naked [userpic]

tu tikai klausies, bet nekad neesi mani sadzirdējis

September 29th, 2013 (11:08 am)

Kas es tev esmu? Pilnīgi nopietns jautājums no manas puses, kuru tu neesi spējis man atbildēt līdz šim


Tas, ko es varu pagaidām pati sev atbildet ir- es esmu tas "ja nu kas variants," kuru tu tā kā, ne līdz galam cieni, ne līdz galam tev patīk, bet bez arī negribās. Es gan īsti nesaprotu, kāpēc bez nevar, jo nu tev tas neko nedod, ka es esmu šeit Jūrmalā, kamēr tu esi savā Jelgavā un mājās, kuras nav Rīgā. 
Godīgi, es gribētu zināt vai es tev jebkad pietrūkstu, jo tu man dažreiz pietrūksti. Un jā, tiešām dažreiz, jo man nav īsti kam pietrūkt, jo tu nenāc man pretī vispār necik. Nulle. Zero!!! Tu tā kā esi izdomājis, ka tev attiecības nevajag un baidies to man pateikt? Kāpēc baidīties? Vai es neesmu pietiekami laba aktrise, kura reāli spēlē līdzi tavai nepieejamībai? Es tiešām spēlēju līdzi, bet saproti visam ir robežas. Mana pacietība nav bezgalīga un nervi nav no dzelzs, es neesmu visspēcīgākā meitene, man ir savas problēmas un no tevis es tiešām negaidīju problēmas moralās. 

Es gribētu lai tu gribi būt mīļš pret mani, samīļot mani, jo es esmu patiesībā ļoti samīļojama meitene. Es esmu superiga, kad runa ir par sev mīļajiem cilvēkiem. Kad runa iet par cieņu vienam pret otru, tu esi manā cieņas sarakstā(bet lēnām slīdi zemāk un zemāk). Es savās lūgsanās esmu teikusi paldies par tevi, jo man likās, ka esi labākais, kas varēja vasaras laikā notikt ar mani.

Vai tu zināji, ka vasaras mazie romāniņi pēc vasaras arī ir jāizbeidz? Tu nevari paturēt meiteni tā tuvumā, ja nu kas, bet nu līdz vasarai. Tas nav godīgi. Tas ir pretīgi un super negodīgi pret meiteni, šajā gadījumā mani!!!!