Namtar's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, November 25th, 2003

    Time Event
    1:16a
    Gribu buut tikpat dumsh kaa visi citi
    Taapeec taisiishu weblogu, rakstiishu kretiiniskus tekstus un saukshu to par dzeju. Rakstiishu cik man ir suudiigi, btv man saap galva, apdaudziju futbolaa, bet nu labi ka galvu, nav iipashi svariigs orgaans. Vel es rakstiishu visiem kaadu es muuziku klausos, domaaju buus ljoti interesanti. Vel es rakstiishu visaadas gudras domas un uzskatiishu par filosofu. Ar vienu vaardu sakot, buushu tikpat stulbs kaa juus visi paareejie. Un tur ir ko censties:D Jo cilveeks ir viens stulbs radijums, hmm kautgan no otras puses nav gruuti iet uz to kur daba sauc:)
    6:04p
    Saak jau apnikt
    Nesaprotu kaa cilveeki vislaik var rakstiit dienasgraamataa visus savus garlaiciigos notikumus, man piemeeram dziive tik nezheeliigi aizraujosha, bet vienalga garlaiciigi:D Shodien piemeeram visu dienu guleeju:)) Kautgan patiesiibaa es domaaju gultaa par savu piedziivojumiem bagaato jauniibu. Piemeeram 13 gadsimtaa vienreiz bija taads gadiens kad meeris izceelaas un tad Lionaa visus manus tautieshus apsuudzeeja meera uzlaishanaa un 2000 pakaara, knapi izpirkos. Vispaar par mums daudz ko staasta sliktu, piemeeram ka mees skopi un vispaar nelabi. Bet nu skops es toch neesmu. Vakar piemeeram bija cieminji atnaakushi un viens beerns ar bij cieminjam liidzi - es shim saku - njem puisiiti cepuminjus, nekautreejies, njem kaadus divus.

    Beigaas buus dzeja, taada ar saapi, kaa visiem
    Staav un briinaas shofers kjirsis
    Kas tam kabiinee ir dirsis
    Saule spiid un motors duuc
    dziive liekas tiirais suuds

    Curent mood: skumiigs
    Curen music: jewish songs - adon olam
    6:18p
    Par dizainu
    Tagad manai lapai ir jauns dizains, ljoti intersants un specifisks. Es vispaar peec ampluaa esmu dizaineris, taapeec ja jums iepatiikas manas lapas vizuaalais izskats, par simbolisku samaksu, es jums arii varu taadu uztaisiit.
    P.S. Paardodu uudenspiipi, vienu mazu, bet ljoti labu par 15ls
    otru lielu un arii ljoti labu par 55ls, bet tikai jums. Bonusaa varu ierakstiit disku ar jauku muuziku peec manas izveeles un savu bildi ja pirceejs ir sievieshu dzimtes lai ir par ko vakaros domaat.

    << Previous Day 2003/11/25
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba