļūst ar vien mazāka, smacē, nospiež. Īsti vairs nekur nejūtos tā, ka varētu atkal atļaut viņam lidot. Varbūt tāpēc manā pasaulē šobrīd ir tikai praktiskas lietas, kas tā līdz galam nepadzirda izslāpušo dvēseli.
Mūzika tomēr vēl palīdz. Bieži domās aizklejoju citās zemēs vai kalnos. Palīdz.

11:31 pm - 28.01.10

Šoreiz cibu nepiesārņošu ar savu bezgalīgi vienmuļo ikdienu, kas tā patās nevienu neinteresē. Man radās ideja, kas gan šķiet atcerēšanās vērta. Gribētos pamēģināt, varbūt kaut kas pat izdodas un paliek prātā. Varētu mēģināt katru dienu, cik nu laiks atļauj, izpētīt visādu info par jebkādu randomā izvēlētu lietu un no tā mācīties. Tas varētu būt dajebkas - piemēram, man tagad uz galda stāv krūzīte - kā apglezno keramiku, kādā temperatūrā apdedzina, kādas krāsas izmanto un daudzas citas lietas, kas saistītas ar šo priekšmetu.

Taisni vai neticas, ka janvāris jau būs cauri. Jāsāk gatavoties un noskaņoties mācībām un tam dienu režīmam, kas nemaz nebūs tik vienkārši, kā sākumā var šķist.

Pamazām man sāk veidoties diezgan patstāvīga dziesmu playliste.
Powered by Sviesta Ciba